Hit enter after type your search item

Γιώργος Καπουτζίδης ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ! Το απόλυτο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ για τον διάσημο ηθοποιό! 2022! Αλήθεια, πόσα γνωρίζεις για τον υπερταλαντούχο ηθοποιό, με τον ορθό λόγο και το θάρος της γνώμης του; Πέραν του καλλιτεχνικού του ταλέντου, ο Γιώργος ΚΑαπουτζίδης δείχνει πολύ συχνά πόσο χαρισματικός άνθρωπος είναι! Στα 18 του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Γιώργος Καπουτζίδης: Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Στη συνέχεια άφησε την συμπρωτεύουσα για την Αθήνα για να σπουδάσει Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη την περίοδο 1995 με 1998 Ο Γιώργος Καπουτζίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 31 Ιουλίου του 1972
Το ζώδιό του είναι Λέων
Μιλάει αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Γιώργος Καπουτζίδης

Η καταγωγή του είναι από το Αχλαδοχώρι Σερρών, γι΄αυτό και το συγκεκριμένο χωριό αναφέρεται συχνά στη σειρά “Στο Παρά Πέντε” ως το χωριό της Ζουμπουλίας

Έχει γράψει τα σίριαλ, “Στο Παρά 5”, “Σαββατογεννημένες” και “Εθνική Ελλάδος”
Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2000 στην “Απαγορευμένη Αγάπη” του MEGA

Γιώργος Καπουτζίδης: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Γιώργος Καπουτζίδης

Η πρώτη του δουλειά ως σεναριογράφος στην τηλεόραση ήταν η κωμωδία “Σαββατογεννημένες” στο Mega (2003-2004) όπου είχε και τον ρόλο του Ισπανού “Χοσέ”

Η δεύτερη τηλεοπτική του δουλειά “Στο Παρά Πέντε” είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ως τώρα. Προβλήθηκε τις σεζόν 2005-2006 και 2006-2007 και όσοι πρωταγωνιστούσαν στη σειρά αυτή είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται σε μια νύχτα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Eurovision

Το 2006 κλήθηκε από την ΕΡΤ για να γράψει τους διαλόγους του Σάκη Ρουβά και της Μαρίας Μενούνος που ήταν οι παρουσιαστές της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου
Την ίδια χρονιά ήταν τηλεοπτικός σχολιαστής του τελικού μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Γιώργος Καπουτζίδης: Το pop art σπίτι του στην Αίγινα με θέα τη θάλασσα!

Το 2009 έγραψε επίσης κείμενα για τη Eurovision και συγκεκριμένα για τη Ματθίλδη και Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ από το 2013 και μετά (εκτός από το 2018) ήταν ο ίδιος παρουσιαστής του ελληνικού τελικού

Γιώργος Καπουτζίδης

Το 2020 κυκλοφόρησε το βιβλίο του “Όποιος θέλει να χωρίσει ας σηκώσει το χέρι του που έγινε και θεατρική παράσταση

Υπήρξε με μεγάλη επιτυχία παρουσιαστής στο “The Voice”
Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @ykapoutzidis κι έχει 389.000 followers

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για την προσωπική του ζώη

«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα ομοφυλόφιλα παιδιά που μας ακούνε επειδή ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και γίνονται τρομακτικά πράγματα στον δημόσιο λόγο αυτή τη στιγμή, επειδή θα ακούσουν πάρα πολλά πράγματα για το αν είναι αφύσικα, να μην ακούσετε τίποτα.

Καπουτζίδης κατά Μουτσινά: “Δεν βλέπω σάτιρα, βλέπω κοροϊδία”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θέλω να ξέρετε ότι η δικιά μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.

Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και φοβισμένος στην εφηβεία μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που ήθελα.

Επίσης είχα τη χαρά, την τιμή να έχω γονείς δύο ανθρώπους υπέροχους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα αλλά η αγάπη για το παιδί τους ήταν ψηλά και το τι θα πει ο κόσμος εδώ κάτω”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ “Φλερτ” με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Πάνος Νάτσης: Ο Γιώργος Καπουτζίδης τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια

Γιώργος Καπουτζίδης βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή

Διαβάστε ακόμα μέρος από τις δηλώσεις του στον αγώνα, στην υποστήριξη των δικαιωμάτων των ομοφυλόφίλων! Για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε αρχικά, στη στιγμή που έκανε τη δική του αποκάλυψη σχετικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα στους γονείς του.

Γιώργος Καπουτζίδης: ΑΓΩΝΙΑ για τη ΖΩΗ του! Στην καλύτερη του ηλικία, το τεράστιο βιογραφικό του!

«Όταν το είπα στους γονείς μου, πολλά χρόνια πίσω, ήταν λίγο ζόρικο. Ήταν το 1995, με άλλη κοινωνία. Με αγκάλιασαν και η μητέρα μου, μου είπε τότε “θα ήθελα να είσαι λίγο πιο διακριτικός”. Τώρα πια, η΄ίδια γυναίκα μου λέει “να συνεχίσεις αυτόν τον αγώνα που κάνεις, ίσως γι’ αυτό σε έφερε στον κόσμο ο Θεός. Είναι μια πολύ μεγάλη εξέλιξη», δήλωσε αρχικά.

[videopress ps8nOBdC]

Στη συνέχεια, τόνισε τη σημασία της ισότητας στη σύγχρονη κοινωνία. «Πρέπει να φτάσουμε στην ισότητα. Άνοιξε το οικογενειακό ή το κληρονομικό δίκαιο και θα δεις ότι εκέι μέσα, δεν υπάρχει πουθενά.

Ο πολιτικός γάμος και η δημιουργία μιας οικογένειας είναι η πλήρης ισότητα και καταλαβαίνω ότι αυτό δυσκολεύει τους Έλληνες. Αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα μέσα σαν κοινωνία στη συμπεριφορά μας», εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Γιώργος Καπουτζίδης

Όσο για τους ανθρώπους, που «σοκάρονται» στη θέα ενός ομόφυλου ζευγαριού, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Όταν βγαίνει ο άλλος και λέει ότι εμένα πχ με ενοχλεί να βλέπω δύο άντρες να φιλιούνται και “τι θα πω στα παιδιά μου;” ή ότι “με προσβάλλει αυτό το θέαμα ή η αισθητική”. Θα σας άρεσε να έρθω εγώ εδώ και να σας πω ότι η εικόνα σας με αηδιάζει; Εγώ λοιπόν, και όλοι οι γκέι άνθρωποι το ακούμε αυτό κάθε μέρα. Δεν θέλω να κάνω και κάτι φοβερό, να του πιάσω το χέρι στον δρόμο θέλω. Δεν μπορείς να θες να πιάσεις το χέρι στον σύντροφό σου και να κινδυνεύεις να φας ξύλο ή να σε βρίσουν».

Τέλος, ο σκηνοθέτης εξήγησε πως ένας τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά σαν κοινωνία σε αυτά τα θέματα και να πάψουν να αποτελούν «ταμπού» είναι οι πολιτικοί να εστιάσουν περισσότερο σε αυτούς τους ανθρώπους.

«Για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, πρέπει η πολιτεία να πει “παιδιά, ως εδώ ήταν”.

Γιώργος Καπουτζίδης

Οι γκέι δεν ζητούν να πάρουν τα δικά σας δικαιώματα, θέλουν απλά κι αυτοί να έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν, αν θέλουν.

Νομίζω ότι οι πολιτικοί πρέπει να εστιάσουν περισσότερο σε αυτούς τους ανθρώπους, που αγκαλιάζουν τα παιδιά τους κι όχι να ζητιανεύουν την ψήφο των ανθρώπων, που εχουν μίσος μέσα τους και λένε μην δώσετε κανένα δικαίωμα.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να τους ακούμε αυτούς πια, μόνο πίσω μας πηγαίνουν.

Νομίζω ότι σαν χώρα, μας κρατάνε πίσω σε πολλά πράγματα Αλλάζει ο κόσμος, πρέπει να εξελιχθούμε, πρέπει να θέλουμε να είμαστε στην προηγμένη πλευρά», είπε κλείνοντας.

Γιώργος Καπουτζίδης: Το μήνυμα μετά τη βραδιά προς τιμήν του Πάνου Νάτση

Διαβάστε ακόμα: Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τον σύντροφό του και το πώς πέρασαν την περίοδο της καραντίνας με τον οποίο έχει χωρίσει, αλλά και το αν σκέφτεται να αποκτήσει παιδί, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν το αποφασίσει, θα το καταφέρει, έστω και αν χρειαστεί να φύγει από την αγαπημένη του Ελλάδα η οποία αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της.

“Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε”

“Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι.

Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.

Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω.

Γιώργος Καπουτζίδης: ΑΓΩΝΙΑ για τη ΖΩΗ του
Γιώργος Καπουτζίδης: ΑΓΩΝΙΑ για τη ΖΩΗ του

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα”.

“Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί.

Γιώργος Καπουτζίδης: Μου εύχονταν να πεθάνω – Δεν ζήτησα τη γνώμη κανενός

Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά.

 

 

“Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα”

“Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε εκεί και με τη γειτόνισσά μου, με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι μέσα σε αυτή τη διαδικασία.

Λέω τότε γιατί τώρα δεν έχω δεσμό.

Αλλά ήταν δύο άνθρωποι που υπήρχαν, με βοήθησαν, θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τους βοήθησα και όλο αυτό ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και σε μια μικρή κοινωνία όπου έβλεπες ήλιο, θάλασσα, περπατούσα στο βουνό. Δεν ξέρω, στην Αθήνα θα ήταν πολύ δύσκολα”.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :