Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη

Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη Στη σύλληψη γνωστού τράπερ προέβη η Αστυνομία στο Πεδίον του Άρεως, καθώς είχε πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ. Ο 27χρονος αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ποιος ειναι ο τράπερ; Που Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος τράπερ, που ποζάρει στο Instagram με ακριβά αυτοκίνητα, το βράδυ του Σαββάτου βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων στο Πεδίον του Άρεως.

Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη με 122 γρ. κοκαΐνης στο Πεδίον του Άρεως και πάνω από 2.000 ευρώ στην τσέπη
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.


Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη με 122 γρ. κοκαΐνης στο Πεδίον του Άρεως και πάνω από 2.000 ευρώ στην τσέπη – εικόνα 2

Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις τσέπες του το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.


Συνελήφθη για την κατοχή της κοκαΐνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ποιος ειναι ο τράπερ; Που Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Γνωστός τράπερ Συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος Αφού τον καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας.Προσπαθεί να κλέψει δύο βαλίτσες. Από ανυποψίαστες γυναίκες Στο χώρο αναμονής Αποσκευών. Απείρου κάλλους ζήσανε. Όλοι οι επισκέπτες στο Ελευθέριος Βενιζέλος Σε περιπέτειες μπήκε ράπερ, που ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Διαπιστώθηκε ότι προσπαθούσε να κλέψει δύο βαλίτσες επιβατών. Οι κινήσεις του όμως καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και ο νεαρός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Πλέον καλείται να εξηγήσει τα όσα έκανε και τα όσα δείχνει το οπτικό υλικό, με τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορορίες του newsit.gr ο ράπερ εργάζεται στον αερολιμένα των Σπάτων, σε εταιρεία με αντικείμενο τις μεταφορές αποσκευών και όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έβαλε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου δύο βαλίτσες σε καρότσι, με σκοπό να τις αφαιρέσει.

Τις σκέπασε, με προφανή σκοπό να τις κλέψει. Όμως τα «ηλεκτροινικά μάτια» της ασφάλειας τον τσάκωσαν και έτσι ο μακρυχέρης ραπερ συνελήφθη για απόπειρα κλοπής.

Πάνω του κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ο νεαρός ράπερ ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η σύλληψη έγινε μόλις οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να κλέψει βαλίτσες…

Slide Up
x

Δημοσιεύτηκε

σε

από