Γιώργος Παπαγεωργίου! Το διαζύγιο από τον 1ο του ΓΑΜΟ

Γιώργος Παπαγεωργίου! Το διαζύγιο από τον 1ο του ΓΑΜΟ Ωστόσο στο παρελθόν έχει μιλήσει για τον γάμο εξπρές που έκανε με την τότε σύντροφό του Δώρα, με την οποία αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο ένα χρόνο μετά.

«Παντρεύτηκα και χώρισα μετά από έναν χρόνο. Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, έγινε πάνω στον ενθουσιασμό. Δεν μετανιώνω, γιατί γνώρισα μια γυναίκα με την οποία παραμένουμε φίλοι. Το θέλαμε και οι δύο τότε, αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά γι’ αυτά τα πράγματα – και πριν από τον γάμο! Εγώ έκανα πρόταση στους έξι μήνες και αυτό αποδείχτηκε κάπως επιπόλαιο».

Δανάη Μιχαλάκη σχέση κι γάμος ”είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο Παπαγεωργίου”

https://www.youtube.com/watch?v=zH3jiXte3Oo

Τα τελευταία 2 χρόνια ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Δανάη Μιχαλάκη, με την οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 7 Αυγούστου 2021, στην Σύρο. Αν και οι δύο τους έχουν αποφασίσει να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.«Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η “απρόσμενη” κίνηση που παραλίγο να χαλάσει την πρόταση γάμου στην Δανάη Μιχαλάκη

Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο. Ουσιαστικά, ήταν μια γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό, θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε. Ποτέ δεν με φόβισε η ιδέα του γάμου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την σύζυγο του, Δανάη Μιχαλάκη.

Γιώργος Παπαγεωργίου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 11 Απριλίου 1981 (41 ετών)
Θεσσαλονίκη
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Μουσικος
Οικογένεια
Σύζυγος Δανάη Μιχαλάκη (από 2021)
Γονείς Αργύρης Παπαγεωργίου
Φιλαρέτη ΚομνηνούΓιώργος Παπαγεωργίου! Το διαζύγιο από τον 1ο του ΓΑΜΟ