Έλενα Γαλύφα βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έλενα Γαλύφα βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Έλενα Γαλύφα ήταν για 7 χρόνια προσωπική γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, μέχρι που αποφάσισε να αφήσει τη θέση της και να γίνει fashion blogger, αφού η μόδα ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη. Είναι 4ο χρονών, 1.70 ύψος και 55 κιλά

Γενέθλια με κορονοϊό για την Έλενα Γαλύφα

«Ανάμεικτα συναισθήματα… πως περίμενα ότι θα είμαι και πως πραγματικά με βρίσκουν τα 40!
Τελικά ήρθαν και αυτά.. μαζί με τον covid… αν με ρωτήσεις δεν τα αισθάνομαι και ευτυχώς ούτε τον ιό!
Να σου πω την αλήθεια όταν έμαθα το αποτέλεσμα θόλωσα… ήταν απρόσμενο!
«Όχι δεν γίνεται, μα έχω κανονίσει… σήμερα βρήκε; Όχι σήμερα» και ξαφνικά πανικός.
Γιατί έχω συνηθίσει την φασαρία, την τρέλα, τα γέλια, την γιορτή έστω και με λίγους αλλά την μοναξιά όχι. Δεν ήθελα να την αντιμετωπίσω. Όχι σήμερα!

Και σιγά σιγά ηρεμώ.. δεν είμαι τόσο στεναχωρημένη τελικά.
Ναι, είναι τα πρώτα γενέθλια της ζωής μου που τα περνάω μόνη αλλά τελικά δεν είμαι και τόσο, γιατί είστε εκεί και έχω γεμίσει αγάπη!

Οι περισσότεροι μου εύχεστε να γελάς πάντα δυνατά και με την καρδιά σου και όσοι είστε πραγματικά κοντά μου, ξέρετε ότι το κάνω!! Και θα συνεχίσω..
Και θα συνεχίσω και να σας αγαπώ, γιατί χωρίς εσάς εγώ τι; Κανένας δεν έχει σημαντικότητα μόνος του!
Σας ευχαριστώ λοι

πόν έναν έναν, είστε πραγματικά πολύτιμοι και το εννοώ!
Σας αφήνω λοιπόν γιατί έχω ετοιμασίες… σήμερα θα ντυθώ καλά, θα πιώ το κρασάκι μου, θα σβήσω την τούρτα μου και θα ευχηθώ.. θα ευχηθώ υγεία σε όλους μας..
Γιατί χωρίς αυτήν γκάζια δεν έχει και τα φρένα δεν τα θέλουμε..
PS: τελικά τα 40 έχετε δίκιο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.. είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.. κάτι καινούργιο έρχεται…

και εγώ τώρα ξεκινάω ♥️♥️», ανέφερε στη μακροσκελή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYCSFseIXtW/

Παρά τον κορονοϊό, η Έλενα Γαλύφα δεν χάνει την καλή της διάθεση και σύγκρινε στην ανάρτησή της δύο φωτογραφίες της «κλείνοντας το μάτι» στους followers της για το πώς πίστευε ότι θα περάσει τα γενέθλιά της και πως τα περνάει τελικά.

Όσα αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά η Έλενα Γαλύφα για το ΑΤΥΧΗΜΑ

Η Έλενα Γαλύφα αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από το πώς έφτασε να ασχολείται με την μόδα και το instagram, αφού για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου και στη συνέχεια τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει το όνειρό της, που είχε να κάνει με τη μόδα.

https://www.youtube.com/watch?v=EDnc8rsUuE8

Η γνωστή blogger και influencer μοιράστηκε την ιστορία της ζωής της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show. Επίσης, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μια ιστορία, για όταν είχε κάνει casting για την κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά τελικά πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παπούλια, Παπαχαραλάμπους, Πετρουλάκη και Γαλύφα ποζάρουν για καλό σκοπό

“Βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν την γνώριζα την κοπέλα, γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ήταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, ήσυχη. Της έπιασα την κουβέντα, πώς σε λένε κλπ, αλλά δεν μου μίλαγε πολύ. Της λέω είσαι από τα μοντέλα που θα κριτικάρουν; Όχι μου λέει, για να είμαι μία από τους κριτές.

https://www.youtube.com/watch?v=cdxQo_jXrvM

Φαίη Σκορδά: Η κουζίνα, οι λιγούρες και τα τσιμπολογήματα…

Τη ρωτούσα διάφορα, τι ζώδιο είναι και διάφορα άλλα, αλλά έδινε μονολεκτικές απαντήσεις! Δεν μιλούσε καθόλου! Και λέω, εντάξει, αυτήν την έχω. Ε και τελικά πήραν την Ηλιάνα! Ήταν εξαιρετική. Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω αυτό.”

Ο λογαριασμός της στο Instagram δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνους των influencers του εξωτερικού, ενώ οι στιλιστικές της επιλογές είναι πάντα καταπληκτικές. Έχει 136 χιλιάδες ακόλουθους, συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού και, σίγουρα, είναι πολύ επιτυχημένη σε αυτό που κάνει, ενώ χει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών, όπως και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη.

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε μέσω του προφίλ της στο Instagram η Έλενα Γαλύφα χθες το πρωί, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Η αγαπημένη fashion blogger αποκάλυψε τη δική της ιστορία πίσω από την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και το προσωπικό θαύμα που της συνέβη.

Μέσα από κάποια Instagram Stories, η Έλενα Γαλύφα αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών σε ηλικία 12 ετών, κινδύνεψε από πνιγμό όταν το στρώμα στο οποίο έπαιζε με την αδερφή της απομακρύνθηκε από την ακτή. Ο μπαμπάς της, έτρεξε αμέσως να τις σώσει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει μόνος του.

Σύμφωνα με την fashion blogger, η αδερφή της κατάφερε να σωθεί από τον πατέρα της, ενώ η ίδια βγήκε στην στεριά λίγο αργότερα με τη βοήθεια ενός δύτη που περνούσε από την θαλάσσια περιοχή, ενώ ποτέ μέχρι τότε στην συγκεριμένη περιοχή δεν περνούσε κανείς. Η ίδια από τότε γιορτάζει την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας στο συγκεκριμένο σημείο, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το προσωπικό θαύμα που της συνέβη.

Στην ανάρτησή της, έγραψε χαρακτηριστικά: “Όταν ήμασταν μικρούλες, εγώ και η αδερφή μου περνάγαμε τα κοκαίρια στο Κοκκίνη Χάνι της Κρητης μαζί με τους δικούς μας. Ένα από αυτά τα καλοκαίρια πήγαμε να πνιγούμε στην θάλασσα. Εγώ ήμουν 12 και η Έντζη σχεδόν 10. Πήραμε ένα στρώμα να κολυμπήσουμε αλλά ήμασταν από τα πολλά ρεύματα για ώρες στο ίδιο σημείο. Κουραστήκαμε και άρχισε η θάλασσα να μας τραβάει προς τα κάτω. Όταν άκουσε τις στριγγλιές μας ο μπαμπάς από μακριά, κολύμπησε προς τα εμάς να μας σώσει. Είχε κύματα και ρεύματ, γαντζωθήκαμε πάνω του να σωθούμε. Βουλιάζαμε και οι 3 μαζί.Το να πνιγούμε ήταν θέμα χρόνου. Δεν γινόταν να τα καταφέρουμε. Εκεί ο μπαμπάς αποφάσισε αναγκαστικά πως πρέπει να σώσει ένα παιδί. Για να μπορεί να την πετάξει στα βράχια, μπας και γαντζωθεί κάπως. Επέλεξε την πιο μικρόσωμη. Δεν ήμουν εγώ. Πράγματι τα κατάφεραν. Χτυπημένη η αδερφή μου από τα βράχια αλλά ζωντανή. Βγήκαν στην ακτή σε άσχημη κατάσταση προς την μαμά μου που έκανε αμέριμνη ηλιοθεραπεία. Ο μπαμπάς από το σοκ κινητοποίησε τους πάντες μπας και με βρούνε αλλά ήμουν άφαντη. Με είχαν παρασύρει τα κύματα μέσα στα ανοιχτά, όπου ξαφνικά βρέθηκε ένας δύτης και με ανέσυρε πάνω στην βάρκα του!

Μου έκανε όλα αυτά που χρειάζονται και μετά από μισή ημέρα με γύρισε στην ακρή όπου με περίμενε η απελπισμένη οικογένειά μου. Λίγη ώρα μετά έψαχναν όλοι, ακόμα και το λιμενικό, τον χαμογελαστό και λιγομίλητο δύτη που με έσωσε, για να τον ευχαριστήσουμε, και δεν τον βρήκε ποτέ κανείς. Ούτε αυτόν, ούτε την βάρκα του. Το λιμενικό μας διαβεβαίωσε επίσης πως είναι αδύνατον να κολυμπήσει κάποιος δύτης σε εκείνη την περιοχή καθώς υπάρχουν πάντα κύματα και ρεύματα. Και πως τόσα χρόνια δεν είχαν δει ποτέ ούτε έναν. Όπως και δεν ξαναείδαμε ποτέ και εκείνον που με έβγαλε στην ακτή. Ήταν 15 Αυγούστου του 1993!!! Δεν είναι μόνο η σημερινή μέρα που κάθε φορά ξυπνάω και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΜΕΡΑ!!! Και πάντα θα κοιτάζω την θάλασσα και θα τρομάζω, αλλά κι έναν ουρανό να με ισορροπεί και να με γαληνεύει. Ξέρω ότι ΕΙΝΑΙ εκεί ανάμεσα και με προσέχει. “