ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Ελένη Μενεγάκη με NIPPLE FREE, ΟΡΓΩΝΕΙ τις ΠΑΡΑΛΙΕΣ και μοιράζει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Ελένη Μενεγάκη με NIPPLE FREE, ΟΡΓΩΝΕΙ τις ΠΑΡΑΛΙΕΣ και μοιράζει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, ποζάροντας πάνω στο σκάφος της με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

“Άλλη μια όμορφη μέρα στο Ιόνιο” έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί ! Καλές βουτιές» είχε γράψει την Παρασκευή (05/08) η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μία μέρα μετά ανέβασε άλλη φωτογραφία, αναφέροντας πως “Μόνο στις σπηλιές βρίσκεις λίγη δροσιά”

34bba8627e2a9b769cc0c50f6840f61e Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, ποζάροντας πάνω στο σκάφος της με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. “Άλλη μια όμορφη μέρα στο Ιόνιο” έγραψε η Ελένη Μενεγάκη. «Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί ! Καλές βουτιές» είχε γράψει την Παρασκευή (05/08) η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μία μέρα μετά ανέβασε άλλη φωτογραφία, αναφέροντας πως “Μόνο στις σπηλιές βρίσκεις λίγη δροσιά”

x