Συμβαίνει τώρα

Το ανανεωμένο τριώροφο νεοκλασικό κτήριο του Τσίλλερ, ανοίγει τις πόρτες του για τον οίκο VENETIA VILDIRIDIS

Το ανανεωμένο τριώροφο νεοκλασικό κτήριο του Τσίλλερ, ανοίγει τις πόρτες του για τον οίκο VENETIA VILDIRIDIS 2023-11-04 09:31:08
Η ιστορία της οικογένειας Vildiridis με την υψηλή κοσμηματοποιία ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια και 4 γενιές. Είναι μια ιστορία διαχρονική και κλασική όπως τα διαμάντια.

 

 

Το πρώτο κατάστημα του οίκου στην Αθήνα ήταν το νεοκλασικό κτήριο του Τσίλλερ που άνοιξε τις πόρτες του το 1989 αλλά παρέμενε κλειστό τα τελευταία 10 χρόνια. Μετά από την πλήρη ανακαίνιση που πραγματοποίησε το μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο της Ιταλίας D design που ειδικεύεται σε κοσμηματοπωλεία και το final touch του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Φρανζολίνι, το κτίριο κόσμημα της οδού Βουκουρεστίου άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τις υπέροχες πολυτελείς δημιουργίες του οίκου. Πρωταρχικό ρόλο στη διαδικασία της ανακαίνισης έπαιξε επίσης η πολυετής εμπειρία και το μεράκι του κ. Απόστολου Βιλδιρίδη. Η εντυπωσιακή αυτή ανακαίνιση αντανακλά την αφοσίωση του οίκου στη υψηλή αισθητική και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

 

 

Το όνομα Vildiridis είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, την κομψότητα, τον επαγγελματισμό, την δημιουργικότητα αλλά και τις high end συνεργασίες, όπως αυτές με κορυφαίους designers SUTRA, AMRAPALI, MARIANI, CRIVELLI, VERDI, DAMASO και fashion brands όπως ΒΕΑ BONGIASCA, NETALI NISSIM, VALENTINA FERRAGNI, CHIARA FERRAGNI, GUCCI. 

Ανάμεσα στις συνεργασίες ξεχωρίζει αυτή με τον οίκο WILLIAM GOLDBERG ο οποίος έχει εφεύρει την δική του κοπή διαμαντιών ASHOKA, μια κοπή που θυμίζει το γνωστό emerald cut αλλά έχει την λάμψη ενός στρογγυλού brilliant cut και μοιράζεται τις αξίες της υψηλής αισθητικής και της πολυτέλειας που ο οίκος Vildiridis πρεσβεύει.
 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button