Τάκης Σακελλαρίου: «Πέρασα κατάθλιψη και για 4 χρόνια ήμουν καθισμένος στον καναπέ»

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάκης Σακελλαρίου στον αέρα του «Πάμε Δανάη».
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Τάκης Σακελλαρίου, ο οποίος μίλησε για τη νέα σειρά του Mega “Σιωπηλός δρόμος”, αλλά και για την περίοδο που ο ίδιος είχε πέσει σε κατάθλιψη.
«Ο Σιωπηλός δρόμος για μένα ήταν μια νέα και ωραία εμπειρία. Τα παιδιά έχουν έναν αυθορμητισμό και αν τους βάλεις λίγα όρια περνάς εξαιρετικά μαζί τους. Αρκετές από τις σκηνές ήταν πρόβα και δεν το λέγαμε στα παιδιά για να μην κομπλάρουν. Ο ρόλος μου στο Σιωπηλό δρόμο ήταν η πρώτη μου μεγάλη συμμετοχή σε σίριαλ στην τηλεόραση. Είχα τεράστια αγωνία να δω το πρώτο επεισόδιο, ήθελα να δω το αποτέλεσμα. Όλοι οι φίλοι μου με ρωτούν για τη συνέχεια της σειράς», είπε αρχικά ο Τάκης Σακελλαρίου.

Ο Τάκης Σακελλαρίου πρόσθεσε επίσης: «Ο γιος μου είναι 16 ετών και είναι όλη μου η ζωή. Έχω περάσει κατάθλιψη και για τέσσερα χρόνια ήμουν καθισμένος σε έναν καναπέ. Την περίοδο που ήμουν σε κατάθλιψη μου στάθηκε η οικογένειά μου και το ξεπεράσαμε με αγάπη και κατανόηση. Περιμένω να βγει στους κινηματογράφους η ταινία στην οποία συμμετέχω».

[freegossip.gr]