Hit enter after type your search item

Αλεξάνδρα Καϋμένου σύντροφό! Δήμαρχος και 2μετρος η ΝΕΑ της ΣΧΕΣΗ Την όμορφη δημοσιογράφο τη βλέπουμε πλέον καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην μακροβιότερη πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ωστόσο μέχρι σήμερα ελάχιστα γνωρίζαμε για την προσωπική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στο «Πρωινό» την Πέμπτη, η Αλεξάνδρα Καϋμένου είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες και μάλιστα συζεί, με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο.

[videopress WYdYT76I]

Οι δυο τους είναι μαζί από τον Οκτώβριο και μάλιστα, σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού, του χρόνου πρόκειται να παντρευτούν!

Αλεξάνδρα Καϋμένου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αλεξάνδρα Καϋμένου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Αλεξάνδρα Καϋμένου Η Αλεξάνδρα Καϋμένου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Γεωγραφίας και παράλληλα αποφοίτησε από το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.

Αλεξάνδρα Καϋμένου σύντροφό! Δήμαρχος και 2μετρος η ΝΕΑ της ΣΧΕΣΗ
Αλεξάνδρα Καϋμένου σύντροφό! Δήμαρχος και 2μετρος η ΝΕΑ της ΣΧΕΣΗ

Ξεκίνησε τα πρώτα της δειλά βήματα στην δημοσιογραφία, το 2012, κάνοντας μια εκπομπή αφιερωμένη στην ομογένεια, στα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1.3309D491 BE53 4BA3 B25D C0BF34B3B573

Από τα τέλη του 2015 εργάστηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 αρχικά καλύπτοντας το ελεύθερο ρεπορτάζ κι έπειτα ως διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Εργασίας.

Γιώργος Παπαδάκης: Έγινε «διαιτητής» μετά την εκπομπή! Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Ακολούθησε η παρουσίαση της εκπομπής “Καλοκαίρι Μαζί” στον ΑΝΤ1, το καλοκαίρι του 2019.

Το φθινόπωρο του ίδιου έτους και για μία σεζόν ήτανστο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Από τον Οκτώβριο του 2020 ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ παρουσιάζοντας την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή “Συνδέσεις” μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο

Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Έπαιρνα τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μου κι έκλαιγα»

«Σας το λέω ακόμα και ανατριχιάζω», λέει η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει στη δουλειά μίλησε η Αλεξάνδρα Καϋμένου στην εκπομπή «Κυψέλη». Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο μνημόσυνο που έγινε ένα χρόνο μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι, αλλά και στην πρώτη δολοφονία που πήρε για ρεπορτάζ.

«Έχω συγκινηθεί, κι αυτή είναι από τις πιο έντονες στιγμές μου, σε ρεπορτάζ στο Μάτι. Ήταν το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο, ήμασταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, πάρα πολύς κόσμος κι όλοι οι συνάδελφοι στημένοι για τα ζωντανά μας.

Σας το λέω ακόμα και ανατριχιάζω. Κι εκεί που είμαι στον αέρα και λέω το ρεπορτάζ καταλαβαίνω ότι δακρύζω με αυτά που λέω και με κόψανε, ολοκλήρωσα το ρεπορτάζ μου γιατί μου γινόταν πάρα πολύ δύσκολο», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Καϋμένου.Αλεξάνδρα Καϋμένου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου αποκάλυψε στη συνέχεια: «Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει, έκλαιγα δύο μέρες ανεξήγητα. Έπαιρνα τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μου κι έκλαιγα. Είχα δει σκηνές που δεν τις είχα ξαναδεί».

Αρθο του 2011: Ηταν 19 χρονών αρα σήμερα είναι 30

Το makeover της Αλεξάνδρας Καϋμένου

Η Αλεξάνδρα με το ντύσιμο που ήρθε στο studio

Η Αλεξάνδρα είναι 19 ετών, φοιτήτρια δημοσιογραφίας και λατρεύει το στυλ της Σίσσυς Χρηστίδου. Στην καθημερινότητά της επιλέγει ένα πιο απλό και casual look, πάντα προσεγμένο όμως, χωρίς πολλές υπερβολές σε αξεσουάρ. “Ενημερώνομαι για τις τάσεις της μόδας, αλλά προσπαθώ να τις προσαρμόζω στο στυλ μου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπερβαίνω τον εαυτό μου”, μας είπε η αναγνώστριά μας. Πάμε για την υπέρβαση, λοιπόν!

 

2 | Πρόταση για μακιγιάζ

Πρόταση για μακιγιάζ

Οι make-up artists Σοφία Καστανά και Σοφία Μπαλατσούκα πρότειναν στην Αλεξάνδρα ένα απόλυτα φωτεινό και καλοκαιρινό μακιγιάζ σε μπρονζέ και πορτοκαλί. Παρά τις χάλκινες αποχρώσεις στα μαλλιά και την επιδερμίδα της Αλεξάνδρας, το έντονο πορτοκαλί χρώμα στα χείλη έδωσε μια άλλη διάσταση στο πρόσωπό της και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

3 | Πρόταση για μαλλιάMAKE OVER 0185

Πρόταση για μαλλιά

Η hair stylist Μάρα Καραχάλιου πρότεινε στην αναγνώστριά μας ένα τελείως διαφορετικό hair styling από ό,τι έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Wet – wavy look! Η Αλεξάνδρα δεν αναγνώριζε τον εαυτό της και κατενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα, όπως κι εμείς άλλωστε. Το συγκεκριμένο χτένισμα “δίνει” μια αίσθηση δροσιάς και λάμψης στο πρόσωπό της σαν σταρ άλλης εποχής.

4 | To πρώτο λάθος styling

To πρώτο λάθος stylingMAKE OVER 0214

Ενώ το λευκό τοπ την “φωτίζει”, η φούστα δεν έχει το σωστό μήκος για να κολακεύει περισσότερο τα πόδια της. Η Αλεξάνδρα διαθέτει μια πολύ όμορφη μαυρισμένη σιλουέτα και η παραπάνω δόση του φούξια στα αξεσουάρ αποπροσανατολίζει το βλέμμα από τα γήινα φυσικά χρώματά της.

5 | To δεύτερο λάθος styling

To δεύτερο λάθος styling

Η κοντή τζιν βερμούδα σε συνδυασμό με το loose τοπ και τα φλατ σανδάλια δε δίνουν ένα ντελικάτο και κομψό casual αποτέλεσμα για την Αλεξάνδρα. Παρόλο που το στυλ δεν είναι λάθος στυλιστικά, σε σχέση με τον σωματότυπο της αναγνώστριάς μας μοιάζει κάπως παράταιρο και δεν αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία.

6 | Η τζιν παντελόνα φορεμένη λάθος

Η τζιν παντελόνα φορεμένη λάθος

Η τζιν φαρδιά παντελόνα ταιριάζει ιδανικά στην Αλεξάνδρα, που δεν συνηθίζει να τη φοράει στην καθημερινότητά της. Το μακρύ λευκό τοπ όμως, με το μεγάλο μπεζ clutch χωρίς ίχνος αξεσουάρ είναι πολύ άχρωμο και “flat” σαν στυλ, δεν έχει χαρακτήρα και δείχνει την Αλεξάνδρα αρκετά άτονη.MAKE OVER 0049

7 | Η τζιν παντελόνα φορεμένη σωστά

Η τζιν παντελόνα φορεμένη σωστά

Η Αλεξάνδρα δείχνει απλώς υπέροχη με το συγκεκριμένο outfit! Η διχτυωτή φαρδιά μπλούζα σε chic βεραμάν απόχρωση σε συνδυασμό με ένα πολύχρωμο “indian” κολιέ δημιουργούν την απαραίτητη ένταση και φωτεινότητα στο όλο σύνολο. Η Αλεξάνδρα ξετρελαμμένη μας είπε, πως σίγουρα θα υιοθετήσει αυτό το πρωινό στυλ για μέσα στην πόλη.

8 | Η λάθος ολόσωμη φόρμα

Η λάθος ολόσωμη φόρμα

Το πράσινο ταιριάζει πολύ με τα φυσικά χρώματα της Αλεξάνδρας, αλλά το συγκεκριμένο jumpsuit δεν εφαρμόζει ιδανικά στη σιλουέτα της. Το λάστιχο στο τελείωμα της ολόσωμης φόρμας “κόβει” τα πόδια της, δεν την κολακεύει και τα φλατ σανδάλια δε δίνουν ύψος για να υπάρχει χάρη και κομψότητα στο outfit.

 

9 | To σωστό styling

To σωστό stylingΑλεξάνδρα Καϋμένου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Υπέροχο jumpsuit με τα κατάλληλα αξεσουάρ! Η Αλεξάνδρα δείχνει απόλυτα κομψή και η σιλούετα της αναδεικνύεται στο έπακρο φορώντας τις πλατφόρμες. Το πορτοκαλί χρώμα στο κολιέ και τα βραχιόλια κάνουν πολύ ωραία αντίθεση με το μπλε του ρούχου. “Φανταστικό! Μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο σύνολο και νομίζω, πως θα αρχίσω να ντύνομαι πιο συχνά με ολόσωμες φόρμες”, μας είπε χαρούμενη η Αλεξάνδρα και μας ευχαρίστησε για αυτή την εμπειρία!

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :