Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου: “Είμαι συντετριμμένος, είναι απανωτά τα χτυπήματα”


Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου: “Είμαι συντετριμμένος, είναι απανωτά τα χτυπήματα” 2023-11-09 08:34:41 Όσα δήλωσε ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού στην εκπομπή Super Κατερίνα, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.
Η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο, παρότι η ηθοποιός πάλευε τα τελευταία 20 χρόνια με τον καρκίνο.
Ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός, το οποίο έρχεται τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.
«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια», δηλώνει ο ηθοποιός.
«Ήμουν συντετριμμένος… που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας το μήνυμά του για την Κάτια Νικολαΐδου ο Οδυσσέας Σταμούλης.
Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν παντρεμένοι για μικρό χρονικό διάστημα, κρατώντας τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε λίγο περισσότερα…