Hit enter after type your search item

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μεσα στο 2021 Ποιοι είναι όμως αυτοί που μετά από χρόνια γάμου ή/και σχέσης χώρισαν μέσα στο 2021;

Από την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, έως και την Μαρίνα Πατούλη, η “εποχή της πανδημίας”, φαίνεται πως τους έδωσε χρόνο να σκεφτούν (ή να συγκρουστούν!) και, τελικά, να αλλάξουν σελίδα στις ζωές τους.Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik

Ένας αρκετά συζητημένος χωρισμός είναι αυτός του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, οι οποίοι έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, ακούστηκε πως υπήρξαν «σύννεφα» μεταξύ τους και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, για την τωρινή τους σχέση, παρ΄ όλα αυτά ο γνωστός trapper αν και είχε κάνει unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram, φαίνεται πως την ακολούθησε ξανά, ενώ εκείνη δεν τον είχε κάνει ποτέ unfollow.

https://www.youtube.com/watch?v=Z_GzqdALn1M

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο. Οι δύο τους είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο, ενώ την είδηση του χωρισμού τους, που έσκασε σαν “βόμβα”, γνωστοποίησε ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, “Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης”.

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί μυστικά τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αντίπαρο, ενώ η σχέση του πρώην πλέον ζευγαριού, ξεκίνησε το 2013 όταν η Άννα Μπουσδούκου ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Η επιβεβαίωση του χωρισμού της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη ήρθε από το Happy Day, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αναφέρει: «Ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Εξαιρετικά παιδιά και οι δύο. Νομίζω πως έχουν χωρίσει και παραπάνω από έναν χρόνο. Στον ΣΚΑΙ μέσα είναι κοινό μυστικό πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Οι συνάδελφοι τους ήθελαν να το προστατέψουν, από τη στιγμή που οι ίδιοι δε βγήκαν προς τα έξω να το πουν. Αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό τραβούν πια χωριστούς δρόμους».

Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης

Έπειτα από 35 χρόνια οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, με την Μαρίνα Πατούλη να αποκαλύπτει μάλιστα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», «Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχει ξαναμιλήσει». Ενώ ανέφερε και σε συνέντευξή της στην «ON time» πως, «Τριάντα πέντε χρόνια ζωής τα αφιέρωσα σε έναν άνθρωπο και δεν μετανιώνω γι’ αυτό. Σίγουρα δεν θα τα εξαργυρώσω. Αυτά δεν εξαργυρώνονται. Θέλω την ψυχική μου ηρεμία, την υγεία μου, το παιδί μου να προοδεύσει, να είναι καλά και τίποτα άλλο». Ο Γιώργος Πατούλης από την άλλη ανέφερε στην εφημερίδα, «Τα Νέα», πως υπήρξαν θέματα τα οποία είχαν είχαν συσσωρευτεί, παρ’ όλα αυτά νιώθει αγάπη και τρυφερότητα για εκείνη.

Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος

Η Δανάη Μπάρκα, μιλώντας στο περιοδικό DownTown μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι οχτώ χρόνια. «Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε».

Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσα Αδαμοπούλου

Η είδηση του χωρισμού, έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας έγινε γνωστή από την εφημερίδα Espresso, ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός φαίνεται πως την επιβεβαίωσε μιλώντας στην κάμερα του «Love it». «Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρονών. Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του».

Κάτια Ταραμπάνκο – Κωνσταντίνος Χωρινός

Το γνωστό μοντέλο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και σε ερώτηση σχετικά με τυχόν αλλαγές στη ζωή της, θέλησε να μιλήσει για τον χωρισμό της, αναφέροντας, «Είμαι ελεύθερη ναι! Πάντα είχα την άποψη ότι από την στιγμή που δείχνεις την ζωή σου προς τα έξω, θα είναι υποκριτικό να κρύβεις μια πλευρά της ζωής σου να την προστατεύεις αλλά όχι να την κρύβεις και δεν μπορείς να μιλάς μόνο για δουλειά. Είμαι τέλεια στα προσωπικά μου, είμαι ελεύθερη. Δεν έχω νέα σχέση ήμασταν μια μεγάλη παρέα στην Λευκάδα και περάσαμε τέλεια».

Αλέξης Παππάς – Αλέσια Ντέμετζ

Έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης, το ζευγάρι έδωσε τέλος και αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του, με την Αλέσια Ντέμετζ να αποκαλύπτει στην εκπομπή «Ευτυχείτε», «Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει».

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» βρέθηκε ο Ιωσήφ Μαρινάκης, όπου ανέφερε πως δεν είναι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής, μιας και χώρισε από την πρώην πλέον αγαπημένη του, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια γάμου. «Οι στιγμές που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές που περνάω χαλαρά, όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ, χύμα και ήμουν ξυπόλητος με παρεό πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι αυτές που μπορώ να έχω μαζί μου μια καλή σύντροφο. Τι άλλα; Φίλους. Θέλουμε πολλά πράγματα; Δεν είμαι ευτυχισμένος τώρα».

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :