Hit enter after type your search item

Δούκισσα Νομικού μαμά: Ποζάρει μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της Η Δούκισσα Νομικού προέρχεται από μία πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, η οποία αποτελούσε και αποτελεί πρότυπό της. Τα τελευταία χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αφού παντρεύτηκε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού είναι full time μαμά, αφού απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί τους. Όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχει, τα παιδιά της αποτελούν πάντα την προτεραιότητά της. Εκτός βέβαια από τον Σάββα και την Αναστασία, η Δούκισσα Νομικού έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, Ούρσουλα και τη γιαγιά της, Αλέκα.

Δούκισσα Νομικού βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, ο γάμος και ο σύζυγος

Με αφορμή τον ερχομό του Σεπτέμβρη, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο προφίλ της μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής της. Τρεις γενιές ποζάρουν μαζί, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: “3 γενιές. Καλό μήνα από εμάς”.

«Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα» είχε δηλώσει για την μητέρα της» στο περιοδικό People. H Oύρσουλα Νομικού γεννημένη στη Γερμανία, ήρθε στην Ελλάδα στα 18 της, ερωτεύτηκε τον Νίκο Νομικό και συνέχισε τη ζωή της εδώ.

«Από την εφηβεία τής Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις ανησυχίες της τις συζητούσαμε, αφού τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα τη γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Άλλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική. (…) Όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της, μου έλεγαν «Κυρία Νομικού, αυτό το παιδί θα ήθελα να ήταν δικό μου» έχει δηλώσει η Ούρσουλα Νομικού για την κόρη της

Δούκισσα Νομικού μαμά: Ποζάρει μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :