Hit enter after type your search item

Δημήτρης Φιντιρίκος! Πλάνα απο το ΣΠΙΤΙ του Νέες, αποκλειστικές, πληροφορίες για την καταγγελία που έκανε η Ελένη Χρονοπούλου εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έδωσε στο T-live, στον Alpha η Λώρα Ιωάννου.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, επικαλούμενη ανθρώπους από το περιβάλλον της καταγγέλλουσας, αλλά και του ηθοποιού – Ευρωβουλευτή, η καταγγελία έγινε τον Ιανουάριο του 2020. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποίηση χωρίς να ονοματίσει τον θύτη της. Μαζί της είχε και τα απαραίτητα έγγραφα από ιατροδικαστή, ο οποίος νωρίτερα την είχε εξετάσει.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του

Ακόμη, την περίοδο που έκανε τη μήνυση, εργαζόταν ως υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου και είχε απέναντί της έναν διάσημο βουλευτή που συνάμα ήταν Ευρωβουλευτής και γι’ αυτόν τον λόγο δεν τον κατονόμασε.

Σύμφωνα με τη Λώρα Ιωάννου, δύο μήνες αργότερα, που ξεσπά το κίνημα #metoo, η καταγγέλλουσα βλέπει αναρτήσεις του Αλέξη Γεωργούλης, ο οποίος είναι υπέρμαχος κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών και εμφανώς εκνευρισμένη πηγαίνει ξανά στις Αρχές και κάνει επώνυμη μήνυση εις βάρος του. (Δες εδώ την καμπάνια που είχε κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης)

Δημήτρης Φιντιρίκος σπίτι! Άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του επιχειρηματίαΝέες, αποκλειστικές, πληροφορίες για την καταγγελία που έκανε η Ελένη Χρονοπούλου εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έδωσε στο T-live, στον Alpha η Λώρα Ιωάννου. Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, επικαλούμενη ανθρώπους από το περιβάλλον της καταγγέλλουσας, αλλά και του ηθοποιού – Ευρωβουλευτή, η καταγγελία έγινε τον Ιανουάριο του 2020. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποίηση χωρίς να ονοματίσει τον θύτη της. Μαζί της είχε και τα απαραίτητα έγγραφα από ιατροδικαστή, ο οποίος νωρίτερα την είχε εξετάσει. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ακόμη, την περίοδο που έκανε τη μήνυση, εργαζόταν ως υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου και είχε απέναντί της έναν διάσημο βουλευτή που συνάμα ήταν Ευρωβουλευτής και γι’ αυτόν τον λόγο δεν τον κατονόμασε. Σύμφωνα με τη Λώρα Ιωάννου, δύο μήνες αργότερα, που ξεσπά το κίνημα #metoo, η καταγγέλλουσα βλέπει αναρτήσεις του Αλέξη Γεωργούλης, ο οποίος είναι υπέρμαχος κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών και εμφανώς εκνευρισμένη πηγαίνει ξανά στις Αρχές και κάνει επώνυμη μήνυση εις βάρος του. (Δες εδώ την καμπάνια που είχε κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης) Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κάποια στιγμή πριν από δύο χρόνια, υπήρχε συζήτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες, λόγω της συμπεριφοράς του σε μέλη του γραφείου του, άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα, λέγεται ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες καταγγελίες στο Ευρωκοινοβούλιο. Λόγω αυτών των φημών, τον κάλεσε ο κ. Παπαδημούλης, με τον Αλέξη Γεωργούλη να αρνείται κατηγορηματικά τα όσα λέγονται εις βάρος του. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ακόμη, ένα ζήτημα που τίθεται είναι αν ο Αλέξης Γεωργούλης και η καταγγέλλουσα είχαν σχέση. Πηγές από το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν στη Λώρα Ιωάννου δεσμό μεταξύ των δύο, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η γυναίκα είχαν σχέση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κάποια στιγμή πριν από δύο χρόνια, υπήρχε συζήτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες, λόγω της συμπεριφοράς του σε μέλη του γραφείου του, άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα, λέγεται ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες καταγγελίες στο Ευρωκοινοβούλιο. Λόγω αυτών των φημών, τον κάλεσε ο κ. Παπαδημούλης, με τον Αλέξη Γεωργούλη να αρνείται κατηγορηματικά τα όσα λέγονται εις βάρος του.

Ακόμη, ένα ζήτημα που τίθεται είναι αν ο Αλέξης Γεωργούλης και η καταγγέλλουσα είχαν σχέση. Πηγές από το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν στη Λώρα Ιωάννου δεσμό μεταξύ των δύο, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η γυναίκα είχαν σχέση.

 

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :