Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ποιο ΕΜΒΟΛΙΟ έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου Με συγκλονιστικό τρόπο η διάσημη συγγραφέας περιγράφει τι της στυνέβει αφού έκανε το εμβ’ολιο κατά του Κορονωϊού. Η Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε στο Πρωινό για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοιού.

Η συγγραφέας ανέφερε ότι έπαθε ένα αυτοάνοσο νόσημα, λύκο και η εκπομπή, Το πρωινό πρόβαλε φωτογραφίες της με τα σημάδια στο σώμα της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετά την επόμενη ημέρα, σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία.

Χρυσηίδα Δημουλίδου ΣΟΚ: Παραλίγο να καεί ζωντανή – Η συγκλονιστική περιγραφή της

Τη μεθεπόμενη ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα».

Και τόνισε η Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμαρφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού. Τη νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό.

Δημουλίδου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Τι ΕΠΑΘΕ από το ΕΜΒΟΛΙΟ! Ποιο ΕΜΒΟΛΙΟ έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου
Δημουλίδου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Τι ΕΠΑΘΕ από το ΕΜΒΟΛΙΟ! Ποιο ΕΜΒΟΛΙΟ έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου

Επίσης, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στους τρεις μήνες παραμονής μου στη Μύκονο ζήτημα να βγήκα πέντε φορές. Πήγα σε δερματολόγο γιατί νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο δέρματος. Τότε μου είπαν να πάω σε αιματολόγο. Επέστρεψα Αθήνα και ο ρευματολόγος μου διέγνωσε λύκο».

Χρυσηίδα Δημουλίδου, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό την Πέμπτη, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του COVID-19, έπαθε λύκο. Οι φωτογραφίες με τα σημάδια του δέρματός της προκαλούν σοκ.

«Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετά την επόμενη ημέρα, σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία. Τη μεθεπόμενη ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα» δήλωσε η Χρυσήιδα Δημουλίδου και συνέχισε:

Δημουλίδου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Τι ΕΠΑΘΕ από το ΕΜΒΟΛΙΟ! Ποιο ΕΜΒΟΛΙΟ έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου
Δημουλίδου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Τι ΕΠΑΘΕ από το ΕΜΒΟΛΙΟ! Ποιο ΕΜΒΟΛΙΟ έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου

«Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού. Τη νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

Στους τρεις μήνες παραμονής μου στη Μύκονο ζήτημα να βγήκα πέντε φορές. Πήγα σε δερματολόγο γιατί νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο δέρματος. Τότε μου είπαν να πάω σε αιματολόγο. Επέστρεψα Αθήνα και ο ρευματολόγος μου διέγνωσε λύκο».

Χρυσηίδα Δημουλίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 24 Ιουλίου 1957 (64 ετών)
Σέρρες, Ελλάδα
Επάγγελμα/
ιδιότητες συγγραφέας
Εθνικότητα Ελληνική
Υπηκοότητα Ελληνική
Είδη Μυθιστόρημα, Παιδικό βιβλίο, Σεναριογραφία, Ποίηση,
Αξιοσημείωτα έργα Τα δάκρυα του Θεού,
Το φιλί του δράκου,
Το σταυροδρόμι των ψυχών,
Η γυναίκα της σοφίτας,
Το μάτι του βοριά,
Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα,
Το κελάρι της ντροπής,
Το σπίτι των σκιών

Η Χρυσούλα Δημουλίδου (Σέρρες , 24 Ιουλίου 1957) είναι Ελληνίδα συγγραφέας.[1][2] Από το 2009, υπογράφει τα έργα της με το όνομα Χρυσηίδα Δημουλίδου.[3] Το συμβόλαιο που υπέγραψε με γνωστό εκδοτικό οίκο, αναφέρεται ως η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στον χώρο του [ελληνικού] βιβλίου. [4]

Πρώιμη περίοδος
Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1957 στις Σέρρες, όπου ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Πρώτο Γυμνάσιο Θηλέων Σερρών.[5] Αμέσως μετά την αποφοίτησή της, μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να φοιτήσει στην Σχολή Αεροσυνοδών A.S.T.[5] και προσελήφθη αμέσως από την Ολυμπιακή Αεροπορία.[3][6] Παράλληλα με την δουλειά της ως αεροσυνοδός, συνεργάστηκε και σαν δημοσιογράφος στο κοσμικό περιοδικό Discomoda,[5] όπου αρθρογραφούσε σε διάφορα θέματα. Στην μια της σελίδα, με τίτλο «Οι περιπέτειες της Εύας», έγραφε χρονογραφήματα με τα συμβάντα της εποχής και μια άλλη με τίτλο «Οι μεγαλύτερες disco του κόσμου», είχε συνεντεύξεις από μουσικούς παραρωγούς (Deejays), επώνυμους και θαμώνες. Τα ταξίδια που έκανε μέσα από την δουλειά της, την ενέπνευσαν αργότερα στη συγγραφή των βιβλίων της.

Συγγραφικό έργο
Το 1997 συνεργάστηκε με τις εκδόσεις Λιβάνη από όπου εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, ενώ το 2005 γράφει το πρώτο της παιδικό παραμύθι.[5] Από το 2009 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Ψυχογιός.[1] Για το βιβλίο της Μην πυροβολείτε τη νύφη πήρε το πρώτο βραβείο αναγνωστικού κοινού στην Κύπρο και ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο και στην Ελλάδα, ενώ το βιβλίο της Τα δάκρυα του Θεού εκδόθηκε στη Βραζιλία,[7][8] και την Τσεχία.[8] Για το βιβλίο της Το φιλί του δράκου ήταν υποψήφια για τα βραβεία «Γυναίκα της χρονιάς 2007» του περιοδικού Life & Style στην κατηγορία Συγγραφέας.[9] Στις 31 Ιανουαρίου 2011 βραβεύτηκε στην γενέτειρά της, τις Σέρρες, για την προσφορά της στα γράμματα,[10][11] και ήταν ξανά προτεινόμενη στα βραβεία «Γυναίκα της χρονιάς 2011» στην κατηγορία Συγγραφέας για το βιβλίο Το Σταυροδρόμι των ψυχών.[12] Παράλληλα γράφει σενάρια, στίχους και ασχολείται καλλιτεχνικά με την ζωγραφική και με την δημιουργία πινάκων κολάζ.[3]

Εργογραφία
Η Χρύσα Δημουλίδου έχει συγγράψει συνολικά 28 βιβλία:[13][14]

Εκδόσεις Λιβάνη
Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1997 με τις εκδόσεις Λιβάνη και η περίοδος συνεργασίας της με τον εκδοτικό οίκο συνεχίστηκε για τα επόμενα δέκα χρόνια.[1]

Μυθιστορήματα
Τα τριαντάφυλλα δε μυρίζουν πάντοτε, 1997
Το βαλς των πορσελάνινων άστρων, 1999
Πόθοι στα φτερά των αγγέλων, 1999
Όταν το χιόνι χόρεψε με τη φωτιά, 1999
Άντρες; Ευχαριστώ, δε θα πάρω, 2000
Η γυναίκα της σοφίτας, 2001
«Τον άντρα σου κεράτωνε και μάγια μην του κάνεις», 2002
Ο γιος της βροχής, 2003
Η σκοτεινή πλευρά του ήλιου, 2004
Τα δάκρυα του Θεού, 2005
Μην πυροβολείτε τη νύφη 2006
Το φιλί του δράκου, 2007
Παιδικά

Ο Πρασινοπασχαλιάς, 2005
Η φαντασμένη Τριανταφυλλιά, 2005
Η μαργαριταρένια πολιτεία, 2007
Το αστεράκι που έπεσε στη γη, 2007
Δοκίμιο
Σουίτα στον παράδεισο, 2008
Εκδόσεις Ψυχογιός
Μυθιστόρημα
Το σταυροδρόμι των ψυχών, 2009
Μερσέντες Χιλ, 2010
Οι αγγελιοφόροι του πεπρωμένου, 2011
Ο λύκος της μοναξιάς, 2011
Οι τρεις υποσχέσεις, 2012
Το σπίτι των σκιών, 2013
Το κελάρι της ντροπής, 2014
Το μάτι του βοριά, 2015

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ | Ποιας διάσημης Ελληνίδας celebrity θέλει να γράψει τη βιογραφία;
Μάντεψε ποιος θα φύγει απόψε, 2015
Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα, 2016
Οι πολυθρόνες των δράκων, 2018
Ραγισμένο είδωλο, 2020
Το παιχνίδι του ΝάΝου, 2021
Παιδικά
Ο Ελληνούλης το χάρτινο καραβάκι (εικονογράφηση: Μάρω Αλεξάνδρου), 2011
Μπόινγκ το θαρραλέο αεροπλανάκι, εκδ. Ψυχογιός, Αθήνα, 2014
Ποίησης
Πόσο κοστίζει η βροχή, 2011«Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετά την επόμενη ημέρα, σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία. Τη μεθεπόμενη ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου.

Ακυρώνει τις εμφάνισεις της η Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά ”Φοβάμαι”
Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα» δήλωσε η Χρυσήιδα Δημουλίδου και συνέχισε:

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου καταγγέλλει ότι έπαθε λύκο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

«Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού. Τη νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

Στους τρεις μήνες παραμονής μου στη Μύκονο ζήτημα να βγήκα πέντε φορές. Πήγα σε δερματολόγο γιατί νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο δέρματος. Τότε μου είπαν να πάω σε αιματολόγο. Επέστρεψα Αθήνα και ο ρευματολόγος μου διέγνωσε λύκο».Όσα εξομολογείται η Χρυσηίδα Δημουλίδου…

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου καταγγέλλει ότι έπαθε λύκο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό την Πέμπτη, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του COVID-19, έπαθε λύκο. Οι φωτογραφίες με τα σημάδια του δέρματός της προκαλούν σοκ.

Χρυσηίδα Δημουλίδου ΣΟΚ: Παραλίγο να καεί ζωντανή – Η συγκλονιστική περιγραφή της

Διαβάστε ακόμα:Η συγγραφέας των μπεστ σέλερ προκάλεσε όταν έγειρε προς το μέρος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά – Από τις Σέρρες και την Ολυμπιακή έως τη συγγραφή βιβλίων
Αντιμέτωπη με έντονες αντιδράσεις ήρθε η Χρυσηίδα Δημουλίδου, όταν σε ανάρτησή της στο Facebook για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποφάσισε, ως άλλος δικαστής, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε προμελέτη στο έγκλημά του, ενώ η Καρολάιν είχε μάλλον ευθύνες για τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια.

Χρήστες του twitter απευθύνθηκαν στον εκδοτικό της οίκο, ζητώντας να πάρει θέση για τα όσα υποστήριξε η συγγραφέας του. Πολλοί θεωρούν ότι οι όποιες αντιδράσεις θα περιοριστούν το πολύ σε επίπεδο συζήτησης ή επίπληξης, αφού η συγγραφέας θεωρείται πολύτιμη, λόγω του όγκου των πωλήσεων των βιβλίων της.

Πολυγραφότατη, η κυρία Δημουλίδου βρίσκεται ήδη στο 29ο βιβλίο της, μετά και την κυκλοφορία του βιβλίου «Το παιχνίδι του Νάνου», προφανώς με στόχο να κατακτήσει την κορυφή των ευπώλητων.

Ακυρώνει τις εμφάνισεις της η Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά ”Φοβάμαι”

Στο βιογραφικό της, στον εκδοτικό οίκο «Ψυχογιός», αναφέρεται ότι είναι «ακούραστη, αστείρευτη και αγιάτρευτα ερωτευμένη με την πένα» και «ζει πλέον για να γράφει». Η ακαταπόνητη ενασχόλησή της με το γράψιμο φαίνεται και στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, με πολυάριθμες αναρτήσεις και προβολή των βιβλίων της. Αν κρίνει κάποιος από τις αναδημοσιεύσεις, τα μυθιστορήματά της διαβάζονται περισσότερο από γυναικείο κοινό αν και η ίδια σε συνεντεύξεις της αρνείται τον χαρακτηρισμό της «ροζ» απόχρωσης στη θεματολογία και την προσέγγιση.

Γεννημένη στις Σέρρες (το βιογραφικό της στη Wikipedia γράφει στις 24 Ιουλίου 1957), η κυρία Δημουλίδου ξεκίνησε την καριέρα της ως αεροσυνοδός στην τότε Ολυμπιακή Αεροπορία. Ταυτόχρονα, αναγράφει στο βιογραφικό της ότι συνεργάστηκε ως δημοσιογράφος με το περιοδικό Discomoda In, κάνοντας ρεπορτάζ σε όλο τον κόσμο.

Τα βιβλία της προέκυψαν αργότερα, με χρόνο ορόσημο το 1997, όταν είδε το πρώτο της βιβλίο να τυπώνεται από τις Εκδόσεις Λιβάνη. Με το όνομα «Χρυσούλα Δημουλίδου», μέχρι το 2008 εξέδωσε 18 έργα.
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου στην Ελένη (22/06/16)

Χρυσηίδα Δημουλίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το τελευταίο της συμβόλαιο αναφέρθηκε από κάποιους ως η πλέον «ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στον χώρο του ελληνικού βιβλίου». Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που υπογραμμίζουν ότι οι πωλήσεις δεν συνδέονται απαραίτητα με την ποιότητα.

Το Facebook, οι δημόσιες βιβλιοθήκες και ο καβγάς με τον Βαρθακούρη

Πέραν των βιβλίων, η κυρία Δημουλίδου κάνει αισθητή την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και κυρίως στο Facebook, μέσω του οποίου συνδιαλέγεται με τους φαν της.

Στο παρελθόν είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα για τις δανειστικές βιβλιοθήκες, στις οποίες είχε αρνηθεί να δώσει βιβλία. «Κάποιοι λοιπόν αναγνώστες, μου δηλώνουν με ιδιαίτερη μάλιστα υπερηφάνεια ότι δανείζονται όλα τα βιβλία μου από δανειστικές βιβλιοθήκες ή τα ανταλλάσουν γιατί δεν έχουν χρήματα λόγω της οικονομικής κρίσης» είχε γράψει, ενώ εξηγούσε ότι οι δανειστικές βιβλιοθήκες έμειναν κατάπληκτες γιατί δεν ήθελε να δώσει τα βιβλία της.

Για την ίδια ο ρόλος τους είναι σαφής: «Οι δανειστικές βιβλιοθήκες δημιουργήθηκαν με σκοπό να δανείζουν βιβλία που έκαναν το κύκλο τους και πλέον μένουν στα αζήτητα» είχε γράψει στο Facebook, κατεβάζοντας στη συνέχεια την ανάρτησή της.

Πρόσφατα ξεκίνησε μία κόντρα με τον Χάρη Βαρθακούρη, όταν η ίδια του άσκησε εντονότατη κριτική για το πώς συμπεριφέρεται στην συμπαρουσιάστρια σύζυγό του.

«Ο κύριος Βαρθακούρης ξεχνά ότι βρίσκεται ως παρουσιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι σπίτι του και προσβάλλει συνεχώς την παρουσιάστρια και σύζυγό του γλυκύτατη Αντελίνα που προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται… και αυτό δεν τον τιμά ούτε αρέσει σε μας τις γυναίκες…ας προσέξει λίγο τους τρόπους του….», έγραψε η γνωστή συγγραφέας στο post της, προκαλώντας την αντίδραση του παρουσιαστή.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ! “ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ” Σκορδά και Λιάγκας με αφορμή την Δημουλίδου!

«Τίγκα στα ψεκαστικά ο ουρανός»

Αλησμόνητη θα μείνει σε πολλούς η ανάρτησή της για τους ψεκασμούς. Μέσω Facebook είχε αναπτύξει τη θεωρία ότι λόγω των μη ψεκασμών, το μπαλκόνι της δεν είναι σκονισμένη, η ίδια έχει περισσότερη ενέργεια και διάθεση και δεν έχει πονοκεφάλους. «Έχουν να μας ψεκάσουν πάνω από δύο μήνες». Μάλιστα, ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να της πουν αν το πρόσεξαν, να το παρατηρήσουν και να κοιτάξουν τον ουρανό για να την ενημερώσουν!

Ωστόσο κάπως έτσι βάλθηκε να… κινητοποιήσει τους ψεκασμούς, με την επόμενη ημέρα να προβαίνει σε διαμαρτυρίες.

«Όχι αγάπες μου δεν έχουμε συννεφιά σήμερα, κανονικά έπρεπε να είχαμε υπέρλαμπρο ήλιο..μας ψεκάζουν από τα χαράματα που κακόχρονο νάχουν τα τέρατα». Και φυσικά προειδοποίησε άπαντες, ότι έπονται και χειρότερα: «Να δείτε σκόνη -ταχα μου από Αφρική- στα μπαλκόνια σας από αύριο…να δείτε κόπωση και πονοκεφάλους…και τσούξιμο στα μάτια»

“Καλά της ΕΚΑΝΕ”! ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ με τις δηλώσεις Δημουλίδου! ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον ΦΟΝΙΑ στα Γλυκά νερά! “Φταίει η 20χρονη Καρολάιν

Όσο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά; Μάλλον θα εμμείνει, τόσο για να δικαιωθεί, επειδή όπως υποστηρίζει βρήκε τον δράστη πριν καν τον υποψιαστούν οι αστυνομικοί, όσο και για να «διαπραγματευτεί» το ειδεχθές του συγκεκριμένου εγκλήματος, που η ίδια δεν το βρήκε και τόσο ειδεχθές, αφού «πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner