Δέσποινα Μοιραράκη! Από τι πέθανε ο σύζυγος της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης

Δέσποινα Μοιραράκη! Από τι πέθανε ο σύζυγος της, ναύαρχος Γιάννης ΚοντούληςΣύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος, ο Ναύαρχος μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα, ενώ εχθές βρισκόταν σε κώμα στο νοσοκομείο, με τους γονείς του να βρίσκονται εκεί για να τον δουν για τελευταία φορά.Πάρα πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη του με τον καρκίνο.

Δέσποινα Μοιραράκη – Γιάννης Κοντούλης: Ρομαντικό ταξίδι στη Μύκονο!

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από την εκπομπή Happy Day και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα στις 4:20 στο Ιατρικό Κέντρο όπου και νοσηλευόταν.

Δέσποινα Μοιραράκη – Γιάννης Κοντούλης | Έτσι είναι το σπίτι της «βασίλισσας του χαλιού» στη Γλυφάδα

«Η καραντίνα με έκανε να χαρώ το σπίτι μου», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα πρόσφατα η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η δυναμική επιχειρηματίας, που έχτισε μία αυτοκρατορία με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά, σήμερα μπορεί να απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς της στην τοποθεσία Γλυφάδα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ | Η συγκίνηση on camera ακούγοντας τα λόγια του συζύγου της για τη σχέση ζωής τους

«Ποιο μηδέν; Υπό του μηδενός ξεκίνησα», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν.
Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Κώστα Μοιραράκη με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της. Το 2006 γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο, υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, Γιάννη Κοντούλη. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην αρχή, το 2011, και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος τους, στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με την ίδια ντυμένη με νυφικό Mi-Ro και με τους δύο γιους της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία.

Γιάννης Κοντούλης (Ναύαρχος) βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία 2
Γιάννης Κοντούλης (Ναύαρχος) βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία 2

Η Δέσποινα Μοιραράκη για πρώτη φορά στην AXDW στο Ζάππειο Μέγαρο

Η επαγγελματική της πορεία θα μπορούσε αναλυθεί για ώρες, ωστόσο εμείς επιλέξαμε να «μπούμε» στο σπίτι της «βασίλισσας του χαλιού» με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε γι’ αυτό στην εκπομπή που προαναφέραμε. Ένα σπίτι, το οποίο διαθέτει (φυσικά!) πολλά χαλιά, εσωτερική σκάλα, πίνακες, γυμναστήριο και όλα όσα συνθέτουν τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών.

Δέσποινα Μοιραράκη: Οι γιοι της είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα [pics]

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η «βασίλισσα των χαλιών» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, την πραγματική της ηλικία!

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πως είναι 61 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 01/05/1960. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Οι γονείς της Γεώργιος και Αναστασία Κάτσα. Έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία.

Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψη-σοκ – «Μου ΠΕΦΤΟΥΝ όλα τα μαλλιά»

Ηλικία
Δείτε την ηλικία της κάνοντας κλικ εδώ
Έχει δύο γιους, το Γιώργο και τον Τάσο.
Έχει μία αδερφή τη Σοφία, η οποία είναι δύο χρόνια μικρότερη.
Γάμος – παιδιά

Τελειώνοντας το σχολείο γνώρισε και παντρεύτηκε τον Κώστα Μοιραράκη. Μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Αναστάσιο.

Βραδινή έξοδος για τη Δέσποινα Μοιραράκη! Δείτε πού τα «έσπασε» πρώτο τραπέζι…

Ο Κώστας ήταν έμπορος έργων Τέχνης. Κάποια προβλήματα υγείας τον ανάγκασαν να μείνει αρκετά χρόνια εκτός δουλειάς. Έτσι, η Δέσποινα κράτησε μόνη της το κατάστημα που είχαν.

Ο δεύτερος σύζυγος της με τον οποίο παντρεύτηκε στις 1 Ιουνίου του 2011, είναι ο πλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού, Γιάννης Κοντούλης. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Καριέρα
Η Δέσποινα Μοιραράκη σε ένα ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο αγόρασε αντίκες και έργα Τέχνης. Γνώρισε έναν έμπορο από την Περσία, ο οποίος της χάρισε το πρώτο της χαλί. Έξι μήνες αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος την έπεισε να πάρει ένα μεταξωτό περσικό χαλί προκειμένου να το πουλήσει. Έτσι έγινε και η αρχή..!

Δέσποινα Μοιραράκη: Το αστρονομικό ποσό που πήρε πουλώντας ένα και μόνο χαλί!

Το 1990 άνοιξε το πρώτο δικό της κατάστημα στην Κηφισιά. Ξεκίνησε μόνη της παλεύοντας με μεγάλα ονόματα. Με πείσμα και πολύ δουλειά έφτασε σήμερα στην κορυφή στον τομέα πώλησης χειροποίητων χαλιών. Έχει λάβει βραβεία επιχειρηματικότητας από Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι η μόνη γυναίκα επιχειρηματίας χαλιών παγκοσμίως που αγοράζει απευθείας από τις χώρες παραγωγής τους (Ινδία, Περσία, Πακιστάν).

Δέσποινα Μοιραράκη: Απαντά στον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο θάνατος του πατέρα της
Όταν η Δέσποινα ήταν 6 ετών έχασε τον πατέρα της με τραγικό τρόπο. Έχασε τη ζωή του στο Αλιβέρι Ευβοίας όταν πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και νονό της Δέσποινας, να καθαρίσουν ένα πηγάδι. Τότε έπεσε ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι του. Είχε ξεψυχήσει πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο.

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Δέσποινα μαζί με την μητέρα και την αδελφή της έζησαν για ένα χρόνο στο χωριό Μαρκόπουλο του Ωρωπού. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο πατρικό τους, στο Νέο Ψυχικό όπου και έζησαν για τα επόμενα χρόνια.

«Πέρασα το Πάσχα εδώ στο κτήμα στον Ωρωπό που το έχω όσα χρόνια είμαι γεννημένη. Γεννημένη είμαι πολλά χρόνια, αφού έχω γιο ο οποίος ο μεγάλος μου γιος, ο Γιώργος είναι 41 ετών.

Ο μικρός μου γιος, ο Τασούλης είναι 34 και η ψυχή της μανούλας τους είναι 41 ίσως και λίγο παρακάτω. Να το πω και δημοσίως και να λήξει το θέμα. 1/5/1960 εγενήθη η Δέσποινα Μοιραράκη. 19 χρονών έκανα τον Γιώργο μου» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν τη μέρα των γενεθλίων της, η Δέσποινα Μοιραράκη έσβησε μια τούρτα με… 41 κεράκια, δίνοντας έτσι τροφή για σχόλια στο Twitter.

 

Slide Up
x