Hit enter after type your search item

Ανδρέας Βούλγαρης (Alcatrash) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο γνωστός μουσικός μίλησε για τα 5 χρόνια των Alcatrash στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, η οποία φέτος ρίχνει αυλαία.

Μίλησε επίσης για τη φιλοζωία και για την επιλογή του να μην καταναλώνει κρέας, για τη σχέση του με την Κατρίνα Τσάνταλη και για πολλά άλλα.

”Στον κόσμο, τα πάτε πολύ καλά. Έχει τύχει να μαλώσετε, να αρπαχτείτε να διαφωνήσετε για τις 4 διαφορετικές προσωπικότητες. Έντονες θα έλεγα εγώ ο καθένας κουβαλάει τη δική του τρέλα. Αυτό που βλέπουμε στο μουσείο να την έχετε την τρέλα, την ωραία τρέλα. Έτσι οι. Ισχύει, αλλά. Είμαι άνθρωπος. Μάλλωσης κιόλας κάτι δεν πάει καλά. Κάτι πολιτικό πιστεύει σε κάτι κάτι είναι ψέματα δηλαδή. Είναι όλα ιδανικά.

Απαισιόδοξα, ας πούμε μπορεί να είναι όλα ιδανικά στη σχέση μου. Εμένα με τον Πέτρο, ο Πέτρος με το Σταυρό και Βάλε όλες οι Χιλιαστές και δεν γίνεται, οπότε κάτι θα μου πει κάτι. Θα του πω αν είναι δυνατόν, ξέρεις θα ήταν ψέμα άμα δεν λέγαμε τίποτα μεταξύ μας και μας τσακωνόμαστε.

Ναι, δεν θα το εκτιμούσα αυτό είναι συνήθως με τη. Η πιο συνήθης διαφωνία ή. Αν υπάρχει έτσι. Ξέρεις δεν ξέρω. Άρης μπορεί. Ξέρεις; Ακόμα και εγώ ας πούμε που αργώ. Η αλήθεια να σου πω ότι έχεις πολλά πράγματα να κάνεις όλοι μαζί, οπότε μετά σπάσαμε τα τραγούδια σας με τα τουρ επειδή έχεις και σε συναυλίες με πολύ κόσμο ή θα είναι στο γκολ από αυτό που λίγο μπορεί να πάει μέχρι τέλη Ιουλίου στους Αλκατράζ Μπορειτε να το Δειτε και ερωτήσεις εδώ στην εκπομπή θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα πάνω σε τόσα πολλά μέρη θα περασουν και από την περιοχη σας από την πόλη σε αυτό το νησί σας. Χαρά μας λοιπόν, χάρηκα πάρα πολύ που τα ξαναείπαμε. Τόσο καιρό ερώτημα. Έχουμε δει πολλές αναρτήσεις σου. Κού περιεχομένου με τα ζώα και η Κατερίνα έχει και το τι φιλοζωική θύμισέ μου. Είναι ωραία να τα λέμε αυτά.

Ναι και ασχολείστε για απεσπ. Για την Ε Ε έχετε την Κατερίνα, το ξέρουμε εντάξει αλλά και για σένα θέλω να το πούμε. Έχεις μια ευαισθητοποίηση με τα ζώα, έτσι όχι μόνο σε καλλιτέχνες. Ανδρέας λέει ο κύριος. Ενώ δεν στο κρύβω το ξεκίνησα για αποτοξίνωση μετά ψάχνοντας λίγο όλο αυτό που γίνονται που γίνεται, μου γύρισε τελείως και ο κυριότερος λόγος που δεν τρώω είναι είναι για αυτό είναι για τα ζώα η φωνή του ανθρώπου με τον ζώνει κακοποίησης των ζώων τώρα εντάξει δηλαδή το καταλαβαίνω να τρως ένα ζώο. Τα χρόνια τα προϊστορικά, ας πούμε που δεν είχες;

Πολεμούσε λυγμούς. Α έχεις 1000 δύο πράγματα να φας ντάξει οκέι. Μη φας δεν τρέχει τίποτα. Είναι τόσο απλό. Εντωμεταξύ, έτσι βλέπω κάτι υπεραναλύσεις κάτι τέτοια, γιατί δηλαδή δεν υπάρχει κανένας λόγος. Είναι αυτό. Πρέπει να μπει σε μια διαδικασία να πεις ότι δεν μπορώ να φάω κάτι ζωντανό που είχε ζωή, κάτι που. Τέλος πάντων έχει αισθήσεις. Ούτε που ποναει οταν σκοτωνουνε που. Γκόλ σου. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία παιδεία σε φάρμακα πως άδικα πως κάποιος πρέπει να εξηγήσει κάποια στιγμή στα παιδιά ότι το. Ζωντανό κάθε στιγμή. Ναι, βλέπεις ένα κομματι φαγητου εκκινητής. Από πού προήλθε αυτό έτσι; Ναι, τελείως. Μεγαλώνεις, το καταλαβαίνεις.

Το πιθανότερο είναι να εθελοτυφλείς. Φυσικά, πάντα αυτό συμβαίνει δηλαδή. Εγώ θα πω ένα περιστατικό. Συνέχισε. Θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που τρως ας πουμε που ίσως είναι έτσι σε μια ωραία συσκευασία, ένα πακέτο. Αν και καταλάβαινε. Όχι θυμόμουν ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη που τρώγαμε κάπου και είχες πάρει κάτι ένα ριζότο, κάτι που δεν έχει ζωικά και σου ανεβάζει μια σελιδα πανω μπέικον. Νομίζω και λες τώρα αυτό το πτώμα το καημένο γιατί μου το Βαρεθω Πιανω ξέρω εγώ γιατί σε μένα σε εμάς το ίδιο προφανώς. 2 μύριζε. Φτιάχνεις ένα ωραίο ριζότο με μανιτάρια σου λέω έτσι, ποιο λόγο θα πράξει το μπέικον από πάνω της; Φαγητό δεν είναι ότι είναι και μια μια φλοίδα γουρουνιού.

Θέλω να καταλάβω βασανισμένη ζώου. Τώρα αυτό; Από το σπίτι. Ένα αυτη η σχεση ξερω Γω που έχεις με την Κατερίνα με οποιονδήποτε οποιοσδήποτε έτσι πώς αντέχετε να στο πω έτσι; Πώς αντέχει πως θα το έχει η Κατερίνα; Εμενα είναι ετσι απλα με απλά λόγια είναι η απόσταση που δημιουργείται μέσα από την. Ε, δεν δημιουργείται καμία απόσταση μεταξύ συνειδητοποιημένοι. Κάνω και εγώ και με στηρίζει. Δηλαδή όχι με στηρίζει θα ήμουνα αχάριστος, να πω να πω κάτι άλλο, καταλαβαίνεις με στηρίζει. Είναι μεγάλη γυναίκα. Τώρα δεν παιδάκι όπως είμαι και εγώ μεγάλος άντρας. Είναι η δουλειά, είναι δουλειά μου και αυτό. Μια χαρά είναι κρυμμένη, είμαστε και ίσα ίσα. Δεν έχω κανένα παράπονο μας ότι. Είναι δίπλα μου και με το παραπάνω.”

Ανδρέας Βούλγαρης: Η έκπληξη που του επεφύλαξε η σύντροφός του για τα γενέθλιά του!

Πιο διαχυτικό από ποτέ το ζευγάρι – Η ιδιαίτερη τούρτα και το παθιασμένο φιλί! 
 

Τα γενέθλιά του είχε χθες, 6 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Βούλγαρης, μέλος του συγκροτήματος Alcatrash, τους οποίους απολαμβάνουμε καθημερινά από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. 

Την Κυριακή το συγκρότημα πραγματοποίησε εμφάνιση σε μαγαζί της Αθήνας, όπου θαμώνες ήταν, μεταξύ άλλων, η σύντροφος του Ανδρέα, Κατρίνα Τσάνταλη, η σύντροφος του front man του συγκροτήματος, Πέτρου Πυλαρινού, Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο γνωστός youtuber Fipster κατά κόσμο Φίλιππος Ιωάννου. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η σύντροφος του Ανδρέα, τον πλησίασε με μία ιδιαίτερα ευρηματική τούρτα που αφορά κάποιου είδους inside joke μεταξύ τους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι ήταν πολύ διαχυτικό μεταξύ τους χαρίζοντας μας μία από τις πιο τρυφερές δημόσι

”Γεια σου Ρε μάικ μπερδεύτηκε σχέση μπερδεύτηκα και εγώ ναι εντάξει γίνονται αυτά. Του κομματιού, όντως όντος χρόνια και ζαμάνια. Έτσι έχουμε καιρό να τα πούμε χρόνια και ζαμάνη, ματούλα ζαμάνη, Είδες τι έγινε στο Χελμό; Εἶχα Ὅμως Δέν πῆγε ματούλα είναι τραγουδιστές άθλημα του γκολφ Είδες Τι ωραία που ήτανε και δεν μπορούσα να πάω ναι, έχετε πολλή δουλειά τώρα ετοιμάζεται περιοδεία βλέπω. Είμαστε σε περιοδεία, θα είμαστε μαζί με την. Και μετά ότι μιλάει, κάνουμε μόνοι μας. Γύρω γύρω υπάρχουν πράγματα. Φούλ πρώτος τόμος θα είναι Αθήνα με τη Νατάσα.

Πέτρας στο θέατρο πέτρας Πότε είναι το πέτρας; 14 14 castrum ΑΕΚ, με πιάνεις αδιάβαστη περίμενε θα το ψαξω και εγω εμεις 14 14 Είναι 14 Ιουνίου, την ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, Η Τετάρτη είναι άλλη Τετάρτη Πολυ Ωραια θα έρθουμε να σας δούμε Ταιριάζετε τελικά νομίζω πως λεγεται και κομμάτια της έτσι στα στα Λάρισας. Και αν παίξεις θεοδωρίδου, όταν παίζεις αυτό του αυτού του είδους τη μους. Παίζεις μουσική που θες; Στον κόσμο, γκολ. Δεν γίνεται να μην έχεις τον πόλεμο στο ρή Δου. Η Νατάσα είναι ένας επιβάλλεται έτσι. Για πες μου μερικά μέρη που θα πάτε έτσι;

Επιγραμματικά δεν θέλω να μου πεις συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις. Όχι, δεν σου λέγει. Θα πάμε θα ξεκινήσει από Αθήνα, πάμε Τρίκαλα ΠΑΜΕ Βολο πάμε Αλεξανδρούπολη πάμε πάμε Κύπρο 2 μέρες μια λάρνακα την άλλη λεμεσό πάμε χρήμα μάθημα σε περιπου σιγουρα γιατι ρωταει εδώ Ιωάννου Στέλλα. Στον Πειραιά, αν θα έρθουν στην Κύπρο για συναυλία μας, του απάντησε Λάρνακα και. Κάτσε να σου πω και ημερομηνία περίμενε περίμενε. Δώσ μου ένα λεπτό έχουμε ήδη τις θαυμαστές και τους. Λοιπόν θα ναι εκανα λαθος, θα είναι Λευκωσία Λάρνακα Λευκωσία, αλλά τι να κανε Τετάρτη 5 Ιουλίου, Λευκωσία και 7 Ιουλίου Παρασκευή Λάρνακα ωραία μια χαρά άρα και η Κύπρος θα σας. Να ανεβάσετε το ΠΑΜΕ και θα εχουμε.

Είναι πολύ καλά το κοινό της Κύπρου και της Θεσσαλονίκης, αλλά στην Κύπρο είναι λίγο πιο σπάνιες εμφανίσεις των ελλήνων καλλιτεχνών, οπότε διψάνε, εντάξει, δεν θα την ομογένεια που είναι ακόμα πιο σπάνια. Έτσι ναι στον Πειραιά είσαι, μου παίζεις εσύ μουσική ή τραγουδάτε στον ιστιοπλοϊκό μουσική; Κανένα πάρτι μαζί με ένα φίλο μου, το Μοσχοβάκη, τον Νίκο από την Πάτρα. Και ξεκίνα. Τα σκεύη στο γκολ. Γκολ παρά πώς θα τα προλαβαίνω όλα; Όχι δεν είναι όχι με τους. Αν ΟΛΑ είναι από τέτοια αλλα ΑΜΑ εχεις θεληση ΟΛΑ γινονται άρα κάθε παρασκευή gold στην Αθήνα. Πάτρας και εσύ θα παίζεις μουσική στον σύλλογο. Ναι, κάθε πότε είναι αυτό; Αα. Μια χαρα μπραβο. Θα τα προλάβεις όλα, εντάξει, Θυμάμαι. Πάει στην Μπάνι και είχα μέταλλα.

Από μια σελίδα με ένα καλοκαίρι με 6 πριν την καραντίνα, έτσι 60 70 σταθμούς υπερβάλλω ήταν πάρα πολύ ένα καλοκαίρι, νομίζω. Καλοκαίρι πριν τον κορονοϊό ω νομίζω. Αποχή καλοκαίρι, ακριβώς από απριλιο τώρα μέσα Απριλίου και μετά τέλη Απριλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου ήταν 119, όλα κι 119 o. Είχα δει πάρα πολλά λάιμ και λέω πώς θα βγει αυτό; Τι θα κάνουν τώρα; Αυτό δεν είναι, δεν είναι μόνο τα. Βάζω μέσα έτσι γιατί γκολέ. Ή και Θεσσαλονίκη ήσασταν στο αίσθημα με ιστιοπλοϊκό. Ετσι είναι με ένα πνευμονι όλα αυτά να το προτιμάτε από το να ήσασταν σε ένα νυχτερινό κέντρο με κάποια ισλαμικά ονόματα, τα λεγόμενα μπουζούκια όπως τα λέμε.

Το προτιμάτε αυτό το ομ το τουρ που κάνετε παίζετε μόνοι σας ή θα θέλετε να κάνετε και μια συνεργασία έτσι σε ένα νυχτερινό κέντρο που λέμε Παρασκευή Σάββατο. Άλλους τους άλλους 3 εννοώ Ναι, δεν ξέρω τι θα σου πουνε από κουβέντα που έχουμε κάνει μεταξύ μας. Είναι ανάλογα με τη φάση μας τώρα εγώ να σου πω την αλήθεια, προτιμώ του. 100 τα 100 πρόβλημα του Τούρκου τώρα όταν ξ η ο Κώστας, ο Σταύρος και ο Πέτρος δεν ξέρω τι λέτε Δεν ξέρω αν έχουν κατασταλάξει κάπου. Πάντως νομίζω νομίζω ότι μπροστά του είμαστε όλοι όλα είναι σημαντικά και ωραία, αλλά νομίζω πως το τουρ που παίζετε μόνοι σας είναι πιο σημαντικό γιατί εκεί έρχονται να δουν αποκλειστικά. Καταρχάς ένα τρίωρο, η διασκέδασή του. Εμείς είναι κάπου δυόμισι ώρες, πρόγραμμα είναι πολύ. Μεγάλο πρόγραμμα, έτσι και όταν έρχεται. Κάμερα 3 γκολ έχει στε, πώς το λένε;

Ναι, κλεισμένη επιμένει, το λένε στο χωριό μου. Είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά εξαρτά τη διασκέδαση του κόσμου μόνο από εσάς. Αυτό, αυτό είναι πιο δύσκολο, αλλά είναι και ωραίο αγώνα πιο ωραίο. Γιατί γιατί; Δεν συμβιβάζεσαι με σωστά, έχεις από. Του μαγαζιού μπορείς να κάνεις ότι θες είναι πολύ πιο οποίοι ναι, αυτό είναι πάνω σου. Ναι ναι ναι. Δεν το πας όπου θες, ούτε θα πει σε μανιέρα πρέπει να παίξει σε αυτό για να βάλεις έναν καλλιτέχνη. Πρέπει είσαι μόνος σου, άμα πετύχεις, έχεις εσύ τι την ευθύνη; Άμα δεν πετύχει πάλι έχεις εσύ την ευθύνη. Κάπως εμένα μου αρέσει αυτό Ναι ναι ναι. Περιορίστηκε στο ρεπερτόριο.”

Κατρίνα Τσάνταλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :