Σοφία Μουτίδου ΗΛΙΚΙΑ ”Βρίσκομαι στο γηροκομείο”

Σοφία Μουτίδου ΗΛΙΚΙΑ ”Βρίσκομαι στο γηροκομείο” Η Σοφία Μουτίδου έκανε μια πολύ ιδιαίτερη τοποθέτηση για ένα προσωπικό της θέμα.

Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί για τα βίντεο που ανεβάζει στα social media ανέβασε αυτή τη φορά κάτι για την οικογενειακή της ζωή.

Σοφία Μουτίδου: ”Κάλεσε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για ενδοοικογενειακή βία”

Πιο συγκεκριμένα η ίδια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο πατέρας της ο οποίος πάσχει από άνοια και είναι στο γηροκομείο.

https://www.instagram.com/p/Cbfhnz0gcuF/

«Βρίσκομαι στο γηροκομείο, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό. Δεν μπορώ να δω εγώ και η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με εμβόλια, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει. Πρέπει λέει ένας ένας. Mε βάση ποια λογική ένας ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι;

ΣΟΚΑΡΕΙ η Σοφία Μουτίδου με τα κιλά και το σώμα της! Θέλει να ΣΠΑΣΕΙ τον ΚΑΘΡΕΦΤΗ!

Πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ@@μενα μέτρα. Τι ένας ένας ρε; Τι ένας ένας γ@μω το μ@@@νι μου μέσα; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω.Σοφία Μουτίδου ΗΛΙΚΙΑ ''Βρίσκομαι στο γηροκομείο''

Σοφία Μουτίδου: Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ του ΑΝΤΡΑ της, η ΣΧΕΣΗ της με ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ! “Είμαι ΑΘΕΗ” λέει στο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της

Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο. Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό. Έλληνας, ξένος, παγκόσμιος; Χ@στηκα» ακούγεται να λέει σε έντονο ύφος η Σοφία Μουτίδου.


Δημοσιεύτηκε

σε

,

από