Σωτήρης Τσαφούλιας πρώη σύζυγος: Βιογραφικό ηλικία ύψος καταγωγή και οι 2 κόρες που…

Σωτήρης Τσαφούλιας πρώη σύζυγος: Βιογραφικό ηλικία ύψος καταγωγή και οι 2 κόρες που… Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο1 για την δουλειά του και έτσι ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχει δύο κόρες, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία.

Σωτήρης Τσαφούλιας βιογραφικό
Σωτήρης Τσαφούλιας πρώη σύζυγος: Βιογραφικό ηλικία ύψος καταγωγή και οι 2 κόρες που… 4

Η Δέσποινα και η Κωνσταντίνα, που είναι 13 και 10, είναι η δύναμη του και τις απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο του.

Διαβάστε λοιπόν:

Σωτήρης Τσαφούλιας βιογραφικό βικιπαιδεια, σύζυγος, παιδια, instagram, διαζύγιο, γενεθλια και πρώην σύζυγος Ο Σωτήρης Τσαφούλιας γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά.

https://www.instagram.com/p/CLUp1uSDR-H/

Το σενάριο του «Κοινού Παρανομαστή» μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι από τον Didier Long (Γάλλο θεατρικό σκηνοθέτη ) και έκανε πρεμιέρα στο «Theatre de l’ Atelier» στο Παρίσι, το 2017.
Το «Έτερος Εγώ» ήταν η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του ή οποία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απέσπασε 2 βραβεία: Το Βραβείο Κοινού «Μιχάλης Κακογιάννης» και το Βραβείο Επιτροπής Νεότητας Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης – Καλύτερη Ταινία.
«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη, κατανόηση και αγκαλιά, και από τον μπαμπά και από τη μαμά. Πραγματικά δεμένη οικογένεια. Κάθε φορά που σκέφτομαι τους γονείς μου, πιστεύω πως αυτό ήταν το ταλέντο τους, να είναι ζευγάρι και γονείς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένεια του.

Σωτήρης Τσαφούλιας ηλικία
Σωτήρης Τσαφούλιας πρώη σύζυγος: Βιογραφικό ηλικία ύψος καταγωγή και οι 2 κόρες που… 5

Η προσωπική του ζωή


Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο για την δουλειά του και έτσι ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχει δύο κόρες, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Δέσποινα και η Κωνσταντίνα, που είναι 13 και 10, είναι η δύναμη του και τις απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο του.

«Οι κόρες μου είναι το μοναδικό έργο στη ζωή μου που δεν χρειάστηκε δεύτερο draft. Ήταν τέλειες από το πρώτο. Η περίπτωσή μας, με τη μαμά τους, είναι ο ορισμός του ότι το διαζύγιο υπάρχει για να σώζεται μια σχέση και όχι για να τερματίζεται. Χρειάστηκε να χωρίσουμε για να καταλάβουμε πόσο αγαπάμε, πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, κάτι που, αν μέναμε μαζί, δεν θα το βλέπαμε και θα περνάγαμε παθογένειες στα παιδιά. Το βλέπω και ως ένα μήνυμα στα κορίτσια μου για το μέλλον: να μη βρεθούν ποτέ εγκλωβισμένες αν περνάνε άσχημα. Η ζωή είναι μία, η ευτυχία είναι επιλογή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τις κόρες του αλλά και το διαζύγιο του.

Σωτήρης Τσαφούλιας σύζυγος
Σωτήρης Τσαφούλιας πρώη σύζυγος: Βιογραφικό ηλικία ύψος καταγωγή και οι 2 κόρες που… 6

Τα τελευταία χρόνια ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Άννα Μενενάκου, με την οποία περνούν μαζί πολύ όμορφες στιγμές και δεν το κρύβουν.

Μάλιστα η Άννα Μενενάκου, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινές φωτογραφίες με τον Σωτήρη Τσαφούλια.

«Για εμάς είναι πάρα πολύ εύκολο γιατί δεν έχουμε απασχολήσει ποτέ. Κι όταν απασχολήσαμε, δεν το κάναμε εμείς. Το να φωτογραφηθούμε σε μία έξοδο ή σε μία πρεμιέρα δε το θεωρώ κακό. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τη γνωριμία μας. Δεν γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ», η σχέση μας έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά. Εμένα, αλλά ούτε τον Σωτήρη δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας παπαράτσι. Δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη δημοτικότητα για να ασχοληθούν τα μέσα μαζί μου, ούτε θα ασχοληθεί κανείς με το τι έφαγα κι αν πήγα για ψώνια. Είμαι ηθοποιός, κάνω τη δουλειά μου και δίνω συνεντεύξεις ή φωτογραφίζομαι, στα πλαίσια της δουλειάς», είχε πει σε συνέντευξη της η Άννα Μενενάκου για τον σύντροφο της.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για εκφράσεις αυτό που νιώθεις· είναι περιττές οι κουβέντες εντυπωσιασμού και οι πομπώδεις εκφράσεις όταν προσπαθείς να μιλήσεις για ένα θέμα σοβαρό, που (σε) πονάει. Κι ο Σωτήρης Τσαφούλιας τα είπε όλα με λιγότερες από 20 λέξεις: «Δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης αν δεν έχεις γίνει σπουδαίος άνθρωπος. Η ανθρωπιά και η εξέλιξη συμπαρασύρει και το επάγγελμα». Ποιος είναι ο «άγνωστος» σε κάποιους Σωτήρης Τσαφούλιας που με τις απόψεις του συμφώνησε το μεγαλύτερο μέρος των τηλεθεατών – και όχι μόνο – όταν τον άκουσαν να μιλάει στην εκπομπή «Πρωινό»;

Διαβάστε ακόμα: Σωτήρης Τσαφούλιας: Δεν γίνεσαι μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις γίνει πρώτα σπουδαίος άνθρωπος

Στο βιογραφικό του διαβάζουμε: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Ο κινηματογράφος ήταν η μεγάλη του αγάπη από μικρός, αλλά σπούδασε Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Ναυτικό Δίκαιο. Έπειτα από επιτυχημένη πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο. Η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία ήταν ο «Κοινός Παρονομαστής» (2014), με την οποία συμμετείχε σε αρκετά διεθνή φεστιβάλ κερδίζοντας βραβεία σε διάφορες κατηγορίες , ανάμεσα τους το βραβείο Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Καλύτερης ταινίας και Βραβείο Κοινού.

https://www.instagram.com/p/CL43BtHFK3v/

Το σενάριο του «Κοινού Παρανομαστή» μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι από τον Didier Long (Γάλλο θεατρικό σκηνοθέτη ) και έκανε πρεμιέρα στο «Theatre de l’ Atelier» στο Παρίσι, το 2017. To «Έτερος Εγώ» ήταν η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του ή οποία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απέσπασε 2 βραβεία: Το Βραβείο Κοινού «Μιχάλης Κακογιάννης» και τo Βραβείο Επιτροπής Νεότητας Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης – Καλύτερη Ταινία.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα»

Στο ξέσπασμα για το ελληνικό #metoo αναφέρθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Καλεσμένος στο Dot αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το zappIT, ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρεται στην παρέμβαση που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν στο πρωινό του ΑΝΤ1. και συζητήθηκε εντόνως. Θέλησε, μάλιστα, να ανασκευάσει ένα συγκεκριμένο της σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα βγει να πω αυτό που νιώθω και για τους λόγους που είπα. Επειδή ο κόσμος αγκάλιασε πολύ αυτή την θέση, τώρα στις συνεντεύξεις δέχομαι την ίδια ερώτηση. Αν δηλαδή νιώθω την ανάγκη να ανασκευάσω κάτι που είπα, γιατί τότε δεν τόλμησε κανείς αν μου την κάνει την ερώτηση αυτή».

https://www.instagram.com/p/CLP4dsCjAH3/

«Περιμένω να καταλαγιάσει λίγο το θέμα και θέλω να εξηγήσει κάτι που είπα το οποίο είπα πάνω στη ρύμη του λόγου μου αλλά δεν ήταν αυτό που με ρωτούσαν».

«Αυτό που θέλω να ανασκευάσω λοιπόν, επειδή πολλοί άνθρωποι μπορεί να το πήραν λάθος και είναι ένας τομέας που τους ανθρώπους του τους λατρεύω, γιατί δεν μπορώ να υπάρξω χωρίς αυτούς, είναι για τους οπερατέρ. Είπα μια φράση ότι ο κσηνοθέτης που τραυματίζει ψυχικά τον ηθοποιό του, «δεν είναι σκηνοθέτης αλλά είναι οπερατέρ». Όταν το είπα αυτό δεν είχα στο μυαλό μου τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί χωρίς αυτούς εγώ δεν υπάρχει. Ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα του λόγου» συμπλήρωσε ο γνωστός δημιουργός.

https://www.instagram.com/p/CLSDa-BjwKw/

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει ο πρώτος Έλληνας δημιουργός που θα σκηνοθετήσει για το Netflix. Ο εξαίρετος σκηνοθέτης έχει μιλήσει για τον εαυτό του σε συνεντεύξεις του, από τις οποίες σταχυολογούμε τα σημαντικότερα: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη, κατανόηση και αγκαλιά, και από τον μπαμπά και από τη μαμά. Πραγματικά δεμένη οικογένεια. Κάθε φορά που σκέφτομαι τους γονείς μου, πιστεύω πως αυτό ήταν το ταλέντο τους, να είναι ζευγάρι και γονείς».

«Τότε που κάναμε Ιλιάδα και Οδύσσεια, όταν φτάσαμε στον θάνατο του Αχιλλέα, έκανα να κοιμηθώ τρεις μέρες από τη στενοχώρια μου». «Είχα την τύχη, σε όλα μου τα μαθητικά χρόνια, να έχω κάποιους δασκάλους – καθηγητές είναι πολλοί, εκπαιδευτικοί περισσότεροι, δάσκαλοι λίγοι. Εκπαιδευτές έχουν τα ζώα, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από δασκάλους που να τους μαθαίνουν πώς να σκέφτονται και όχι τι να σκέφτονται».

Σωτήρης Τσαφούλιας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Η πρώτη μου έντονη κινηματογραφική πώρωση ήταν οι ταινίες του Ρόκι. Υπάρχουν τραγούδια που μπορεί να τα θεωρούμε λιγότερο ποιοτικά, όμως κρύβουν στίχους-διαμάντια και χάνονται γιατί μπορεί να είναι κακή η μουσική – ή ανάποδα. Αν τον απομονώσεις, ο Ρόκι έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά που χάνονται μέσα στο mainstream ύφος».

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!