Σοκ η Φαίη Σκορδά: Δείχνει ΔΗΜΟΣΙΑ τα sms που ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ με τον Δημήτρη Μοθωναίο

Σοκ η Φαίη Σκορδά: Δείχνει ΔΗΜΟΣΙΑ τα sms που ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ με τον Δημήτρη Μοθωναίο Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Μοθωναίος γνωρίστηκαν και ήρθαν πολύ κοντά στο πρώτο μισό της σεζόν, όταν εκείνος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής “Το Πρωινό“.

Σκορδά – Λιάγκας: ΡΑΝΤΕΒΟΥ Στα ΤΥΦΛΑ!..& ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΣ Καβγάς!

Μπορεί η συνεργασία τους να έληξε άδοξα, όμως οι δυο τους παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο γνωστός ηθοποιός εμπιστεύτηκε την παρουσιάστρια και εξομολογήθηκε on camera ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, όταν ήταν παιδί.

Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Μοθωναίος γνωρίστηκαν και ήρθαν πολύ κοντά στο πρώτο μισό της σεζόν, όταν εκείνος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής “Το Πρωινό“. Μπορεί η συνεργασία τους να έληξε άδοξα, όμως οι δυο τους παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο γνωστός ηθοποιός εμπιστεύτηκε την παρουσιάστρια και εξομολογήθηκε on camera ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, όταν ήταν παιδί. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Μοθωναίος έχουν καθημερινή επαφή και μοιράζονται μεταξύ τους τόσο τα εύκολα όσο και τα δύσκολα. Το απόγευμα της Τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή συνομιλία τους, στην οποία αποκαλύπτεται ο συγκινητικός διάλογός τους. Όπως θα δεις, ο Δημήτρης Μοθωναίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει. “Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας”, έγραψε η Φαίη Σκορδά. 

Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Μοθωναίος έχουν καθημερινή επαφή και μοιράζονται μεταξύ τους τόσο τα εύκολα όσο και τα δύσκολα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή συνομιλία τους, στην οποία αποκαλύπτεται ο συγκινητικός διάλογός τους.

Φαίη Σκορδά για την επανασύνδεση με τον Λιάγκα: ”Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε”

Όπως θα δεις, ο Δημήτρης Μοθωναίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει. “Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας”, έγραψε η Φαίη Σκορδά.

 

Σοκ η Φαίη Σκορδά: Δείχνει ΔΗΜΟΣΙΑ τα sms που ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ με τον Δημήτρη Μοθωναίο