Κόσμος

Σταύρος Νικολαϊδης! Η προβληματική οικογένεια, οι γονείς, το Survivor και το σπίτι

Σταύρος Νικολαϊδης! Η προβληματική οικογένεια, οι γονείς, το Survivor και το σπίτι «Μεγάλωσα σε προβληματική οικογένεια, οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι μαζί», είπε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την «προβληματική οικογένεια» στην οποία μεγάλωσε, ενώ απάντησε και για την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Δεν είχα ούτε το μυαλό, αλλά ούτε και την ωριμότητα να χρησιμοποιήσω την επιτυχία των Εγκλημάτων. Τότε είχα το μυαλό μου αλλού και όχι στο να χτίσω την καριέρα μου. Είχα το μυαλό μου περισσότερο στην προσωπική μου ζωή. Επειδή μεγάλωσα σε μια προβληματική οικογένεια, ήθελα να φτιάξω από μικρός την οικογένεια που δεν έζησα.

Σταύρος Νικολαϊδης βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι μαζί. Ζήσαμε πολύ έντονους καβγάδες στο σπίτι. Θυμάμαι στα 14 μου να έχω πέσει στο πάτωμα και να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω να σταματήσουν», είπε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Σταύρος Νικολαϊδης παιδί: ”Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να κάνεις γέννα χωρίς αν έχεις παιδί”

Ο Σταύρος Νικολαϊδης κλήθηκε να απαντήσει και για τη φίλη και συνάδελφό του, τη Μυριέλλα Κουρεντή, που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Survivor.

Σταύρος Νικολαΐδης (ηθοποιός)

για τον βουλευτή Καβάλας (1892 – 1967) δείτε Σταύρος Νικολαΐδης
Σταύρος Νικολαΐδης
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα Σταύρος Νικολαΐδης (Ελληνικά)
Γέννηση 25 Ιουλίου 1970 (51 ετών)
Αθήνα (Βύρωνας)
Εθνικότητα Ελληνική
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ωδείου Αθηνών
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός – Σκηνοθέτης
Γνωστός για τον ρόλο του Μιχαλάκη Ρούπακα στο σήριαλ «Εγκλήματα»
Οικογένεια
Σύζυγος Γιώτα Ζαρμακούπη (από 2014)[1]
Τέκνα 1

Αξιώματα και βραβεύσεις
Βραβεύσεις 2000-Βραβείο περιοδικού OUT καλύτερου νέου ηθοποιού, 2010-Τιμητική διάκριση πνευματικού κέντρου Δήμου Βύρωνα για την προσφορά του στο πολιτισμό, 2013-Βραβείο περιοδικού WISH καλύτερου Θεσσαλού ηθοποιού, 2019-Βραβείο Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης καλύτερης ερμηνείας σε κωμωδία για τον ρόλο του Ενομωτάρχη Καρακώστα στην παράσταση «Η Νεράιδα & το Παληκάρι»
Εν ενεργεία 1987-σήμερα
δεδομένα
Ο Σταύρος Νικολαΐδης ( Αθήνα, 25 Ιουλίου 1970) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Τηλεόραση
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων “Φόβος και Πάθος”, “Οι Αγνοημένοι” “Δίωξη Εγκλήματος” κ.ά. έχοντας μικρούς ρόλους. Τη σεζόν 1997-1998 συμμετείχε στο βασικό καστ της δραματικής σειράς “Έκπτωτος Άγγελος” που προβλήθηκε από τον ANT1.

Τις σεζόν 1998-2000 είχε ταυτόχρονη συμμετοχή στις σειρές “Απαγορευμένη Αγάπη” και “Εγκλήματα. Μέσω της συμμετοχής του σε αυτές έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ενώ μετά από αυτές ακολούθησαν κι άλλες δουλειές τα επόμενα χρόνια[2]. Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “Άνω Κάτω” ενώ τη σεζόν 2003-2004 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “Με Θέα στο πέλαγος”. Ακολουθεί “Η απλή μέθοδος των τριών” τη σεζόν 2004-2005 όπου έπαιξε μαζί με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Παπουτσάκη και Θωμαΐς Ανδρούτσου. Τη σεζόν 2008-2009 παίζει στις σειρές Λόλα και “Ιατρικό Απόρρητο”.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εμφανίσεις ως guest στις σειρές “Το αμάρτημα της μητρός μου”, “Μοντέρνα Οικογένεια”, “Δικαίωση”, “Μάλιστα, Σεφ!”, “Η Επιστροφή” και «Έλα στη θέση μου».

Related Articles

Back to top button