ΣΑΣΜΟΣ

ΣΑΣΜΟΣ! ΑΠΟΨΕ, Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 21:00 Περίληψη 145

ΣΑΣΜΟΣ! ΑΠΟΨΕ, Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 21:00 Περίληψη 145

ΣΑΣΜΟΣ – Δυνατές εξελίξεις – Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αντιμετωπίσει τον Ρούσσο στα ίσα

Δείτε ΑΠΟΨΕ, Δευτέρα  24 Ιουνίου στις 21:00

Περίληψη 145

Η αποκάλυψη του Μαθιού πως είναι δολοφόνος του Στεφανή, συγκλονίζει τον Ρούσσο. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι σφοδρή και μοιάζει να μην έχει επιστροφή. Η Βασιλική πνίγεται στις τύψεις, θεωρώντας τον εαυτό της υπεύθυνο για αυτό που συνέβη.

Ο Γιώργος και η Θοδώρα κάνουν σχέδια για τον ερχομό του μωρού του, την ώρα που ο Χρήστος συγκρούεται μέσα του για τι πρέπει να κάνει με τον κουμπάρο του. Η Στέλλα προσπαθεί να τον επηρεάσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Αντώνης σκέφτεται όλο και περισσότερο την πιθανότητα να είναι ο Μαθιός τελικά στ’ αλήθεια υπεύθυνος για το θάνατο του ξαδέρφου του, όσο ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν όνειρα για τον γάμο τους, που πλησιάζει.

Οι Μουντάκηδες συνεχίζουν να εξυφαίνουν τα σκοτεινά τους σχέδια, ενώ ο παπά-Μιχάλης και ο Παύλος προσπαθούν να παρηγορήσουν την Καλλιόπη, για το νέο κακό που τη βρήκε. Εκείνη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, και να αντιμετωπίσει τον Ρούσσο στα ίσα.

ΣΑΣΜΟΣ Ρούσσος Ν.Βερλέκης rotated
ΣΑΣΜΟΣ! ΑΠΟΨΕ, Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 21:00 Περίληψη 145 4
ΣΑΣΜΟΣ Μ.Τζομπανάκη
ΣΑΣΜΟΣ! ΑΠΟΨΕ, Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 21:00 Περίληψη 145 5

ΣΑΣΜΟΣ – Δυνατές εξελίξεις  – Η Βασιλική είναι έτοιμη να γεννήσει , ενώ ο Ρούσσος έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος !

Δείτε ΑΠΟΨΕ, Τρίτη 25 Ιουνίου στις 21:00

Περίληψη 146

Η Βασιλική είναι έτοιμη να γεννήσει και ο Μαθιός θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της πιο πολύ από ποτέ. Η Αργυρώ αποφασίζει να φύγει για λίγο από το νοσοκομείο, για να κάνει κάτι, που έχει καθυστερήσει καιρό τώρα. Ο Τηλέμαχος έχει μια συνάντηση που δεν περίμενε, ενώ η γιαγιά θα έρθει σε σύγκρουση με την Μαρίνα για άλλη μία φορά, η οποία θα είναι και η τελευταία αν η γιαγιά δεν πάρει τη σωστή απόφαση. Ο Αντώνης ενώ είναι ενοχλημένος με τα συνεχή εμπόδια στις υποθέσεις του, μαθαίνει κάτι που ανατρέπει τα πάντα. Τη στιγμή που ο γυναικολόγος ενημερώνει την οικογένεια για την κατάσταση της Βασιλικής, ο Ρούσσος έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος. 

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!