Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι θέλει να γίνει…μπαμπάς!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι θέλει να γίνει…μπαμπάς! Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι θέλει να γίνει…μπάμπάς! «Αν πάρουμε τη δήλωση ότι μετράμε τις γυναίκες σα να είναι παγωτά, μετανιώνω», ξεκαθάρισε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του. Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της ημέρας!

Η Υβόννη Μαλτέζου αναφέρθηκε στον γάμο της. «Είμαστε 40 χρόνια με τον άνδρα μου, αλλά δεν μένουμε μαζί» και πρόσθεσε: «Ήμασταν 10 μήνες παντρεμένοι με τον Κώστα Αρζόγλου, έχω καλή σχέση και τον αγαπώ».

Σοκ! Γιάννης Σπαλιάρας: Απόπειρα…ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ εναντίον του!!!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον γάμο του και το ενδεχόμενου του ερχομού ενός παιδιού. «Υπάρχει ως σκέψη το παιδί. Ο γάμος δεν έχει αλλάξει τίποτα απόλύτως», δήλωσε.

Γιάννης Σπαλιάρας: “Είναι λάθος να ασχολείσαι με το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα”

Ο Αλέξανδρος Πονομάροβ εξέφρασε την ανησυχία του για τους συγγενείς του στο Κίεβο. «Ανησυχώ για τους συγγενείς μου στο Κίεβο, τους είπα να έρθουν στην Ελλάδα», ανέφερε.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι θέλει να γίνει…μπάμπάς! «Αν πάρουμε τη δήλωση ότι μετράμε τις γυναίκες σα να είναι παγωτά, μετανιώνω», ξεκαθάρισε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του.

Στον μεγάλο έρωτα αναφέρθηκε ο Βασίλης Μηλιώνης: «Με γεμίζει με ένας δυνατός έρωτας», επεσήμανε.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πτυχές από την οικογενειακή ζωή της αλλά και το μόντελινγκ. «Ο πατέρας μου «έκλεψε» τη μητέρα μου. Όταν ήμουν μοντέλο δεν ήμουν πρότυπο ομορφιάς», τόνισε χαρακτηριστικά!Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι θέλει να γίνει…μπαμπάς!

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε για την ασθένειά του.

«Μίλησα για την μυασθένεια γιατί ήταν πασιφανές ότι την έχω», υπογράμμισε.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!