Hit enter after type your search item

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Δύο χρόνια μαζί! Η κοινή φωτογραφία ανήμερα της επετείου τους Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν πένθιμη, αφού “έφυγαν” από τη ζωή ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης και ο επιτυχημένος ράπερ Mad Clip, ωστόσο για κάποιους αποτελούσε μια σημαντική ημερομηνία. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, οι οποίοι είχαν επέτειο.

Γιάννης Βαρδής: Η ανάρτηση για τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, 7 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την όμορφη σχέση τους στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019, έτσι χθες συμπλήρωσαν δύο χρόνια κοινής πορείας. Μπορεί στην αρχή του δεσμού τους τόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να προσπάθησαν να τον κρατήσουν κρυφό, ωστόσο πολύ γρήγορα τα ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν.

Θάνατος ΘΡΙΛΕΡ Mad Clip: Αυτοκίνητο τον ακολουθούσε μέχρι και τη στιγμή της σύγκρουσης

Πλέον, οι δυο τους απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους ενώ δε διστάζουν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες από τη ζωή τους. Ανήμερα της επετείου τους, λοιπόν, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα πολύ εντυπωσιακό στιγμιότυπο, στο οποίο οι δυο τους ποζάρουν με μαγιό και θέα το απέραντο γαλάζιο.

“2/09/19 #happyanniversary”, σημείωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Δύο χρόνια μαζί! Η κοινή φωτογραφία ανήμερα της επετείου τους

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :