Hit enter after type your search item

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελια Γρηγόρης Γκουντάρας! ”Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και…” Τα ξημερώματα της Πέμπτης 10/3 έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε ηλικία 83 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με αρκετά προβλήματα υγείας.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη τόσο στα αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και σε συνεργάτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας, μέσα από τα social media.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελια Γρηγόρης Γκουντάρας! ''Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και...''

Μεταξύ αυτών και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος ανήρτησε μία φωτογραφία του και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα, αποκαλύπτοντας μία άγνωστή ιστορία για εκείνον.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Κουντάρας έγραψε: «Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θέλω να σας γράψω μια ιστορία για αυτόν τον άνθρωπο. Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου γιος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.

Μόλις το έμαθε και ενώ δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπε πως ό,τι χρειαστεί το παιδί θα μπει ο ίδιος μπροστά να το κάνουμε. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του».ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελια Γρηγόρης Γκουντάρας! ''Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και...''

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :