Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου. Η ζωή έκανε τον κύκλο της και η πανέμορφη παρουσιάστρια βρήκε το ταίρι της. Ένας γοητευτικός νέος, δυναμικός με πλούσιο βιογραφικό και εξαιρετικές επαγγελαμτικές επιτυχίες κέρδισε την Φαίη Σκορδά!

Η γλυκιά Φαίη στηρίζει πάνω του την καθημερινότητα της. Στηρίζει πάνω του κάθε στιγμή ανεμελειάς και χαλάρωσης. Οι στιγμές αυτές αυξάνονται μέρα την μέρα. Ποιος είναι όμως ο άντρας που έκλεψε την προσοχή της;

Η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό,…

Μπορεί πολλοί να θέλουν και να εξυφαίνουν σενάρια για πιθανή επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκια, με αφορμή την επιστροφή του στο Πρωινό, σε συνδυασμό με τον χωρισμό της παρουσιάστριας αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να βρίσκει στο πρόσωπο ενός κατά 11 χρόνια νεότερου τον έρωτα, λίγο καιρό αφότου χώρισε με τον Νίκο Ηλιόπουλου.

Ποιος είναι ο νέος έρωτας της Φαίης Σκορδά

Ένας 30χρονος άνδρας είναι αυτός που την έκανε να νιώσει ξανά τα βέλη του έρωτα, με τους δυο τους να περνούν όμορφες στιγμές. Την στιγμή, λοιπόν, που η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν η τύχη την βρίσκει πρώτα στα ερωτικά αφού σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao στο πλευρό της έχει έναν καλλονό, Πολιτικό Μηχανικό.

Φαίη Σκορδά μαγιό 1
Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της 3

Δυο μήνες παράλληλη σχέση!
Οι δυο τους όσο διάστημα ήταν ζευγάρι δεν ήθελαν να διαφημίζουν την σχέση τους και προτιμούσαν να κρατούν τον έρωτά τους προστατευμένο μακριά από κάμερες και φωτογράφους. Ακόμα κι έτσι όμως τελικά αυτός ο έρωτας δεν έμελλε να κρατήσει παραπάνω αφού πολλά άλυτα προβλήματα τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Χωρισμός Σκορδά – Ηλιόπουλου
Όμως, πίσω από όλα αυτά, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, υπάρχει και το παρασκήνιο που λέει ότι τους τελευταίους δυο μήνες κι ενώ το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να είναι μαζί και να σώσει τη σχέση του, ο Νίκος Ηλιόπουλος διατηρούσε παράλληλη σχέση με νεαρή δημοσιογράφο.

Κάπου που σημαίνει ότι μάλλον είναι οριστική και αμετάκλητη η κοινή τους απόφαση. Φυσικά, όταν η Φαίη Σκορδά έμαθε για όλα αυτά, όχι απλά «σφράγισε» την απόφασή της για τον χωρισμό αλλά και την απόφασή της να μην έχει πλέον επαφές με τον πρώην σύντροφό της.

Φαίη Σκορδά νέα σχέση
Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της 4

Όλα αυτά, τονίζουμε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao.

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, έχει κρατήσει σιγή ιχθύος για το συμβάν και προχωρά την ζωή της σα να μην έχει αλλάξει τίποτα, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει πως κάνει προς τα έξω.

Πηγή : ciao

x