Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ετσι γνώρισε τον Θέμη Σοφό


Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ετσι γνώρισε τον Θέμη Σοφό Η παρουσιάστρια με αφορμή τη γνωριμία της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, οι οποίοι πρόκειται να παντρευτούν, ανέφερε πως η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να της γνωρίσει τον Θέμη Σοφό που ήταν φίλος του Γιώργου Λιάγκα, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Οι δύο τους όμως συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν δυο χρόνια μετά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ! ΔΙΕΚΟΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!

«Και μένα με τον Θέμη, προσπαθούσε να μου τον γνωρίσει τότε η Φαίη, που ήταν φίλος του Γιώργου. Δεν είχε γίνει και γνωριστήκαμε δυο χρόνια μετά μόνοι μας. Δηλαδή ήταν καρμικό να συναντηθούμε. Συμπέρασμα. Αν σας κάνουν προξενιό, δοκιμάστε!», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πριγκίπισσα του παραμυθένιου σπιτιού

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άργησε να μπει στο πλατό του Happy Day

Η γνωστή παρουσιάστρια σε δηλώσεις της το 2009 και πριν γνωρίσει τον Θέμη Σοφό, είχε αποκαλύψει ότι είχε χωρίσει από σχέση 3 χρόνων. Τότε, είχε τονίσει πως περιμένει έναν καινούργιο έρωτα και όπως φάνηκε εκ των υστέρων το σύμπαν την άκουσα και μάλιστα πολύ καλά.

«Χώρισα πριν ενάμισι χρόνο από μια σχέση 3 ετών. Υπήρχε φθορά και αυτή η σχέση φάνηκε ότι είχε κάνει τον κύκλο της. Ήταν μια σχέση που με σημάδεψε, ήταν ο πρώτος άνδρας για τον οποίον ένιωσα κάτι ουσιαστικό. Τώρα μου λείπει ένας νέος σύντροφος. Θέλω έναν άνδρα να κάνω τα απλά καθημερινά πράγματα. ‘Έναν άνθρωπο που θα με εμπνεύσει και θα μοιραστώ μαζί του πολλά πράγματα»