Ξένια Καλογεροπούλου σήμερα! Βιογραφικό ηλικία, ημερομηνία γέννησης σύζυγος παιδιά και η…ΤΥΦΛΩΣΗ!

Ξένια Καλογεροπούλου σήμερα! Βιογραφικό ηλικία, ημερομηνία γέννησης σύζυγος παιδιά και η…ΤΥΦΛΩΣΗ! Την παρουσίασαν με την πιο διάσημης ομορφιάς ηθοποιό του Χόλλιγουντ. Έγραψε μοναδική ιστορία στον Ελληνικό κινηματογράφο, όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά και το ταλέντο της. Πόσα όμως γνωρίζετε για την Ξένια Καλογεροπούλου; Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα μάτια της μίλησε η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της στο «Secret» και αναφέρθηκε στην µάχη που δίνει µε την ωχρά κηλίδα ενώ έκανε ειδική μνεία και στο #MeΤoo.

Όπως εξομολογήθηκε δεν παίζει στην τηλεόραση, καθώς δεν μπορεί να διαβάσει τα σενάρια. «Είμαι περίπου τυφλή», αποκάλυψε και σημείωσε ότι η ασθένεια από την οποία πάσχει προκύπτει σε πολλούς ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Μου έκαναν bullying, με φώναζαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της
Φέτος έχουμε πολλά σίριαλ στην τηλεόραση. Πώς το σχολιάζετε;

∆εν τα βλέπω τα σίριαλ, δεν τα ξέρω. Μου κάνει κι εμένα εντύπωση που είναι πολλά. Και ξέρω ότι ορισμένα είναι καλά. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε λιγότερο τις παλιές ταινίες.

Γιατί δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση;

Τι να πρωτοκάνω; Παίζω στην παράσταση, γράφω ένα βιβλίο, αλλά εγώ, για να παίξω στην τηλεόραση, θα πρέπει να παίρνω σελίδες να τις διαβάζω και είμαι περίπου τυφλή.

Όμως, πέραν αυτού, δεν µου λείπει η τηλεόραση, κάνω µόνο συνεντεύξεις.

Πώς προέκυψε το πρόβλημα µε τα µάτια σας;

Όπως προκύπτει σε πολλούς ανθρώπους. Η ασθένεια λέγεται «ωχρά κηλίδα» και σημαίνει ότι βλέπεις πολύ αχνά. ∆εν µπορείς να διαβάσεις, δεν µπορείς να δεις τηλεόραση.

Πώς βλέπετε όλο αυτό που συνέβη µε το «#MeΤoo»;

Καλά έκανε και συνέβη. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Εσάς σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο όλα αυτά τα χρόνια;

Όχι, ποτέ.

Έχει μια από τις σπουδαιότερες παρουσίες στον ελληνικό κινηματογράφο και μια τεράστια πορεία στο θέατρο, αλλά και το παιδικό θέατρο.

Ο λόγος για την Ξένια Καλογεροπούλου, που σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στο Κέντρο, μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Ξένια Καλογεροπούλου:«πέθανε το μωρό στην κοιλιά μου. Αντί να μεγαλώσει είχε μικρύνει»

Η Ξένια Καλογεροπούλου έχει παίξει σε πάνω από 40 ταινίες!

«Όταν μου πρότεινε για πρώτη φορά ο Καραντζάς να παίξω τη μαμά του “Βάνια” ακόμα έβλεπα. Πριν από τον κορωνοϊό… Χάρηκα πολύ. Μου άρεσε πολύ η ιδέα. Έπεσε ο κορωνοϊός, στραβώθηκα κιόλας και πέρυσι κάναμε τις πρώτες πρόβες που δεν πολυέβλεπα. Τον ηθοποιό τον απέναντι δεν μπορώ να δω τα μάτια του, την έκφρασή του…

Τότε με τον κορωνοϊό σταμάτησαν οι πρόβες. Τώρα ξανανοίξαμε. Είμαι ευτυχής που είμαι εδώ παρόλο που έχω πολλά προβλήματα λόγω ηλικίας. Έκλεισα τα 86 μου πρόσφατα. Μου έκαναν πάρτι με κεράκια. Εγώ έλεγα “δε θέλω να ζήσω άλλα γενέθλια, δεν αντέχω να είμαι έτσι”, αλλά σιγά σιγά κάτι άλλαξε γιατί άρχισα να δουλεύω και να κάνω πολλά πράγματα.

Από εκεί που ήμουν στο σπίτι κι έκλαιγα τη μοίρα μου, τώρα κάνω πολλά», ανέφερε για την επιστροφή της στη θεατρική σκηνή με την παράσταση O Θείος Βάνιας του Άντον Τσέχωφ, στο θέατρο Προσκήνιο σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά.

Ξένια Καλογεροπούλου:«Έχασα πρόσφατα τον άνδρα μου και είμαι μόνη μου στο σπίτι με τη γάτα μου»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε τη μοναξιά που βίωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Πέρασα πολύ μεγάλη μοναξιά από τότε που έχασα το φως μου. Γιατί ήταν φυσικό.

Όλοι έχουν δουλειές, παιδιά, προβλήματα πού να έρχονται να βλέπουν μια γριά τυφλή και να της κάνουν παρέα; Τώρα όμως δεν προλαβαίνω».

Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι αυτά τα χρόνια τα πέρασε ακούγοντας βιβλία, ενώ έχει τη δυνατότητα μέσω του υπολογιστή να ακούει τον ρόλο της.

Ξένια Καλογεροπούλου
Ξένια Καλογεροπούλου σήμερα! Βιογραφικό ηλικία, ημερομηνία γέννησης σύζυγος παιδιά και η…ΤΥΦΛΩΣΗ! 4
Ξένια Καλογεροπούλου
Ξένια Καλογεροπούλου σήμερα! Βιογραφικό ηλικία, ημερομηνία γέννησης σύζυγος παιδιά και η…ΤΥΦΛΩΣΗ! 5
Ξένια Καλογεροπούλου
Ξένια Καλογεροπούλου σήμερα! Βιογραφικό ηλικία, ημερομηνία γέννησης σύζυγος παιδιά και η…ΤΥΦΛΩΣΗ! 6
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!