Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Ξυλά Βασίλης Μίχας ΣΧΈΣΗ! Σχεδόν 20 χρόνια η διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ Επιβεβαίωσε τις φήμες η Φαίη Ξυλά;

Πρεμιέρα στο θέατρο 104 είχε η Φαίη Ξυλά μαζί με τον Χρήστο Σπανό και οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες ήταν φυσικά εκεί. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη ηθοποιός ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα.

Ειδικότερα, όταν η Φαίη Ξυλά άκουσε την σχετική ερώτηση, αντέδρασε ως εξής. «Δεν σχολιάζω κανενός είδους δημοσίευμα. Δεν με αφορά. Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω. Δεν με αφορά καθόλου τι γράφεται».

«Το παιδί μου δεν ήρθε σε αυτή την παράσταση, στην άλλη όμως ήρθε και μου αναλύει κανονικά το έργο! Έχω μεγαλύτερη χαρά όταν είναι από κάτω» συμπλήρωσε, τρυφερά, η Φαίη Ξυλά στις δηλώσεις της.

 

Βασίλης Μίχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Βασίλης Μίχας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη.

Ο πατέρας του έχει ελληνική καταγωγή και η μητέρα του αλβανική.
Ο πατέρας του είναι υδραυλικός, ενώ η μητέρα του είναι φαρμακοποιός.

Έχει σπουδάσει προπονητική με ειδικότητα το personal training
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

Βασίλης Μίχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βασίλης Μίχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Βασίλης Μίχας έχει περάσει επίσης από το χώρο του μόντελινγκ

Η πρώτη τηλεοπτική δουλειά ήταν η σειρά “Επιστροφή” μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.Θέλετε να μάθετε την ηλικία, την καταγωγή, το ύψος και το Instagram του πρωταγωνιστή της σειράς “Έρωτας με Διαφορά”, Βασίλη Μίχα;

Ο γοητευτικός ηθοποιός Βασίλης Μίχας, έχει κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού με την εμφάνισή του στη σειρά του Star.

GNTM: Ο Βασίλης Μίχας εισέβαλλε στο σπίτι του reality μόδας

Πάμε όμως να δούμε όσα θέλουμε να μάθουμε για τον Βασίλη Μίχα
Ο Βασίλης Μίχας έχει ύψος 1.88
Ο Βασίλης Μίχας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη

‘Έχω συνευρεθεί πρωινή ώρα σε παραλία, σταμάτησα γιατί πέρασε ένας ψαροντουφεκάς”

Είναι 28 ετών
Ο πατέρας του έχει ελληνική καταγωγή και η μητέρα του αλβανική
Ο πατέρας του είναι υδραυλικός, ενώ η μητέρα του είναι φαρμακοποιός
Έχει σπουδάσει προπονητική με ειδικότητα το personal training
Έχει σπουδές στη διαιτολογία

Βασίλης Μίχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βασίλης Μίχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο
Ο Βασίλης Μίχας έχει περάσει επίσης από το χώρο του μόντελινγκ
Η πρώτη τηλεοπτική δουλειά ήταν η σειρά “Επιστροφή” μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1
Πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star “Έρωτας με διαφορά”

Βασίλης Μίχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βασίλης Μίχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο ηθοποιός, επίσης, είχε μίλησε στο περιοδικό “DownTown” της Κύπρου και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μόντελινγκ: “Λοιπόν, το πιο άσχημο για μένα ήταν όταν μπήκα στη λογική, πριν πάω σε ένα fashion week στο Παρίσι, να χάσω πολλά κιλά, γιατί έτσι θέλουν τα μοντέλα εκεί. Είχα φτάσει 70 κιλά με ύψος 1.88 και έμοιαζα άρρωστος.

Ο Βασίλης Μίχας εξομολογείται: «Είχα σχέση με γυναίκα 10 χρόνια μεγαλύτερή μου»

Ζούσα με ελάχιστο φαγητό, πολύ γυμναστική και δεν είχα καθόλου ενέργεια. Ήταν πολύ λάθος αυτό που έκανα και δεν θα το ξανάκανα – ούτε θα ήθελα να το κάνει κάποιος, για κανένα λόγο! Είναι μια μάταιη και ακραία ταλαιπωρία που, στο τέλος, δεν είσαι «λεπτός», αλλά ένας άρρωστος άνθρωπος σε λάθος σκελετό”.

Βασίλης Μίχας: «Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών και το θαυμάζω πολύ»

“Για την Ελλάδα την ελευθερία, την πνευματικότητα. Είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός” δήλωσε ο Βασίλης Μίχας.

Ο Βασίλης Μίχας πέρασε από το Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για την πορεία του και την καταγωγή του.

«Η μαμά μου είναι από την Αλβανία κι ο μπαμπάς μου Έλληνας. Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών και το θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα κι είναι ωραία κληρονομιά. Μιλώ τη γλώσσα» είπε ο Βασίλης Μίχας.

«Για την Ελλάδα την ελευθερία, την πνευματικότητα. Είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Παίζει ρόλο κι η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε» πρόσθεσε ο Βασίλης Μίχας.

Φαίη Ξυλά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 8 Μαΐου 1975 (46 ετών)
Νέα Υόρκη
Κατοικία Αθήνα
Εθνικότητα Ελληνίδα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ιδιότητα ηθοποιός
Σύζυγος Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (2009-2018)
Καλλιτεχνικά ρεύματα Δράμα
Σημαντικά έργα Τα Μυστικά της Εδέμ

 

Η Φαίη Ξυλά (Νέα Υόρκη 8 Μαΐου 1975) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Βιογραφία
Μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 1999, συμμετέχοντας από τότε σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Θεάτρου Τέχνης, Εθνικού Θεάτρου και άλλες.

Φαίη Ξυλά: Έτσι θα περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων

Τηλεόραση
Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2002, παίζοντας στη σειρά του Mega Channel «Φεύγα». Το 2003 παίζει στη σειρά «Όνειρο ήταν» και δύο χρόνια αργότερα (2005) στην «Επαφή» και στη σειρά «Μου λείπεις». Τις χρονιές 2006 και 2007 παίζει σε 4 επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, παίζει και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν».

 

Η αναγνωρισιμότητα από το τηλεοπτικό κοινό ήρθε μέσα από το σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου ερμήνευσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το 2014 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ANT1 «Καλές δουλειές» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το 2021 πρωταγωνιστεί στην εβδομαδιαία σειρά του Star “Έρωτας με διαφορά “[2].

 

Κινηματογράφος
Έχει παίξει και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Το 2003 έπαιξε στην ταινία “Λου και Λένα” και το 2005 στους “Λουκουμάδες με μέλι”. Το 2006 έπαιξε στην ταινία “Πεθαίνοντας στην Αθήνα” και το 2007 στις “Γυναικείες συνομωσίες”. Το 2008 ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Γαμήλιο πάρτυ” και το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία “Όλα θα πάνε καλά”.

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Αντιμετώπισα τη δυσάρεστη συνεργασία και δεν φέρω τραύμα»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη Φαίη Ξυλά, η οποία αναφέρθηκε στο #metoo και τη δική της δυσάρεστη εμπειρία στον χώρο του θεάτρου αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις.

«Μίλησα υποστηρικτικά προς τις συναδέρφους μου, προς τις άλλες γυναίκες γιατί θεωρώ ότι αυτό όφειλα να κάνω. Αντιμετώπισα τη δυσάρεστη συνεργασία όταν συνέβη, οπότε δεν φέρω κάποιο τραύμα.

Φαίη Ξυλά: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της! «Όταν χώρισα πήγα σε…»! (Βίντεο)

Δεν είναι εύκολο όμως για όλες τις γυναίκες. Το αντιμετώπισα ακαριαία, δεν είχε να κάνει με κάποια σεξουαλική παρενόχληση. Δεν έχει σημασία γιατί τα θύματα μιλάνε τώρα, σημασία έχει ότι ειπώθηκε» εξομολογήθηκε η Φαίη Ξυλά.

 

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2002-2003 Φεύγα MEGA Ρέα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2003-2004 Όνειρο Ήταν ΝΕΤ Αλεξάνδρα
2005-2006 Μου λείπεις ALPHA Δάφνη
Επαφή MEGA Άννα
2006 Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα ALPHA Μαρίνα Ροδινού Επεισόδιο: “Ιδιωτική υπόθεση”
2007 Νόρα Μοδινού Επεισόδιο: “Εκείνη τη νύχτα”
2007-2008 Γιούγκερμαν ANT1 Βούλα Παπαδέλη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008-2012 Τα Μυστικά της Εδέμ MEGA Εύα Χαρίτου
2012-2013 Πόρτα κλειδωμένη MEGA Κύπρου

Φαίη Ξυλά: “Με παρέσυρε ο Κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην…”

2014 Καλές δουλειές ANT1 Λουκία Κιμπάρη
Δια Ταύτα ALPHA Μόνικα Καρρά Επεισόδιο: “Όλοι οι καλοί χωράνε”
2016-2017 9 Μήνες STAR Σοφία Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2018-2019 Όσο Έχω Εσένα ΣΚΑΪ Σύλβια Μπότσαρη 20 επεισόδια
2021 Έρωτας με Διαφορά STAR Ζέτα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022 Τα Νεοκλασικά ALPHA Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2003 Λου & Λένα Λου
2003 Ο Ντίνος ο θυρωρός

Φαίη Ξυλά: Ο αθόρυβος χωρισμός της και η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της!

2005 Λουκουμάδες με μέλι Φένια
2006 Το κορίτσι κορίτσι
2006 Πεθαίνοντας στην Αθήνα νοσοκόμα
2007 Γυναικείες συνωμοσίες Αθηνά
2008 Το γαμήλιο πάρτυ Μαρίνα
2008 Bella
2009 Όλα θα Πάνε Καλά! Τζίνα
2017 Ο Θησαυρός Λουκία
2019 Dead Brother μάρτυρας #3

Προσωπική ζωή
Το Σεπτέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά τα Μυστικά της Εδέμ, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο[3] και έχουν αποκτήσει έναν γιο. Το 2018, το ζευγάρι μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να χωρίσει.

Φαίη Ξυλά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :