Headlines

Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Καινούργιου! Τηλεοπτικό Reunion

Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Καινούργιου! Τηλεοπτικό Reunion Τον πρώην συνεργάτη της και καλό της φίλο, Γρηγόρη Γκουντάρα, υποδέχτηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο πλατό της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δυο τους υπήρξαν συνεργάτες για δυο χρόνια στην εκπομπή του Open “Ευτυχείτε” και, παρότι φέτος οι επαγγελματικές τους επιλογές τους έφεραν σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες, διατηρούν άψογη σχέση.

Γρηγόρης Γκουντάρας κατά Γιώργου Τσαλίκη! ”Με τα ψυχολογικά του”

Σήμερα λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε ξανά στην εκπομπή της τον Γρηγόρη Γκουντάρα τον οποίο καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά.Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Καινούργιου! Τηλεοπτικό Reunion

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη σήμερα. Αυτή τη μέρα την περίμενα σχεδόν ένα χρόνο να ξαναγίνει. Σήμερα, ότι και να συμβαίνει, δε με νοιάζει τίποτα, είμαι ζεν, όταν τον έχω δίπλα μου νιώθω καλύτερα από ποτέ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Με άφησες και τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου γιατί δε μου δίνεις συμβουλές» του είπε στη συνέχεια με αρκετή δόση χιούμορ.

Slide Up
x