Χρυσηίδα Γκαγκούτη βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χρυσηίδα Γκαγκούτη βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη είναι μια 27χρονη Εδεσσαία κωμικός που έσκασε απροσδόκητα στο ελληνικό YouTube στα μέσα της πρώτης καραντίνας και απέκτησε ταχύτατα πιστό κι αφοσιωμένο κοινό. ”Ήρθε η ώρα μου κι εγώ να συστηθώ και είμαι πολυ χαρούμενη γι αυτό. Κάποιοι με γνωρίζετε ως «γκουρού του έρωτα», άλλοι σαν θεολόγο κι άλλοι (που δίκιο θα έχετε), καθόλου!

Είμαι η Χρυσηίδα Γκαγκούτη λοιπόν φερμένη απευθείας απ’ τους καταρράκτες της Έδεσσας, ερχόμενη στην πρωτεύουσα για να πετύχω ένα απ’ τα όνειρα που είχα ως παιδί. Να σας κρατώ συντροφιά πίσω απ’ το μικρόφωνο και να διασκεδάζουμε μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, μαζί. Το μικρόφωνο που ανέφερα δεν είναι πολύ μακριά απ’ την ζωή μου μιας που ασχολούμαι με το τραγούδι και το YouTube.

Η μουσική και η κωμωδία είναι οι μεγαλύτεροι μου σύντροφοι στη ζωή και ο ρόλος μου είναι καθαρά «διασκεδαστής». Λατρεύω να βλέπω ανθρώπους να χαμογελούν -πόσω μάλλον- κάποιες φορές να έχω συμβάλλει κι εγώ σε αυτό. Θα είμαι εκεί, παρέα με τον Βασίλη Φορτούνη, καθημερινά 4-7μμ.”

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

”Πρώτα γενέθλια μακριά απ το σπιτι αλλά το σπιτι μου ήρθε εδώ ! Όλοι αυτοί και ακόμα κι άλλοι που λείπουν απ την φωτογραφία είναι ο λόγος που την παλεύω στα καλύτερα και στα χειρότερα. Λειπετε όμως απ την φωτογραφία κι εσείς, που χωρίς να το γνωρίζετε φτιάχνετε και τις δικές μου μέρες κι ας μην έχουμε γνωριστεί καν ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και σας εύχομαι τα καλύτερα ❤️”

https://www.instagram.com/p/C2cUVAVMvJ8/?img_index=1
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!