Ποιος ειναι ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης; Το νέο τραγούδι του

Ποιος ειναι ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης; Το νέο τραγούδι του Έναν πολύπλευρο καλλιτέχνη, που ζει και αναπνέει για τη μουσική, συστήνει η Sonar Music.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, έναν ερμηνευτή με ροκ καταβολές, ο οποίος μας παρουσιάζει το νέο του single, που έχει τίτλο «Πανάθεμά σε».

Πρόκειται για ένα τραγούδι, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης βάζει τη δική του δυναμική ερμηνευτική σφραγίδα, κάνοντάς το να ξεχωρίζει.

Το τραγούδι «Πανάθεμά σε» είναι σε μουσική του ίδιου του ερμηνευτή και του Τάκη Φοίτου, ο οποίος είναι φίλος και συνεργάτης του Κωνσταντίνου, ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του Νίκου Σαρρή.

O Κωνσταντίνος Παπαδάκης ξεκίνησε πρόσφατα τη solo καριέρα του ως τραγουδοποιός, ύστερα από μια μακροχρόνια πορεία στα μουσικά δρώμενα ως μέλος συγκροτημάτων, ως DJ σε μεγάλα club της Αθήνας, και ως μουσικός παραγωγός.

Έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από sold out live εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως Rockwood, Arch Club, Jack’s Lounge, Faust, κ.α., ενώ αυτό το διάστημα ετοιμάζει κι άλλα μουσικά projects που το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσουν.

kentriki photo
Ποιος ειναι ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης; Το νέο τραγούδι του 4
photo1
Ποιος ειναι ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης; Το νέο τραγούδι του 5
photo2
Ποιος ειναι ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης; Το νέο τραγούδι του 6
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!