Headlines

Έμιλυ Κολιανδρή: Η ηλικία, τα παιδιά και ο γάμος με τον Χρήστο Λούλη 

Έμιλυ Κολιανδρή: Η ηλικία, τα παιδιά και ο γάμος με τον Χρήστο Λούλη  Η Έμιλυ Κολιανδρή γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1979. Σε ηλικία 18 ετών έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου και πέρασε, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2000. Μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο. Το 2003 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία Μια υπέροχη μέρα. Ακολούθησε μία ακόμη κινηματογραφική συμμετοχή στη ταινία Η σκόνη που πέφτει, την αμέσως επόμενη χρονιά.

Η Έμιλυ Κολιανδρή το 2002 έκανε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Χρήστο Λούλη, ενώ έξι χρόνια μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα.
«Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι και πολύ της μόδας. Η εποχή μας ευνοεί τις πιο σύντομες σχέσεις, είναι και πιο γοητευτικές και με λιγότερες απαιτήσεις. Για να διαλέξεις να κάνεις αυτό το “σπορ” κάτι πρέπει να υπάρχει που να σε κρατάει. Το επάγγελμά μας που δεν έχει σταθερό ωράριο, κάτι που δυσχεραίνει τη ζωή μας τώρα πια με τα παιδιά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Έμιλυ Κολιανδρή βιογραφικό σήμερα! Οι ΣΕΙΡΕΣ, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Οι περισσότερες εντάσεις έχουν προκύψει με την έλευση των παιδιών. Αν το δεις σύντομα και διαγνώσεις την αιτία των τσακωμών και καταφέρεις να μη χάσεις το πρωταρχικό “μαζί”, μπορείς να ξεπεράσεις την καταιγίδα, το τσουνάμι και όποιο άλλο φυσικό φαινόμενο», έχει πει η ίδια

Η ζωή με τα δυο παιδιά

«Είναι αρκετά δυσκολότερη απ’ όσο φανταζόμουν, αλλά και πολύ πιο πλήρης. Μερικές φορές νομίζεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, αλλά κάπως γίνεται και η ύπαρξη αυτών των παιδιών είναι σαν δώρο, οπότε σε κάνει να τα ξεχνάς τα 40 κύματα που έχεις περάσει».

https://www.instagram.com/p/CTAoKuFo6ln/?hl=el
https://www.instagram.com/p/CBIrKqfDY4E/?hl=el

Slide Up
x