Πέγκυ Σταθακοπούλου ηλικία: Το διαζύγιο η 16 χρονη κόρη, οι σχέσεις οι γάμοι το βιογραφικό!

Πέγκυ Σταθακοπούλου ηλικία: Το διαζύγιο η 16 χρονη κόρη, οι σχέσεις οι γάμοι το βιογραφικό! Η γενιά των 80’s. H γενιά που στόλιζε με αφίσσες όλα τα εφηβικά δωμάτια και η Πέγκυ Σταθακοπούλου είχε την εκτίμηση την μέγιστη, έως και δέος μπορείς να το πεις για το γλυκύτατο πρόσωπο που κοσμούσε με πόστερ όλα τα εφηβικά δωμάτια.

Από τότε πέρασαν χρόνια αρκετά η σπίθα της και η γοητείας παρέμειναν και το μόνο που μπορείς να πεις πως άλλλαξε είναι το ταλέντο της. Φυσικά προς το καλύτερο. Εδώ είναι που λένε πως όσο περνά ο καιρός μπορείς να έχεις και κέρδη!

Πολ’ύ τηλεόραση, πολύ θέατρο και η σφραγίδα της σταθερής καλλιτεχνικής υπόστασης. Μια υπέροχη κόρη και ένας γάμος που μπορεί να έλληξε αλλα΄δεν σημαίνει πως δεν…πέτυχε!

όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μπορεί να το εξηγήσει!

Δεν αρνείται να δώσει απαντήσεις ακόμα και για προσωπικά ζητήματα. Εξάλλου δεν είναι το τι λες αλλά πως το λες. Συμφωνείτε;

Ε, λοιπόν η Πέγκυ Σταθακοπούλου ξέρει να προστατεύει και την εικόνα της, πράγμα πολύ εύκολο και αυτό αφού η ζωή της πάντα έδειχνε και προφανώς ήταν πάνω σε…ράγιες!

Μετά από μιάμιση δεκαετία παντρεμένοι,1 η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η γνωστή ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» και ο Αλέξανδρος Καλδής έδωσαν επίσημα τέλος στον γάμο τους και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με το άρθρο του Βασίλη Μπουζιώτη στη Realnews, η ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της δεκαετίας του ’90, όπως ο «Ταύρος με τον Τοξότη», «Τμήμα Ηθών», «Μια ζωή για την Έλσα», υπέστη έναν ειρηνικό και φιλικό χωρισμό.

Ο Μπουζιώτης ανέφερε ότι ο χωρισμός αντιμετωπίστηκε με ωριμότητα και κατανόηση και από τις δύο πλευρές, αναδεικνύοντας τη χάρη και την αξιοπρέπεια της ηθοποιού σε όλη τη διαδικασία. 2Μετά τα επιτεύγματά της τη δεκαετία του 1990, η Πέγκυ Σταθακοπούλου στράφηκε στην προσωπική της ζωή, αφιερώνοντας ολόψυχα τον εαυτό της στην οικογένειά της και χτίζοντας μια ζωή με τον έγκριτο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή, σε μια εντυπωσιακή διάρκεια 22 ετών.

Πέγκυ Σταθακοπούλου σύζυγος
Πέγκυ Σταθακοπούλου ηλικία: Το διαζύγιο η 16 χρονη κόρη, οι σχέσεις οι γάμοι το βιογραφικό! 4

Η βαθιά αγάπη και η δέσμευσή τους ο ένας για τον άλλον τελικά κορυφώθηκαν σε έναν χαρούμενο γάμο, στερεοποιώντας τον δεσμό τους και δημιουργώντας μια ισχυρή βάση για το κοινό τους μέλλον.

Μαζί, ευλογήθηκαν με τον ερχομό της πολύτιμης κόρης τους, Χριστίνας, η οποία έχει ανθίσει σε μια αξιοσημείωτη δεκατετράχρονη, φέρνοντας τεράστια χαρά και πληρότητα στη ζωή τους ως περήφανοι γονείς. Σε προηγούμενη συζήτηση με το Join Us, η Πέγκυ Σταθακοπούλου συζήτησε με ειλικρίνεια το σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο σύζυγός της.

Μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τις προκλήσεις που βίωναν και οι δύο και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή τους. Η Πέγκυ εξέφρασε τα αισθήματά της ανησυχίας και αβεβαιότητας για το μέλλον, ενώ τόνισε επίσης τη δύναμη και την ανθεκτικότητα που έβρισκαν μπροστά στις αντιξοότητες. Συνολικά, η συνέντευξη έριξε φως στους προσωπικούς αγώνες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά άτομα και οικογένειες όταν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πέγκυ Σταθακοπούλου ηλικία
Πέγκυ Σταθακοπούλου ηλικία: Το διαζύγιο η 16 χρονη κόρη, οι σχέσεις οι γάμοι το βιογραφικό! 5

Αυτή η εμπειρία μου έχει αφήσει με μυριάδες συναισθήματα. Νιώθω μια συντριπτική αίσθηση πόνου και αγωνίας, σαν να επιπλέω σε μια άβυσσο. Ωστόσο, μέσα σε αυτά τα ταραχώδη συναισθήματα, διατηρώ επίσης μια ισχυρή αίσθηση πίστης. Σε όλη μας τη ζωή, συχνά σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μόνο για να τα καταρρέουμε μπροστά στα μάτια μας. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να ξεκινήσουμε εκ νέου, να ξαναχτίζουμε από την αρχή.

Επιπλέον, αυτή η δύσκολη περίοδος έχει φέρει τον σύζυγό μου και εμένα πιο κοντά από ποτέ. Έχει εμποτίσει την επικοινωνία, τη σχέση και την αντίληψή μας για τον κόσμο με μια μοναδική ποιότητα που πιστεύω ότι τελικά ήταν επωφελής για εμάς. Την ώρα που μπήκε στο σπίτι μας, ο άντρας μου αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κόρη μας Χριστιναούλα ήταν 5,5 ετών.

Πέγκυ Σταθακοπούλου βιογραφικό
Πέγκυ Σταθακοπούλου ηλικία: Το διαζύγιο η 16 χρονη κόρη, οι σχέσεις οι γάμοι το βιογραφικό! 6

Πήρα την πρωτοβουλία να της εξηγήσω την κατάσταση, φροντίζοντας να κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αυτό το διάστημα περνούσα μια άκρως δημιουργική φάση στη ζωή μου, καθώς βρισκόμουν στην προετοιμασία για την πρεμιέρα της παράστασης μου «Τρίτο Στεφάνι» στο Εθνικό Θέατρο. Ωστόσο, χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρα την απόφαση να δώσω προτεραιότητα στο πλευρό του συζύγου μου. Σημειωτέον, όλοι γύρω μας υποστήριξαν την επιλογή μου.

Διαβάστε ακόμα:

Πέγκυ Σταθακοπούλου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Μοναδική η Πέγκυ Σταθακοπούλου ακόμα και τραυματισμέν!

Στην πιο αστεία, ίσως, δημοσίευση του Μεγάλου Σαββάτου προχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πέγκυ Σταθακοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Και αυτό γιατί, παρά τον τραυματισμό στο πόδι της, η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να περάσει τέλεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην μαγευτική Φλωρεντία έχοντας στο πλάι την αγαπημένη της κόρη! Έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και η Πέγκυ Σταθακοπούλου γυρίζει… μανιωδώς πάνω στο καροτσάκι της!

«Με το πόδι μου το χάλι του… Bρήκαμε λύση με το κορίτσι μου… Η ξενάγηση στα μουσεία ήταν υπέροχη τελικά! Καλή Ανάσταση φίλοι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου

Σε κάθε περίπτωση θα ευχηθούμε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση στην Πέγκυ Σταθακοπούλου!

Πέγκυ Σταθακοπούλου! Καρκίνος, γάμος, ηλικία, πλαστικές, σχέσεις, παιδί και γάμος«Έβγαλα μια φορά τις γόβες στο γύρισμα, τις ξέχασα, μας άρεσε και το κρατήσαμε», λέει η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, το ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ, αλλά και για την κόρη της.

