«Φάνηκε η απώλεια της Λάουρας» – Τα ΕΠΙΚΑ σχόλια στο Happy Day για την Νάργες

1

Ένα από τα πρώτα θέματα της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της Παρασκευής ήταν η ήττα των Ελλήνων από τους Τούρκους παίκτες στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη» στο Survivor.

«Ο πιο αγύμναστος από τους Τούρκους ήταν Ολυμπιονίκης! Τι να σου κάνει ο μισθοφόρος και ο personal trainer;», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με εμφανή τη διάθεση για πείραγμα και χιούμορ.

Και ο Κώστας Φραγκολιάς έδωσε συνέχισε, «τρολάροντας» την απόδοση που είχε όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο η Λάουρα Νάργες: «Χτες όντως η απώλεια της Λάουρας φάνηκε. Την χρειαζόμασταν την ταχύτητά της!» είπε χαρακτηριστικά, και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Χρειαζόμασταν τα κοτσιδάκια!».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. Ωω στο άρθρο

    Αξιοκρατικά πάντα κ σε όλα στην Ελλάδα.ακομα κ σε παιχνίδι έδιωχναν τους δυνατούς και κρατουσαν τους άχρηστους και τους ιντριγκαδορους.λαμπρη εξαίρεση ,επειδή παρά ήταν άθλιος,η αποχώρηση του χανταβλακός

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com