Οι Συντελεστές της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας


Οι Συντελεστές της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας
Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας» απόψε στις 22:40.

Το σκοτεινό πρόσωπο του Γιωργίκη αρχίζει να βγαίνει και πάλι στο φως. Η ζήλεια για τη σχέση της Ιουλίας με τον γιο του, θολώνει το μυαλό του και τα ξεσπάσματά του γίνονται όλο και συχνότερα.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Με παρέμβαση Προβιού τα σχέδια της Ιουλίας και του Χρήστου για μια νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών ανατρέπονται, κάτι που προκαλεί νέες τριβές τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι, όσο και μεταξύ πατέρα και γιού. Η Ιουλία, που νιώθει για πρώτη φορά να πνίγεται από την ζήλεια του Γιωργίκη, αποφασίζει να υποστηρίξει τις επιλογές της κόντρα στη θέληση του συζύγου της, κάτι το οποίο προβληματίζει όχι μόνο τη μητέρα της που ανησυχεί, αλλά και την Στεφανία, που βλέπει για άλλη μια φορά τα σύννεφα πάνω απ’το αρχοντικό Προβιού να πυκνώνουν. Μόνο η Χάδω δεν εμπλέκεται στην κόντρα, καθώς πνίγεται από τις ενοχές για την μικρή Χάιδω και ψάχνει να βρει τρόπους να δει τι θα κάνει με το θέμα αυτό. Κι ενώ ο Γιωργίκης είναι έτοιμος για σκληρές αποφάσεις, η αιφνιδιαστική συνύπαρξη του Σωτηράκη με τον Στράτο στη φυλακή αποδεικνύεται προβληματική, και ο Ζαφείρης, πιστός στο αφεντικό του και στην οικογένεια Ραζίνη, οργανώνει το σχέδιο που του ζήτησε να βάλει σε εφαρμογή με το γράμμα του ο Στράτος.

Ο Γιωργίκης αποφασίζει να κλείσει το γιο του σε ίδρυμα https://youtu.be/LmSJVXnnHtg

Η Στάσα βρίσκει τη Βαγγελίτσα έξω από το δωμάτιο του Ρήγα στο νοσοκομείο https://youtu.be/ysTOdrchqXo

Η Φρόσω λέει στη Στάσα ότι ο Στασινόπουλος είναι ερωτευμένος μαζί της https://youtu.be/cGnvOfuAKYU

Ο Γιωργίκης δεν ανέχεται τη στενή σχέση Ιουλίας – Χρήστου https://youtu.be/Me4aU5hmWCM

Δημήτρης Αριανούτσος Ευγενία Ξυγκόρου 3
Οι Συντελεστές της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας 2
x