Headlines

Βάσια Παναγοπούλου βιογραφικό κιλά ηλικία, Το αστέρι των ’80ς! Οι πρωτοφανείς κατηγορίες εις βάρος της από τον Δοξιάδη..

Βάσια Παναγοπούλου βιογραφικό κιλά ηλικία, Το αστέρι των ’80ς! Οι πρωτοφανείς κατηγορίες εις βάρος της από τον Δοξιάδη.. Ποσα αλήθεια γνωρίζετε για το λαμπερό αστέρι και γκυκύτατο κορίτσι της δεκαετίας του ’80; Η Βάσια Παναγοπούλου τότε, μαζί με μια μικρή φουρνιά λαμπερών νεαρών της εποχής, έλαμψε στα ποστερ των περιοδικών και ήταν το νούμερο 1 αναγνωρίσιμο πρόσωπο στους έφηβους. Το πρόσωπο της κυρίως θεωρείτο από τα πιο γλυκά.

Η Βάσια Παναγοπούλου πριν ασχοληθεί με την υποκριτική εργαζόταν ως μοντέλο στις αρχές των 80s.

Οπως έχει η ίδια δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της την ανακάλυψε ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης, όπου της πρότεινε να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις. Εκείνη δέχτηκε καθώς ήθελε να έχει το δικά της χρήματα και να μπορέσει να κυνηγήσει τ΄ όνειρό της στην υποκριτική, κάτι που έβρισκε αντίθετη τη μητέρα της.

Βάσια Παναγοπούλου βιογραφικό
Βάσια Παναγοπούλου βιογραφικό κιλά ηλικία, Το αστέρι των '80ς! Οι πρωτοφανείς κατηγορίες εις βάρος της από τον Δοξιάδη.. 2

«Ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί του Μιχάλη και με είδε στεναχωρημένη γιατί δεν είχα λεφτά για να τα βγάζω πέρα. Η μαμά μου, όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, μου είπε ότι θα μου δίνει μόνο φαγητό και στέγη. Και μου είπε ο Μιχάλης ότι μπορώ να σε βοηθήσω, να σε βάλω να κάνεις 2-3 φωτογραφίσεις, θα πάρεις λεφτά. Κι έτσι έγινε! Κάναμε 2-3 φωτογραφίσεις, πήρα κάποια χρήματα κι ένιωθα τρομερά δυνατή που δεν είχα ανάγκη να είμαι με το χέρι απλωμένο στη μαμά» έχει σημειώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Pop Up».

https://freegossip.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%AD%CF%87%CF%89-%CF%86%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%B5/

Η Βάσια Παναγοπούλου λοιπόν στις αρχές του ’80 ενώ είχε περάσει στο Πάντειο πανεπιστήμιο προτίμησε να γίνει ηθοποιός. Ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης, o οποίος διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από ρετρό φωτογραφίες σπουδαίων καλλιτεχνών, δημοσίευσε φωτογραφίες της Βάσιας Παναγοπούλου να παρουσιάζει μόδα ως μοντέλο. Μαζί της ήταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Βιογραφία

Γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1966 στη Μυτιλήνη, όπου και μεγάλωσε. Μόλις τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γ.Θεοδοσιάδη.

H πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν στο “Και τώρα πάλι …αμόκ”. Ακολούθησε το έργο “Καρυδιές στην πέτρινη γη” του Ε. Αβέρωφ-Τοσίτσα. Στη συνέχεια, κυρίως ως θιασάρχης, πρωταγωνίστησε στα έργα: “Χειροκροτήματα” της Μ. Ορ, “Το τραγούδι μας” του Κ. Γουότερχαουζ, “Το νου σου στην Αμέλια” του Ζ. Φεϊντώ, “Δε θα τα πάρεις μαζί σου” των Μ. Χαρτ-Τζ. Κάουφμαν, “Χορεύοντας στη Λουνάσα” του Μπ. Φρίελ, “Οι αθεράπευτοι” του Κρ. Ντουράνγκ, “Κι εγώ σ’ αγαπώ” του Ντ. Λούσι και “Φήμες” του Νιλ Σάιμον.

Συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στην τριλογία “Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα του Ευγένιου Ο’Νηλ. Στον κινηματογράφο έπαιξε, μεταξύ άλλων, στις ταινίες “Ο Μελισσοκόμος” και “Το μετέωρο βήμα του πελαργού” του Θεόδωρου Αγγελόπουλου κ.ά. Πρωταγωνίστησε στις τηλεοπτικές σειρές: “Το πάθος”, “Το κεφάλι της γάτας”, “Το θέατρο της Δευτέρας”, “Δίψα”, “Μαύρη Χρυσαλίδα”, “Οι τελευταίοι εγγονοί”, “Επιθυμίες”, “Μια αγάπη μια ζωή”, “Έρωτας”, “Κάρμα” κ.ά.

Υπήρξε σύζυγος του Απόστολου Δοξιάδη.

Θεατρικά έργα

Έχει μεταφράσει τα εξής θεατρικά έργα: (σε συνεργασία με τον Χρήστο Καρχαδάκη)

“Κι εγώ σ’ αγαπώ” του Νταγκ Λούσι (2002-2003)
“Φήμες” του Νηλ Σάιμον (2008-2009 και Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου 2009-2010)
“Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν” του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω (2009-2011)

(σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μοθωναίο)

“Δρόμος μακρύς” της Σήλα Στήβενσον (2010)

Επίσης, είναι κήρυκας Εθελοντισμού για τα Special Olympics Hellas 2011.

Τηλεοπτικές σειρές

Sex revolution -(2000)- ΑΝΤ1
Έρωτας -(2006-2007)-ΑΝΤ1
Δίψα -(1990)-MEGA
Επιθυμίες -(1998)-ΑΝΤ1
Κάζα ντι μακαρόνι -(1993)-MEGA
Τα καθημερινά -(1983)-ΕΡΤ
Η μαύρη χρυσαλλίδα -(1990)-ΕΡΤ1,
Μια αγάπη μια ζωή -(2003)-ALPHA
Το πάθος -(1984)-ΕΡΤ2
Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία -1985 – ΕΡΤ
Οι τελευταίοι εγγονοί -(1991)- MEGA
Το κεφάλι της γάτας -(1988)-ΕΡΤ1,
Το κλειδί -(1989)-ΕΡΤ2
Έρωτας – ΑΝΤ1
Κάρμα – (2009) – ΑΝΤ1

Ταινίες

Όταν οι ρόδες χορεύουν -1984,
Γρανίτα από μελάνι-1983,
Περάστε φιλήστε τελειώσατε-1986,
Προσοχή κίνδυνος-1983,
Σούπερ λύκειο νο1 άκρως κουφό και παλαβό-1985,
Τα βαποράκια-1983,
Τεριρέμ-1987,
Τοπίο στην ομίχλη-1988
Ο μελισσοκόμος – 1986

Διαβάστε ακόμα:

Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Βάσια Παναγοπούλου.

Αφού ο ένας από τους δύο γιους της από τον γάμο της με τον Φάνη Συνοδινό, έσπασε και τα δύο πόδια του. Η ηθοποιός έχει ακόμα μία κόρη από τον πρώτο γάμο της.

Η οποία σήμερα είναι 30 χρονών. Η Βάσια είναι μια τρυφερή μανούλα. Που θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά της παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Το πρωί της Τρίτης, η ηθοποιός του «Τατουάζ» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία. Στην οποία μας δείχνει δύο πόδια στο γύψο.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να της στείλουν τα περαστικά. Όμως, όπως η ίδια εξήγησε λίγο αργότερα μέσα από τα Insta Stories.

Το ατύχημα αφορά τον γιο της. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τα «περαστικά».Έσπασε ο γιος μου τα πόδια του -όχι εγώ- δυστυχώς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Slide Up
x