Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πέτρος Φιλιππίδης! Αυτός είναι ο 23χρονος γιος του Δημήτρης Φιλιππίδης Ο 23χρονος Δημήτρης Φιλιππίδης είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμα περισσότερο στον διάσημο πατέρα του.

Πέτρος Φιλιππίδης ηλικία! Έκλεισε τα 58 του χρόνια στην ΦΥΛΑΚΗ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στον ρόλο του Νικηφόρου, που ενσάρκωνε στο
«50-50», έκανε κυριολεκτικά τα πάντα για την κόρη του, Ναταλία. Δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο στην πραγματική ζωή για τον γιο του, Δημήτρη, ο οποίος με απεριόριστη σεμνότητα ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, έχοντας ολοκληρώσει τις θεατρικές του σπουδές στο Εθνικό Θέατρο.

«Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί»
Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να παίξει στο θέατρο μαζί με τον γιο του, τώρα που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην υποκριτική.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ”

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=glu9uLpYpso

Και μπορεί πατέρας και γιος να μην έχουν μοιραστεί ακόμα το ίδιο θεατρικό σανίδι, όμως έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν αφού έχουν γίνει συγγραφικό δίδυμο, καθώς είχαν μεταφράσει μαζί το έργο «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και το έργο του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «Hello!», o Πέτρος Φιλιππίδης είχε μιλήσει για την απόφαση του γιου του να ασχοληθεί με την υποκριτική, λέγοντας: «Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός; Ο Δημήτρης θα χαράξει το δικό του δρόμο κι έχω την πεποίθηση, την επιθυμία, αλλά του το εύχομαι κιόλας, να γίνει καλύτερος από μένα».Πέτρος Φιλιππίδης! Αυτός είναι ο 23χρονος γιος του Δημήτρης Φιλιππίδης

Και ο Δημήτρης Φιλιππίδης, όμως, μιλώντας στο παρελθόν στην εκπομπή «Ελένη» για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε πει ότι «στο σπίτι είναι πατέρας και καλός οικογενειάρχης. Είναι πάντα εκεί για μένα, βράχος», και συμπλήρωσε πως θαυμάζει το πείσμα και την αποφασιστικότητά του.

Ωστόσο, είχε αποκαλύψει ότι λόγω δουλειάς τον στερήθηκε αρκετά.

Δείτε φωτογραφίες του γιου τού Πέτρου Φιλιππίδη:
Και μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα το υποκριτικό ταλέντο του Δημήτρη Φιλιππίδη, όμως η ομοιότητά του με τον πατέρα του είναι εμφανής.

 

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά και την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε ο Χάρης Ρώμας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” χωρίς να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό του.

«Είναι μια εποχή μεγάλων αποκαλύψεων. Είναι καλό να βγαίνουν τέτοια πράγματα στο φως για να μπορούν να θεραπευτούν. Και θεραπεύονται. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Όπως βλέπεται η κατακραυγή είναι μεγάλη. Βεβαίως και ο Παναγιωτόπουλος είναι αξιοκατάκριτος όσο δε γίνεται. Ο κάθε Στάθης γίνεται το αρνητικό παράδειγμα γι’ αυτός που έχουν στο μυαλό τους και ακολουθούν τέτοιου είδους τακτικές.

Πέτρος Φιλιππίδης! Σε ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Δεν πρέπει να γίνεται, πρέπει να καυτηριάζεται και να κυνηγήται με κάθε τρόπο. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα για κακές συμπεριφορές και μάλιστα κάποιες από τις γυναίκες αυτές που επλήγησαν με πήραν τηλέφωνο γιατί σκέφτηκαν ότι μπορεί να πάρω μια θέση ενισχυτική αυτής της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει. Και πήρα» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε ΑΥΤΟ το ΣΠΙΤΙ θα μείνει μόνιμα μετά την ΦΥΛΑΚΗ!

«Είμαι 100% εναντίον. Όπως λέει και ο δικηγόρος ή οι δικηγόροι του, μέλλει να αποδειχθεί – γιατί υπάτχει το τεκμήριο της αθωώτητας που το σέβομαι – αν αποδειχθούν τα αντίθετα, πρώτος εγώ και όλοι θα πρέπει να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη γιατί γίνεται πολύ μεγάλη ζημιά σε αυτόν τον άνθρωπο. Τυγχάνει όμως πολλές και διαφορετικές ιστορίες να έρχονται στο φως. Δεν έχει νόημα να αναμασάμε πράγματα, βάλτε τα στο μυαλό σας ότι σε αυτού του είδους της κακοποιητικές συμπεριφορές πρέπει να είμαστε όλοι εναντίον. Τελεία. Έχει και παιδί. Πρέπει να σεβαστούμε και αυτό» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Χάρης Ρώμας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner