Headlines

Βιογραφικό Τάσος Ιορδανίδης! Στα 40 του χρόνια έχασε 32 κιλά

Βιογραφικό Τάσος Ιορδανίδης! Στα 40 του χρόνια έχασε 32 κιλά

Ο Τάσος Ιορδανίδης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1982 στον Πειραιά
Είναι 39 ετών
Ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου
Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού ΘεάτρουΗ απώλεια των κιλών και η φανερή διαφορά στην εμφάνισή του
Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε έναν χρόνο έγινε άλλος άνθρωπος, καθώς κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά.Βιογραφικό Τάσος Ιορδανίδης! Στα 40 του χρόνια έχασε 32 κιλά

Τάσος Ιορδανίδης: Έχασε 32 κιλά με ένα συγκεκριμένο τρόπο

Πόσα κιλά είχε φτάσει ο Τάσος Ιορδανίδης όταν άρχισε να κάνει δίαιτα;

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος πέτυχε εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του τον τελευταίο χρόνο, βρέθηκε την Παρασκευή στο πλατό του Πρωινό. Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν για τα κιλά του.

«Το μέγιστο που έχω φτάσει είναι 115 κιλά και τώρα είμαι 83», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης και στη συνέχεια μίλησε για το πρόγραμμα που ακολούθησε:

https://www.youtube.com/watch?v=ruO1CIcLZmk&t=8s

«Αυτό που έκανα ήταν ότι σταμάτησα τη ζάχαρη και το αλεύρι και άρχισα να τρώω με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Έτρωγα κάθε τρεις ώρες. Έκανα αρκετή γυμναστική, μιάμιση ώρα κάθε μέρα. Έκανα τρέξιμο και κάποια βαράκια στο σπίτι».

«Ήρθε κάποια στιγμή και η Θάλεια και μου λέει: «Κοίταξε να δεις, έχεις παραγίνει. Πρέπει να κάνεις κάτι και για την υγεία σου, και για σένα τον ίδιο, και για το επάγγελμά σου»…», εξομολογήθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης για την Θάλεια Ματίκα.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολλάζ με δυο φωτογραφίες του, μια τωρινή και μία τραβηγμένη έναν χρόνο πριν.

«Ένας χρόνος πριν-Τώρα. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» έγραψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τάσος Ιορδανίδης: «Έφαγα τα μούτρα μου πολλές φορές, είχα άγνοια κινδύνου και έπαρση»

“Είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου στο να χαίρεται τις απολαύσεις της ζωής, οι οποίες όμως έρχονταν από μια κατάθλιψη την οποία δεν την είδα διαπιστώσει ιατρικά” εξομολογήθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις πολλές καλλιτεχνικές απογοητεύσεις και την στήριξη από την Θάλεια Ματίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με το κομμάτι της παραγωγής ασχολήθηκα έναν χρόνο μετά που τελείωσα την σχολή. Είχα άγνοια κινδύνου και είχα μια έπαρση, η αλήθεια είναι. Έφαγα τα μούτρα μου πολλές φορές. Απογοητεύτηκα πολλές φορές και μάλιστα ένας από τους λόγους για τους οποίους πήρα την απόφαση να αδυνατίσω, μπορεί να μην ήταν η τηλεοπτική παρουσία, αλλά το γεγονός ότι είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου από τις απογοητεύσεις. Είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου στο να χαίρεται τις απολαύσεις της ζωής, οι οποίες όμως έρχονταν από μια κατάθλιψη την οποία δεν την είδα διαπιστώσει ιατρικά».

«Πολλές φορές και με το άγχος μιας οικογένειας, πάνω σε αυτή την κατάθλιψη μού βγήκε η αντίδραση πως «όχι, πρέπει να αντιδράσεις και να παλέψεις». Η Θάλεια με απείλησε, χαριτολογώντας το λέω, μέχρι και με διαζύγιο για να μαζευτώ».

«Αν πουν κάτι αρνητικό για την Θάλεια, θα με πειράξει περισσότερο. Όταν πουν κάτι για τον άνθρωπο σου πρέπει να διατηρήσεις μια ψυχραιμία, εκεί είναι που μπαίνω μπροστά εγώ» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Ασχολείται με την υποκριτική αλλά και με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων
Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές, όπως: “Λίτσα.com (2008)”, “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (2006)”, “Ιατρικό απόρρητο (2008)”, “Τύχη Βουνό (2006)”, “Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές (2019)”Έχει πραγματοποιήσει guest εμφανίσεις σε επεισόδια των σειρών “Στο παρά 5 (2005)”, ως προπονητής κολύμβησης, “Το κόκκινο δωμάτιο (2006)”, “Σε είδα… (2008)” κ.α.

Έπαιξε στην δραματική, κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Αν… (2012)”.
Είναι παντρεμένος από τις 15 Δεκεμβρίου του 2011 με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013, η Θάλεια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Δάνο ενώ τρία χρόνια αργότερα, γεννήθηκε και η κόρη τους, Νάγια

Slide Up
x