ΒΟΜΒΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου! ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΕΝΟΧΗ της!!!
ΒΟΜΒΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου! ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΕΝΟΧΗ της!!! Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε μια ακόμη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή της και για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ! ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕ ”ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ”
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά «ανέβαζε» πληροφορίες, φωτογραφίες και αφιερώσεις για την οικογένεια της. Το Σάββατο έγινε γνωστό πως λίγο μετά τον θάνατο του μωρού, της 6 μηνών Μαλένας, έκανε μια ανάρτηση που έμοιαζε σα να προανήγγειλε τους θανάτους των παιδιών.

Στη σημερινή εκπομπή του Open παρουσιάστηκε μια ακόμα ανάρτηση της ίδιας μετά το θάνατο της Μαλένας όπου η ίδια δημοσιεύει το μνήμα της γιαγιάς της και το συνοδεύει με το εξής κείμενο:
Ρούλα Πισπιρίγκου! ΑΠΕΙΛΕΙ θεούς και δαίμονες απο τιςΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
«Σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα…Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη γιαγιά μου πρόσεχέ την όπως πρόσεχες και μεγάλωσες και εμάς…».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
