Χριστίνα Κεφαλά: Η απάντηση – καρφί που ανέβασε κι έσβησε μετά τις κατηγορίες της Μαριαλένας για τον Σάκη

Χριστίνα Κεφαλά: Η απάντηση – καρφί που ανέβασε κι έσβησε μετά τις κατηγορίες της Μαριαλένας για τον Σάκη

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε… πικάντικες αποκαλύψεις, αφού για πρώτη φορά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσε λεπτομέρειες για τον χωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη αλλά και για τη γνωριμία του με την Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα, η 29χρονη γυμνάστρια αποκάλυψε πως η Χριστίνα… έβγαλε φωτογραφία όπου καθόταν στη δική της πολυθρόνα, για να κάνει ένα giveaway στο Instagram.
Η νεαρή Influencer παρακολούθησε φυσικά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και εμβρόντητη άκουγε όλα όσα της… καταλόγισε η Μαριαλένα! Μέσα από τα Instagram Stories της, η Χριστίνα Κεφαλά απάντησε… ωστόσο μετά από λίγο αποφάσισε να κατεβάσει τα βίντεο που ανέβασε.
Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε το πρωί της Δευτέρας την απάντηση της Χριστίνας Κεφαλά: “Και επειδή τώρα είδα αυτό που συνέβη στην αρχή του επεισοδίου, γιατί τόσο καιρό ήμουν στο παιχνίδι δεν σχολιάστηκε κάτι, να πάρω και εγώ θέση και να πω τα πράγματα όπως έγιναν και γίνεται τώρα εν απουσία μου; Πραγματικά έχω να πω για γέλια αυτά που λέγονται. Και να πω και κάτι ακόμα… Ήξερα εγώ ποιανού είναι η πολυθρόνα;”
 

[freegossip.gr]

Leave a comment