Ταύρος με Τοξότη: Η Πέγκυ Σταθακοπούλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της αγαπημένης σειράς

«Υποδύομαι τη γυναίκα του Σαίξπηρ τη βραδιά που εκείνος πεθαίνει και τον αποχαιρετά. Εκατομμύρια γυναίκες παλεύουν στη σκιά ενός σπουδαίου άντρα και ζουν μοναχικά», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την παράσταση «Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Κάθε πρεμιέρα είναι ασήκωτη και κάθε επίσημη είναι σαν να δίνω εξετάσεις. Θα πρωταγωνιστήσω στη σειρά “Φλόγα και άνεμος” στην ΕΡΤ. Είναι η ιστορία της Κυβέλης με τον Γεώργιο Παπανδρέου και υποδύομαι τη Μιράντα Μυράτ, την πρώτη της κόρη».

Πέγκυ Σταθακοπούλου: “Καθένας πρέπει να βρει το όριο μεταξύ δημιουργίας και εκτόξευση βίας”

Κλείνοντας, η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε: «Αγάπησα τους ρόλους μου στην τηλεόραση. Μετά το τέλος της σειράς “Μια ζωή για την Έλσα” αυξήθηκε ο προληπτικής έλεγχος για καρκίνο του μαστού κατά 30%. Για τη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” ακόμα μου λένε για τις γόβες που έβαζα στο παρμπρίζ. Έβγαλα μια φορά τις γόβες στο γύρισμα, τις ξέχασα, μας άρεσε και το κρατήσαμε.

Πέγκυ Σταθακοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Δεν έχασα τίποτα από το μεγάλωμα της κόρης μου, στερούσα από τον εαυτό μου για να είμαι μαζί της. Έχω μια μελαγχολία τώρα που θα πάρει η κόρη μου το δρόμο της πώς θα είναι η μοναχική ζωή μου».

H Πέγκυ Σταθακοπούλου λέει την ηλικία της, αποκαλύπτει αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις και δεν διστάζει να αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται ότι την έχουν φλερτάρει μέσα από τα social media!

Η ηθοποιός ανέφερε: «Μιλάω συνεχώς για την ηλικία μου. Τόσο πολύ που η μαμά μου θυμώνει. Είμαι 61 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Θέλω να είμαι ωραία στη χρονική στιγμή που βρίσκομαι».

Όσον αφορά την κόρη της, η Πέγκυ Σταθακοπούλου τόνισε: «Από πολύ μικρή ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια. Μετά από χρόνια προσπαθειών κατάφερα να κάνω την κόρη μου. Η κόρη μου και εγώ θαυμάζουμε η μία την άλλη. Είμαστε και δύο πολύ ευαίσθητες. Άλλοτε κάνει εκείνη την μαμά, άλλοτε την κάνω εγώ».

Και για τα social media, είπε: «Είμαι ενεργή στα social media. Η σχέση με τα social είναι η προσπάθεια μιας μεγάλης γυναίκας να λειτουργήσει με σημερινούς όρους, όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά είναι ωραίο να ξέρεις τι γίνεται στην εποχή σου».

Και υπογράμμισε: «Έχουν επιχειρήσει να με φλερτάρουν μέσα από τα social media. Αλλά επικρατεί η εκτίμηση και ο θαυμασμός. Δεν είναι άσχημο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι σε φλερτάρουν».

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Open «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», και ο Αλέξανδρος Καλδής πήραν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Realnews, o χωρισμός της ηθοποιού – που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’90 μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Ταύρος με Τοξότη», «Τμήμα Ηθών» και «Μια ζωή για την Έλσα» – ήταν αθόρυβος και φιλικός.

https://youtube.com/watch?v=n3vmf43iIqQ%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Del%26autohide%3D2%26start%3D1%26wmode%3Dtransparent

Μετά την επιτυχία της πίσω στα 90ς, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και έζησε με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο

x