Hit enter after type your search item

Ανδρέας Μικρούτσικος! Ποια σύντροφός του πέθανε από καρκίνο Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την άγνωστη σχέση του – Ποια ήταν η γυναίκα που πέθανε από καρκίνο
Πιστεύεις ότι κάποιες από τις πρώην συντρόφους σου εκμεταλλεύτηκαν τη φήμη σου και τη δύναμη που είχες τότε;
Δεν θα δεχτώ κάτι τέτοιο από εγωισμό, γιατί έτσι βάζω στη γωνία την προσωπική μου γοητεία, την οποία ναι μεν αμφισβητώ αλλά και την αποδέχομαι.

Υπάρχει σύντροφος της ζωής σου που την αγάπησες πάρα πολύ και δεν το μάθαμε ποτέ;

Κάντε μία κλήση αγάπης στο 19820 και βοηθήστε τα παιδιά σε ανάγκη

Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Θα ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ την ΕΠΟΜΕΝΗ εβδομάδα

Ναι, γιατί εσείς μάθατε τη ζωή μου μετά από το τραγούδι και την τηλεόραση, μέχρι τότε όμως είχα ζωή. Δεν ξέρατε τίποτα για την Εύη, που ήταν ηθοποιός, παρά μόνο ένα τραγούδι, το «χαμένο νησί» που έγραψα για εκείνη. Πάντα έγραφα στίχους και μουσική, αλλά λόγω της ανάγκης μου να κρατάω μέσα μου ζωντανή την Εύη τούς έβγαλα προς τα έξω. Τη σκέφτομαι πάντα σαν ένα όμορφο, άτυχο και ταλαντούχο πλάσμα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: 7μήνης φυλάκισης με αναστολή!

Συγκινείσαι που μου μιλάς για αυτήν…
Ήταν μεγάλη αδικία της ζωής, ένα κορίτσι 25 χρόνων να πάθει καρκίνο και να «φύγει». Μια ωραία πρωία την πήρε τηλέφωνο ο ξάδερφός της που ήταν γυναικολόγος και της είπε «πες στον Αντρέα να με πάρει τηλέφωνο», αμέσως κατάλαβα ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε γιατί με τον ξάδερφό της μέχρι τότε λέγαμε μόνο ένα «γεια». Πήγα στη μάνα μου κλαίγοντας και της είπα «η Εύη πρέπει να έχει καρκίνο», επιβεβαιώθηκα λίγο αργότερα, η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη είχε μόλις αρχίσει…

“Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος όταν είναι έτσι απότομο” εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Σε αυτήν αποκάλυψε πως έχει χάσει και ο ίδιος στο παρελθόν σύντροφο του.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χαρά στο κουράγιο της συντρόφου του. Μπράβο της γιατί αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε διπλό θάνατο επί της ουσίας. Μανάδες δεν έχουν συνέλθει στη ζωή τους, έχω θεία που έχασε την κόρη της και δεν συνήλθε παρά ήταν μια τρελή του φεγγαριού».

«Θέλω να σταθώ στη σύντροφο,επειδή έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, την Εύη. Είναι άνω ποταμών! Είσαι εκτός πραγματικότητας! Έχει πάθει κανείς πίεση 25 που είναι έξω από τον εαυτό σου; Ένα τέτοιο πράγμα»

«Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος όταν είναι έτσι απότομο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha.

Ανδρέας Μικρούτσικος σχέσηΑνδρέας Μικρούτσικος! Ποια σύντροφός του πέθανε από καρκίνο

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :