Hit enter after type your search item

ΑΛΒΑΝΙΔΑ η Μυριέλλα Κουρεντή! ΑΝΩ ΚΑΤΩ η ΖΩΗ της ηθοποιού μετά την…είδηση της Αλβανικής καταγωγής! Χαμός έγινε με όσα γράφτηκαν σχετικά με την καταγωγή της. Φαίνεται πως δεν της άρεσε, όχι η ιδέα να κατάγεται από την γείτονα και φιλική χώρα αλλά για το ότι όσα γράφτηκαν, τα διαψεύδει κατηγορηματικά! Πόσα γνωρίζεις ή πόσα νομίζεις πως γνωρίζεις για την πανέμορφη και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα; Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Νίκου Βασταρδή, Θεμέλιο. Για 14 χρόνια έκανε κλασσικό μπαλέτο με το σύστημα Royal Academy of Dancing και για 12 έτη έκανε Πρωταθλητισμό στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Μυριέλλα Κουρεντή
Μυριέλλα Κουρεντή

Διαβάστε πρώτα τι απάντησε η ίδια!

Ένα από τα πρόσωπα του φετινού Survivor που μας απασχόλησαν αρκετά είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, Η ηθοποιός, αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, σε όσα την έκαναν να νιώσει αδικημένη αλλά και στα ψέματα που γράφτηκαν για εκείνη αναφορικά με την προσωπική της ζωή και την καταγωγή της.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη στον Άγιο Δομίνικο. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί, γενικά ήμασταν σε απόσταση. Ήταν απαράδεκτο», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε επίσης: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου και την παιδεία και το ποιόν μου. Είμαι από την Ελλάδα όμως. Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου είναι από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της».

Μυριέλλα Κουρεντή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η "ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ", το ΣΤΗΜΕΝΟ survivor, οι ΕΡΩΤΕΣ
Μυριέλλα Κουρεντή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η “ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ”, το ΣΤΗΜΕΝΟ survivor, οι ΕΡΩΤΕΣ

Survivor! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες απο την Μυριέλλα Κουρεντή

Ημερομηνία γέννησης: 18 Αυγούστου 1988
Ηλικία: 33 ετών
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1,71
Κιλά: 55

Σπουδές:

2005-2008: Ανώτερη Δραματική Σχολή ”ΘΕΜΈΛΙΟ” του Νικόλαου Βασταρδή.

Κάτοχος Διπλώματος Proficiency
14 χρόνια κλασσικού μπαλέτου συστήματος Royal Academy of Dancing.
12 χρόνια πρωταθλητισμό στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση.
4 χρόνια ερασιτεχνικό (κυρίως ξένο) τραγούδι με αυτοδημιούργητη μπάντα.

Τηλεοπτικές σειρές:

Ελεύθερη Σχέση 2018 Open
Παρθένα Ζωή 2017 ΑΝΤ1
Έλα στη Θέση μου 2016 Alpha
Τη Μάνα μου τη Λένε Γιάννη 2013 timanamoutilenegianni.com
Κλεμμένα Όν3ιρα 2011 Mega
Ο πόλεμος των άστρων: Παρθένος Μία 2010 ΑΝΤ1
Mega friday all-nighters 2009 Mega
Γ4 2008 Alpha
Η πολυκατοικία 2008 Mega
1 Μήνας και Κάτι 2007 Mega

Μυριέλλα Κουρεντή: ΜΑΧΗ για τη ΖΩΗ της!
Μυριέλλα Κουρεντή: ΜΑΧΗ για τη ΖΩΗ της!

Κινηματογράφος:

Love in the End. 2013
Ο θάνατος που ονειρεύτηκα 2010

Τηλεοπτικά Show:

Dancing with the stars 2018 ΑΝΤ1
Just the 2 of us 2014 Mega

Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι γιατί ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι.Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ξανά μαζί

Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δε μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει” είπε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.

Όσο για εκείνους που την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τον Γιώργο Κατσαούνη για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή είπε:

Μυριέλλα Κουρεντή σχέση και κέρατο! ΓΚΡΙΖΑΡΑΝ τα ΜΑΛΛΙΑ της

“Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχω φάει πια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν».

Μυριέλλα Κουρεντή ΑΛΒΑΝΙΑ
Μυριέλλα Κουρεντή ΑΛΒΑΝΙΑ

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Νίκου Βασταρδή, Θεμέλιο. Για 14 χρόνια έκανε κλασσικό μπαλέτο με το σύστημα Royal Academy of Dancing και για 12 έτη έκανε Πρωταθλητισμό στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Η Μυριέλλα Κουρεντή παραδέχεται πως πάντα ήθελε να γίνει μανούλα αλλά…

Γεννήθηκα έτοιμη να γίνω μάνα”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ύστερα από καιρό, παραχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία μέχρι να βρεθεί στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου» ενώ πρόδωσε πως θα ήθελε να γίνει μανούλα! Μυριέλλα Κουρεντή

«Πάντα ήθελα να γίνω μανούλα, γεννήθηκα έτοιμη να γίνω μάνα» σημείωσε, μέσα σε όλα, η γλυκιά ηθοποιός προσθέτοντας όμως με χαμόγελο πως… «όχι, ακόμα».

«Δεν είναι πως είμαι μικρή. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο, πρέπει να είναι οι συνθήκες κατάλληλες και πρέπει όλα να είναι σαν παζλ» συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Φασώθηκαν στο Survivor Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης

«Η αλήθεια είναι πως μου είχε λείψει η τηλεόραση. Φέτος πήγα στο Έλα στη θέση μου και νιώθω ευλογημένη! Αγαπάω όλους τους συντελεστές, έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα για να παίζω καλά» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η πρωταγωνίστρια του Alpha.

Δάκρυσε ξανά στο Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή - "Είμαι ηλίθια και σου ζητώ συγνώμη"

Όσον αφορά στους λόγους για τους οποίους το τελευταίο διάστημα δεν την βλέπαμε στην τηλεόραση, η Μυριέλλα Κουρέντη σημείωσε πως «δεν είναι μόνο θέμα επιλογής. Απλά, επειδή είναι πολύ ωραίο το θέατρο, ήθελα αν ξαναδουλέψω στην τηλεόραση να είμαι κάπου που να έχει σίγουρο το κοινό του. Δεν ήθελα να ξαναταλαιπωρηθώ να μπω σε μια σειρά που θα είναι άγνωστη, καινούργια και δεν θα ξέρουν οι ίδιοι οι συντελεστές αν θα πάει καλά».

Τέλος, η Μυριέλλα Κουρεντή πρόδωσε με χαμόγελο πως είναι πολύ ρομαντικός χαρακτήρας

Διαβάστε επίσης:

Μυριέλλα Κουρεντή ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΒΑΝΙΑ! Χαμός με την ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο τόπος καταγωγής είναι τιμή και καμάρι για τον καθένα μας! Είναι όμως για όλους; Το βλέπουν όλoι έτσι; Επειδή πολλές φορές, – όπως εκείνης της Ελένης Φουρέιρα (furerai) που έλεγε στις συνεντεύξεις της ότι είναι από το…ΜΕΞΙΚΟ – μοιάζουν οι καλλιτέχνες να απαρνούνται για όπιιοδήποτε συμφέρον στην καριέρα τους την καταγωγή τους.

Έπειτα, ρίχνουν τις ευθύνες στο κοινό που δεν θ’αποδέχονταν – πάντα σύμφωνα μετην δική τους εκτίμηση – την καταγωγή τους.

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή ρίχνει επική χυλόπιτα στον Γιώργο Κατσαούνη

Φυσικά και δεν γνωρίζουμε από που είναι η Μυριέλλα Κουρεντή και καρφάκι δεν μας καίγεται. Όμως καταγράφουμε ως είδηση ότι βλέπουμε μπροστά μας που αφορά διάσημους ανθ΄ρωπους. Τι πιο απλό, από το δεις πως την αναζητά ο κόσμος στην google. Φυσικά και αυτό είναι γεγονός.

Μυριέλλα Κουρεντή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η "ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ", το ΣΤΗΜΕΝΟ survivor, οι ΕΡΩΤΕΣ
Μυριέλλα Κουρεντή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η “ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ”, το ΣΤΗΜΕΝΟ survivor, οι ΕΡΩΤΕΣ

Γεγονός που δείχνει πόσο υποκύπτουν οι ίδιοι σε ανασφάλειες δικές τους.

Εντύπψση τώρα προκαλεί ότι στην αναζήτηση της google η πρώτη απ΄όλες είναι “Μυριέλλα Κουρεντή καταγωγή Αλβανία”.

Άραγε γιατί διαβάζουμε στο βιογραφικό της ότι “μεγάλωσε” στην Αθήνα και όχι τον τόπο καταγωγής της. Γιατί ψάχνουν οι αναγνώστες με αυτή την φράση για να βρουν την καταγωγή τής. Ακόμα το επίθετο της από ποιο άραγε Ελληνικό ψευδώνυμο προέκυψε όπως τα περισσότερα Ελληνικά επίθετα; Επειδή το επίεθτο Κουρεντή δεν φαίνεται να χει κάποια Ελληνική ρίζα, πράγμα φυσικά που μπορεί να είναι τελείως τυχαίο.

 

Μυριέλλα Κουρεντή ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΒΑΝΙΑ 1
Μυριέλλα Κουρεντή ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΒΑΝΙΑ 1

Διαβάστε ακόμα:

Μυριέλλα Κουρεντή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά “Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι γιατί ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι.

Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δε μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει” είπε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.

Όσο για εκείνους που την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τον Γιώργο Κατσαούνη για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή είπε:

“Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται.

Μυριέλλα Κουρεντή: Ο άγνωστος αρραβώνας με ηθοποιό στο παρελθόν

Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχω φάει πια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν».

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Νίκου Βασταρδή, Θεμέλιο. Για 14 χρόνια έκανε κλασσικό μπαλέτο με το σύστημα Royal Academy of Dancing και για 12 έτη έκανε Πρωταθλητισμό στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Γεννήθηκα έτοιμη να γίνω μάνα”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ύστερα από καιρό, παραχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία μέχρι να βρεθεί στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου» ενώ πρόδωσε πως θα ήθελε να γίνει μανούλα!

«Πάντα ήθελα να γίνω μανούλα, γεννήθηκα έτοιμη να γίνω μάνα» σημείωσε, μέσα σε όλα, η γλυκιά ηθοποιός προσθέτοντας όμως με χαμόγελο πως… «όχι, ακόμα».

«Δεν είναι πως είμαι μικρή. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο, πρέπει να είναι οι συνθήκες κατάλληλες και πρέπει όλα να είναι σαν παζλ» συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Η αλήθεια είναι πως μου είχε λείψει η τηλεόραση. Φέτος πήγα στο Έλα στη θέση μου και νιώθω ευλογημένη! Αγαπάω όλους τους συντελεστές, έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα για να παίζω καλά» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η πρωταγωνίστρια του Alpha.

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή ξεκαθαρίζει για τον Γιώργο Κατσαούνη

Όσον αφορά στους λόγους για τους οποίους το τελευταίο διάστημα δεν την βλέπαμε στην τηλεόραση, η Μυριέλλα Κουρέντη σημείωσε πως «δεν είναι μόνο θέμα επιλογής. Απλά, επειδή είναι πολύ ωραίο το θέατρο, ήθελα αν ξαναδουλέψω στην τηλεόραση να είμαι κάπου που να έχει σίγουρο το κοινό του. Δεν ήθελα να ξαναταλαιπωρηθώ να μπω σε μια σειρά που θα είναι άγνωστη, καινούργια και δεν θα ξέρουν οι ίδιοι οι συντελεστές αν θα πάει καλά».

Τέλος, η Μυριέλλα Κουρεντή πρόδωσε με χαμόγελο πως είναι πολύ ρομαντικός χαρακτήρας

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :