Hit enter after type your search item

Άσπα Πρεδάρη βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γυμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία. Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να έρθει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. Είναι σίγουρη πως με την τρέλα της και τον αυθορμητισμό της θα κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών της και του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να είναι πολύ καλή αθλήτρια, οι μαγειρικές της ικανότητες, όμως, είναι αυτές που θα την κάνουν να ξεχωρίσει. Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως θα «παλέψει» για τον τίτλο της μαγείρισσας στην παραλία των Μαχητών.

Survivor – Άσπα Πρεδάρη: «Φωτιά» το προφίλ της στο Instagram με το καλλίγραμμο σώμα της

Σε αυτές τις τρεις πρώτες ημέρες προβολής, δεν είναι από τις παίκτριες που τα πάνε πολύ καλά στα αγωνίσματα, αλλά ενδεχομένως το δυνατό της χαρτί να είναι η απήχηση στο κοινό. Αν μάλιστα σε μεταγενέστερο στάδιο η παραγωγή βάλει στο ριάλιτι και τον σύντροφό της που είχε δηλώσει συμμετοχή, τότε μπορεί να γίνει η Μαριαλένα αυτής της σεζόν.

Όχι βέβαια μόνο λόγω αυτού, αλλά και γιατί έχει κι εκείνη αγάπη για τη γυμναστική, διατηρώντας μάλιστα δικό της γυμναστήριο, αλλά και κέντρο αισθητικής. Γι’ αυτό έχει ένα πολύ σμιλεμένο κορμί και περιποιημένη εμφάνιση. Μέχρι τουλάχιστον να αρχίσει το survivor effect και να αλλάξει το σώμα κτλ.

Στις φωτογραφίες της στο Instagram θα αντικρύσει κανείς μια κοπέλα εξίσου εντυπωσιακή με αυτό που βλέπουμε στο ριάλιτι. Κι όχι μόνο εντυπωσιακή, αλλά με φυσική ομορφιά και πολύ όμορφο χαμόγελο.

Survivor 2022! Αυτοί θα είναι οι φετινοί «Μαχητές»

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :