ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η Φαίη Σκορδά ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πως…πότε και με ΠΟΙΟΝ ο ΓΑΜΟΣ!

Το σοκ τεράστιο! Η στιγμή αμήχανη για τον Γιώργο Λιάγκα. Όχι όμως και για την καλεσμένη του που έγινε μάρτυρας μιας μεγάλης αποκάλυψης, την οποία έπρεπε να διαχειριστεί ο παρουσιαστής. Η Φαίη Σκορδά το κατέστησε απολύτως σαφές και μάλιστα το έκανε δημοσίως!

Θα παντρευτεί όπως είπε ξανά, επειδή..βαρέθηκε. Όχι, δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βαρέθηκε, αλλά το ότι πέταξε αυτή την…οβίδα στο στούντιο, ήταν αρκετό για να εκραγεί το…ηφαίστειο.

ΒΟΜΒΑ Η Φαίη Σκορδά ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ-Αυτός είναι ο τυχερός 40 άρης. Πάει καιρός που είχε να σκάσει ενδιαφέρουσα είδηση τέτοιου βεληνεκούς. Μιλάμε πάντα για τα μέτρα και τα σταθμά της Ελληνικής σόου μπιζ.Άρχισε το γαιτανάκι των σχολίων ένθεν και ένθεν, με το βάρος φυσικά να πέφτει στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Φαίη Σκορδά σχέση 2024
ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η Φαίη Σκορδά ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πως…πότε και με ΠΟΙΟΝ ο ΓΑΜΟΣ! 3

Η Φαίη Σκορδά τηρεί σιγή ιχθύος όπως λένε, αλλά τα νέα προηγούνατι της…σιωπής της.

Φαίη Σκορδά: Μοίρασε “εγκεφαλικά” με το καυτό μαγιό της!

Εξ άλλου η πανέμορφη παρουσιάστρια προσέχει πάρα πολύ το που θα βρεθεί, που θα σταθεί, σε ποιον δίπλα και τι θα κάνει όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο. Από την άλλη, προταιρεότητα είναι τα παιδιά της όπως πάντα μας θυμίζει με την στάση της και την συμπεριφορά της.

Από τότε που ο χωρισμός της με το Νίκο Ηλιόπουλο έγινε γνωστός, πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, η Φαίη Σκορδά, δεν δείχνει καμία διάθεση για σχέσεις, καμμάι διάθεση ν’ ασχολούμαστε με τα αισθηματικά της.

Μοιάζει να μην την απασχολούν καθόλου για να πούμε και τα πράγματα όπως τα βλέπουμε.

Φαίη Σκορδά: ΓΛΥΚΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!…

Έφτασε άραγε η ώρα της…εξαίρεσης; Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, εδώ και καιρό έχει σχέση με γοητευτικότατο άντρα 40 ετών ο οποίος επιχειρεί.

Σε λίγο περισσότερα για τον τυχερό αλλά και για το προφίλ του!

Μείνετε συντονισμένοι…

Φαίη Σκορδά σχέση
ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η Φαίη Σκορδά ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πως…πότε και με ΠΟΙΟΝ ο ΓΑΜΟΣ! 4
x