Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τζεφ Μοντάνα! ”Είμαι κι εγώ θύμα του Λιγνάδη” Όταν στην τρυφερή ηλικία των 15 της γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη, έμαθε πως το «παραμύθι» με τον κακό λύκο δεν είναι μόνο εικονογραφημένο, αλλά υπάρχει και στη ζωή.

Με μια κατάθεση ψυχής στη «Ζούγκλα», η Τζεφ Μοντάνα, ένα από τα θύματα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλάει για τη δική της αλήθεια, με σκοπό όχι μόνο την προσωπική της δικαίωση, αλλά και τη βοήθεια όλων των θυμάτων που είναι εκεί έξω και δεν μπορούν να μιλήσουν.

Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα! “Ασχολούμαστε με ΑΔΕΡΦΕΣ και ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ”

«Εάν θέλεις να μιλήσεις, έλα σε εμένα, γιατί ξέρω πώς νιώθεις, ξέρω πώς είναι να φοβάσαι και να ντρέπεσαι. Το ‘χω περάσει κι εγώ», είναι το μότο μιας ξεχωριστής καμπάνιας για το #ΜeΤoo που έχει ξεκινήσει η Τζεφ, ώστε κανένας να μη βιώσει ξανά τέτοιες θλιβερές εμπειρίες.

«Δημιουργούσε ένα δίχτυ ασφαλείας»

«Εκείνη την περίοδο παρουσιαζόμουν στον περίγυρό μου, για ευνόητους λόγους, ως Cisgender αγόρι, χωρίς να έχω εκφράσει καμία πλευρά της σεξουαλικότητάς μου. Οπότε, εκείνος μου είπε “ξέρω το μυστικό σου. Είναι ασφαλές με εμένα”. Και μετά έβαλε το χέρι μου στο πέος του», ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα.

Ποιος είναι ο Τζεφ Μοντάνα! Η ΖΩΗ του ανθρώπου που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Το μοτίβο της ασφάλειας προκειμένου να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη από τον θύτη στο θύμα και να… κάμψει τις αντιστάσεις. «Ένιωσα αποστροφή, φόβο και ντροπή. Κάπως το δικαιολόγησα μέσα μου ότι έφταιγα εγώ γιατί είμαι αυτή που είμαι. Ήμουν τόσο ευάλωτη και τόσο ανασφαλής» είπε.

«Η εξουσία που είχα απέναντί του ήταν μηδενική»

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε για τη μηδενική εξουσία που αντιμετωπίζει ένα θύμα που βιώνει μια τέτοιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά -στη συγκεκριμένη περίπτωση η ίδια-, καθώς βιώνεται τόσο στο σώμα, αλλά κυρίως στην ψυχή.

«Έκανα διάφορες ψυχοθεραπείες. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου προσπαθώντας να επιβάλω κι εγώ τα δικαιώματά μου. Πολύ αργότερα κατάφερα να πω ότι δεν το δέχομαι. Δεν μου επιτρέπω να είμαι σε αυτή τη θέση» εξηγεί.

Τζεφ Μοντάνα και Γιώργος Λιάγκας στον πιο άβολο διάλογο: “Η Φαίη Σκορδά είναι η μητέρα των παιδιών σου”

«Το θέμα είναι η συναίνεση»

Το μήνυμα που περνάει η Τζεφ μέσω του βίντεο είναι: «Το “όχι” είναι “όχι” και το “δεν θέλω” είναι “δεν θέλω”, από όπου και να προέρχεται».

Σκοπός είναι, όπως επισημαίνει η ίδια, να βρουν το δίκιο τους όλα τα άτομα που έχουν βιώσει κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Όλοι πρέπει να δικαιωθούμε, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν κάνει καταγγελία» τονίζει.

«Να μας υπερασπιστεί το θέατρο»

Τα θύματα χρειάζονται τη στήριξη του θεάτρου, ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα, καλώντας όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν επιρροή προς το κοινό να σταθούν στο πλευρό των κακοποιημένων ατόμων κατά τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στις 25 Φεβρουαρίου.Τζεφ Μοντάνα! ''Είμαι κι εγώ θύμα του Λιγνάδη''

«Η θέση μου να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και να πρέπει να υπερασπιστώ και τα άλλα θύματα είναι εξαιρετικά μοναχική. Χρειαζόμαστε όλο αυτόν τον κόσμο με επιρροή, που γνωρίζουν την αλήθεια, να μας στηρίξουν στη δίκη» υποστηρίζει.

Το εξώδικο κατά του Αλέξη Κούγια

Στο βίντεό της η Τζεφ αναφέρεται και σε «βίαιες αντιδράσεις του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη» Αλέξη Κούγια.

Η Τζεφ Μοντάνα κατέθεσε εξώδικο, με το οποίο καταγγέλλει «παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς μου με τη χρήση στερεοτυπικά ομοφοβικών και τρανσφοβικών συκοφαντικών ισχυρισμών περί δήθεν αναξιοπιστίας, περί ανεπάρκειας της προσωπικότητάς μου, περί παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών εκ μέρους μου και περί δήθεν εργαλειοποίησης της συγκεκριμένης υπόθεσης για “να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο”».

Δείτε παρακάτω το εξώδικο:

:

image

 

image

 

image

image

image

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner