Τάμτα Κασιδόκωστας διαφορά ηλικίας

Τάμτα Κασιδόκωστας διαφορά ηλικίας Γεμάτοι λάμψη, γεμάτοι θετική ενέργεια. Η άνεττη οικομικά ζωή τους δίνει την ευκαιρία να βοηθούν κόσμο χωρίς να αυτό να γίνεται γνωστό. Δύο όμορφοι ψυχή και σώμα άνθρωποι.

Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας! ο γαμος που θα θελαμε να ΔΟΥΜΕ ΤΟ 2024 Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα είναι κατηγορηματικοί. Γάμος ή όχι, οι δυο τους έχουν μια σχέση που δεν διαφέρει πολύ από εκείνη ενός παντρεμένου ζευγαριού.


Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα μένουν μαζί και χωρίζονται μόνο όταν το απαιτούν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Κατά τα άλλα μοιράζονται την καθημερινότητά τους και αφιερώνουν τον ελεύθερο τους χρόνο ο ένας στον άλλον. Ο Πάρις έχει μια εξαιρετική σχέση με την κόρη της Τάμτ. Και δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις τους έχουν βρεθεί μαζί είτε για κάποιο δείπνο είτε και για διακοπές.


Το γεγονός ότι η Τάμτα δεν πίεσε ποτέ, στα χρόνια που είναι μαζί, τον Πάρι για να επισημοποιηθεί η σχέση τους είναι κάτι που έχει εκτιμηθεί πάρα πολύ τόσο από τον ίδιο. Αλλά και από την οικογένειά του.

Τόσο που ο ίδιος ο επιχειρηματίας θέλησε να κάνει την αγαπημένη του να αισθανθεί ασφαλής μαζί του. Kαι της πρότεινε, όπως υποστηρίζει το περιοδικό Ciao, να προχωρήσουν σε ένα σύμφωνο το οποίο καθορίζει κάποια τυπικά μεταξύ τους θέματα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ciao, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ήταν πολύ χαλαροί στη σύνταξη του συμφώνου και στους όρους του, η Μαριάννα Λάτση δεν αντιμετωπίζει το θέμα με τον ίδιον τρόπο.
Το ζευγάρι με αυτή την πράξη “ρυθμίζει” κάποια θέματα, κυρίως πρακτικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν ως βασικό στόχο να πάρει έναν πιο “επίσημο” χαρακτήρα η μεταξύ τους σχέση.

Ο Πάρις, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει το μέλλον της Τάμτα έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως από την τροπή που μπορεί να πάρει η μεταξύ τους σχέση και ανεξάρτητα από τις δικές της επιθυμίες. Οι οποίες δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τα όσα υλικά μπορεί να της προσφέρει.
Η τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι αυτόφωτη και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε σχέση με έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες συνεχίζει να χτίζει μόνη της, δουλεύοντας σκληρά, τη δική της καριέρα.

Η Μαριάννα Λάτση, όμως, και παρότι εμπιστεύεται απόλυτα τόσο τον Πάρι όσο και τη σύντροφό του, θέλει να είναι απόλυτα ξεκάθαρα τα πράγματα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Γι’ αυτό και απαίτησε να γίνει πολύ πιο συγκεκριμένη και αυστηρή η διατύπωση στο σύμφωνο, αναφορικά πάντα με τις πιθανές διεκδικήσεις που μπορεί να έχει η Τάμτα μετά από κάποιο χωρισμό.

Μάλιστα, η μητέρα του Κασιδόκωστα ανέθεσε σε δικούς της δικηγόρους τη σύνταξη του συμφώνου, κάτι το οποίο δεν ευχαρίστησε πολύ το γιο της. Όμως το δέχτηκε…

Για την Τάμτα, πάντως, όλα αυτά αποτελούν απλές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν αλλάζουν τίποτα στον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζει τον αγαπημένο της. Η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση είναι για εκείνην το παν, όπως βέβαια και το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια φαίνεται να έχει βρει στο πλευρό του επιχειρηματία την ευτυχία και την ηρεμία.
Πηγή: περιοδικό Ciao

Pasted 12 e1655324726633
Τάμτα Κασιδόκωστας διαφορά ηλικίας 2
x


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: