Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας;

Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας


Στάθης Σχίζα
ς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Είναι 32 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Στο Survivor θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 9χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του.

Ποιοι είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor;

Δύο νέοι παίκτες αποβιβάζονται στις παραλίες των Κόκκινων και των Μπλε στο Survivor στο αμέσως επόμενο επεισόδιο. Νέα δυναμική αποκτούν οι δύο ομάδες με την προσθήκη αυτό το Σάββατο και ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχεται στο ριάλιτι επιβίσης του ΣΚΑΪ.

Στάθης Σχίζας: Ο φημολογούμενος σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου εισβάλλει στο Survivor

Στο Survivor εισβάλλει ο επιχειρηματίας Στάθης Σχίζας, ο οποίος φήμες τον θελουν να είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η φημολογία ξεκίνησε μετά από κοινή εμφάνιση τους στο νυχτερινό μαγαζί Dames, όπου είχε live εμφάνιση ο Θάνος Πετρέλης. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον συμπαίκτη της από το J2US και συναντήθηκε με τον Στάθη Σχίζα που έχει μετοχές στο μαγαζί.

Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας


Είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Στο Survivor θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του

Στάθης Σχίζας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η 9χρονη ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ, η ΣΧΕΣΗ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Δημοσιεύτηκε

σε

από