Hit enter after type your search item

Αθηνά Χρυσαντίδου βιογραφικό! Η ηλικία, τα κιλά, το ύψος, οι σπουδές και η καταγωγή Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι μισή πόντια και μισή Ρωσίδα. Ποια είναι η ηλικία της παίκτριας του Power of love;

Έχει τελειώσει τουριστικά, μιλάει Ρώσικα και Αγγλικά και θέλει να τελειώσει και Δραματική σχολή γιατί της αρέσει το θέατρο και η τηλεόραση.

Σε μια ερωτική σχέση, είναι πολύ ρομαντική και λίγο ζηλιάρα. Στο Power of love έκανε είσοδο μαζί με μία κούκλα της που την έχει από πέντε χρονών και έχει συνδεθεί μαζί της. Ήταν το πρώτο πράγμα που πήρε μαζί της στην Ελλάδα όταν είχε έρθει. Επίσης πήρε μία οικογενειακή φωτογραφία.

Πιστεύει πως είναι δύσκολο να βρεις κάτι αληθινό στις μέρες μας. Δεν πήγε στο παιχνίδι για να παντρευτεί.

Προτέρημα: Αδίστακτη, Ελάττωμα: Κυκλοθυμική. Σε έναν άντρα κοιτάει επίμονα τα χείλη του, ενώ αιτία χωρισμού για εκείνη είναι η απιστία.

Δείτε φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια την ηλικία της

Πόσο χρονών είναι; Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι 22 χρονών.

“Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή” παραδέχθηκε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Την Αθηνά Χρυσαντίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης.

Αθηνά Χρυσαντίδου: Το πρώτο της solo single μόλις κυκλοφόρησε και ξεσηκώνει!

Η όμορφη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, ωστόσο, τη συναισθηματική της φόρτιση κατά τη διάρκεια της περιγραφής της κακοποιητικής της σχέσης.

Ειδικότερα, η Αθηνά Χρυσαντίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις».

«Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε.

Αθηνά Χρυσαντίδου: Το πρώτο της solo single μόλις κυκλοφόρησε και ξεσηκώνει!

Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα» πρόσθεσε δίχως να μπορεί να συνεχίσει τη συνέντευξη της.

Όσον αφορά, δε, στη φημολογούμενη συμμετοχή στο Survivor, η Αθηνά Χρυσαντίδου παραδέχθηκε πως «με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ντύθηκε… νύφη

Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει».

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :