Γιώργος Μανίκας – Έλλη Γελεβεσάκη: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους!
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη. Μετά το γάμο του ζευγαριού ακολούθησε η βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους που πήρε το όνομα Άγγελος Ιωάννης.
Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη ο Βλάσης Χολέβας έλαμπε από χαρά και ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Μανίκα, αλλά και τον μικρό τους πρίγκιπα.O γαμπρός έφτασε στο κτήμα με κόκκινη Φerrari και ετοιμάστηκε εκεί με την βοήθεια των φίλων του
Την Έλλη παρέδωσε στο γαμπρό ο μπαμπάς της
Ο Γιώργος και η Έλλη παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2013 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους. Μάλιστα, αυτές τις μέρες παράλληλα με το γάμο, ο Γιώργος Μανίκας βρίσκεται και σε πυρετό προετοιμασιών για τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Μία”. Το γνωστό μοντέλο θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν στην παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου και θα ασχολείται με θέματα σχέσεων, βγαίνοντας έξω και μιλώντας με τον κόσμο.
Μετά το διπλό μυστήριο στον ιερό ναό στο κτήμα “Αριάδνη” στη Βαρυμπόμπη, θα ακολουθεί μια μεγάλη γιορτή για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού.Διονύσης Ζάχος, Γιάννης καζανίδης Άντζελα ΕυριπίδηΝίκος Αναδιώτης, Έλενα Ψωμά
Κουμπάροι τους ήταν ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Σωτήρης Σωτηρίου (από την πλευρά του γαμπρού) και η Στέλλα Γιάνναρη (από την πλευρά της νύφης).
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
