Hit enter after type your search item

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, 11:35

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρηση από το «Survivor», έδωσε ο Αλέξης Παππάς στο «Love It».

Στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και στο tweet που έκανε για εκείνον στα social media η Γιούλικα Σκαφιδά, στο οποίο είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες». Ο Αλέξης Παππάς απάντησε: «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

H Γιούλικα Σκαφιδά με τη σειρά της, μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Παππά, αλλά και στα όσα είχε γράψει για εκείνον.

«Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου. Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το ριάλιτι δε το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά» είπε η ηθοποιός.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

[freegossip.gr]

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :