Φαίη Σκορδά: Οι ΘΥΣΙΕΣ, τα ΜΥΣΤΙΚΑ και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ για 1 ΚΟΡΜΙ ΑΓΑΛΜΑ! 1

Φαίη Σκορδά: Οι ΘΥΣΙΕΣ, τα ΜΥΣΤΙΚΑ και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ για 1 ΚΟΡΜΙ ΑΓΑΛΜΑ!

Φαίη Σκορδά: Οι ΘΥΣΙΕΣ, τα ΜΥΣΤΙΚΑ και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ για 1 ΚΟΡΜΙ ΑΓΑΛΜΑ!Σε φωτογραφίες που θα δείτε πριν την εγκυμοσύνη της αλλά και αρκετά μετά κορμάρα ήταν πάντα, αλλά δεν είχε σχέση με αυτό το παλησίαστα υπερβολικά τέλειο που νομίζεις πως βγήκε από animation ταινία του Χόλλυγουντ.

Δεν νομίζουμε πως η Φαίη Σκορδά υποστήριξε ποτέ πως αυτό το αγαλματένιο κορμί οφείλεται στον μεταβολισμό της, όπως λένε άλλες διάσημες.

Φαίη Σκορδά: Οι ΘΥΣΙΕΣ, τα ΜΥΣΤΙΚΑ και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ για 1 ΚΟΡΜΙ ΑΓΑΛΜΑ!
Φαίη Σκορδά: Οι ΘΥΣΙΕΣ, τα ΜΥΣΤΙΚΑ και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ για 1 ΚΟΡΜΙ ΑΓΑΛΜΑ! 4

Η φωτογραφική ιστορία της την δέιχνει πάντα λεπτή αλλά και με συνηθισμένη – τόσο όσο οι γυναίκες της διπλανής πόρτας – σύνθεση μυών – λίπους.

Φυσιολογικά χαλαρή σε κάποια σημεία, αδύνατον θα έλεγες να τα βλέπεις να γίνονται “πέτρα”.

Στις φωτογραφίσεις της, εκείνες που διαφημίζει σωρό ρούχα γνωστών και μη εταιρειών στο instagram, αλλά και σε κείνα τα ρούχα που φορά στην εκπομπή και νομίζεις πως είναι κούκλα από βιτρίνα με λειτουργίες ανθρώπινης κίνησης, εδώ και κάμποσα χρόνια η Φαίη δείχνει υπερβολικά τέλεια.

Φαίη Σκορδά: Οι ΘΥΣΙΕΣ, τα ΜΥΣΤΙΚΑ και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ για 1 ΚΟΡΜΙ ΑΓΑΛΜΑ! 1
Φαίη Σκορδά: Οι ΘΥΣΙΕΣ, τα ΜΥΣΤΙΚΑ και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ για 1 ΚΟΡΜΙ ΑΓΑΛΜΑ! 5

Θα μου πέιτε, ζηλεύεις; Το βρίσκεις κακό; Καθόλου, απλά διαπιστώνουμε πως μία κοπέλα πολύ φυσιολογικη, με τον καιρό βελτιώνεται αφύσικα πολύ.

Δεν φτάνει η διατροφή η τροεμρής πειθαρχία διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που σμιλεύει σε απίστευτο βαθμό ένα σώμα.

Δεν είναι υπόθεση, είναι 1+1 κάνουν 2…

x